عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی فنلاند تحصیل در فنلاند پذیرش در مقطع PhD در فنلاند

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در مقطع PhD در فنلاند
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-10-2013, 08:53 PM
(28-10-2013, 08:26 PM)'spt' نوشته:
واقعا خیلی خوبه که یه تاپیک رو خود شما درست کردی و توش اطلاعات رو به اشتراک میزاری   Smile   مطمئن باش جای دوری نمیره   Smile  
البته میتونی فاندینگ رو الان بنویسی که پای خودته و بعدا بزنی زیرش و بگی فاند میخای...   تا اونجا که من دیدم همون طور که گفتم اکثرا بعد از یه مدتی فاند گیرشون میاد....
برای فاندینگ پلن اصلا به خودت زحمت نده و فقط دو سه خط بنویس که پول داری و از پرسونال فاندینگ استفاده خواهی کرد...   اصلا نمیخاد در حد یه صفحه باشه....
من این رو چن وقت پیش نوشته بودم:
Funding:
Since my master thesis was covering above topic, there are already good contribution with international companies such as *** and *** for implementation of this research, I am planning to work on this topic for such organizations and at the same time work on my research. This, beside covering my expenses will help to monitor companies and later implement the findings. Therefore if there won’t be any funding from university I will keep my studies and manage this research project.
که یادمه که کل اون مدارکمو یه روزه آماده کرده بودم که به ددلاین برسم و همون جا هم قبول شدم!!   حالا شما نگو برنامه داری استخدام بشی، بگو از ایران پول جمع کردی و میخای پولت رو صرف تحصیل علم و دانش کنی (به اینکه میخای جدا کار کنی به صورت غیر مرتبط رو مطرح نکن... )   بگو بچه پولداری و شوق عجیبی برای علم داری...  همون طور هم که من بالا نوشتم خیلی خیلی ساده و راحت بنویس...  در حد دو سه خط...
موفق باشی   Smile

خیلی ممنونم
دوست خوبم راستش من در فکرم این بود بگم اگر چه من از نظر مالی میتونم هزینه زندگی را خانوادم تامین کنند ولی تمایل دارم برای همه بورسهای ممکن و موجود در فنلاند نیز اپلای کنم!
نظر شما چیست مثلا بگم برای بورسهای 
  • [font]AURORA [/font](rahoitustietokanta)
  • [font]Turku University Foundation[/font]
  • University of Turku Grants for Studies and Internships Abroad
  • CIMO - Centre for International Mobility
  • EUI - European University Institute
  • [font][font]The Foundations' Post Doc Pool[/font][/font] 
  • Fulbright Center
  • [font]IIASA - International Institute for Applied Systems Analysis[/font]
  • Japan International Science and Technology Exchange Center
  • NordForsk
  • Suomen tieteelliset seurat / Finnish Learned Societes
  • Suomen Akatemia
  • TEKES
نظر شما چیست
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-10-2013, 05:44 PM
(28-10-2013, 08:53 PM)'saaaaam' نوشته:
خیلی ممنونم
دوست خوبم راستش من در فکرم این بود بگم اگر چه من از نظر مالی میتونم هزینه زندگی را خانوادم تامین کنند ولی تمایل دارم برای همه بورسهای ممکن و موجود در فنلاند نیز اپلای کنم!
نظر شما چیست مثلا بگم برای بورسهای 
  • AURORA (rahoitustietokanta)
  • Turku University Foundation
  • University of Turku Grants for Studies and Internships Abroad
  • CIMO - Centre for International Mobility
  • EUI - European University Institute
  • The Foundations' Post Doc Pool 
  • Fulbright Center
  • IIASA - International Institute for Applied Systems Analysis
  • Japan International Science and Technology Exchange Center
  • NordForsk
  • Suomen tieteelliset seurat / Finnish Learned Societes
  • Suomen Akatemia
  • TEKES
نظر شما چیست

ببین این رو اون ها هم میدونن و وقتی که ایشالا بری اونجا بهت کمک هم میکنن که از این سازمان ها فاند بگیری....   
اما نوشتنش به نظر من فقط کارت رو پیچیده میکنه...   اصلا مهم نیست توی فاندینگ پلنت چی مینویسی...   یه چیز الکی فرمالیته هست اینطور که به نظر میاد....   به نظر من ننویس و کار رو پیچیده نکن...  وقتی رفتی بگو میخای برای فاند این جا ها اپلای کنی... (خیلی وقتا خود استادا اپلای میکنن برای اینجا ها)  اصلا بگو بدون بورس نمیتونی بمونی، اما الان فقط تلاشت این باشه که بری....
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-11-2013, 05:37 PM
سلام

دوستان کسی اطلاع داره دانشگاه ترکو مدرسه بازرگانی و اقتصاد که ددلاین پذیرش دکتری ان 15 نوامبر بود جواب را کی اعلام می کند؟

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-11-2013, 06:51 AM
بستگی داره شروع ترم کی بوده...اگه ژانویه 2014 باشه که تو این هفته دیگه نتایج رو باید اعلام کنند
(25-11-2013, 05:37 PM)'saaaaam' نوشته: سلام
دوستان کسی اطلاع داره دانشگاه ترکو مدرسه بازرگانی و اقتصاد که ددلاین پذیرش دکتری ان 15 نوامبر بود جواب را کی اعلام می کند؟

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

03-12-2013, 11:28 AM
سلام دوستان
مزاحم شدم از شما راهنمایی بگیرم
یک استاد دانشگاه فنلاند قبول کرده سوپر وایزرم بشه و برای پوزیشن هایی که الان بازه در دانشگاه از من ساپورت کنه
بنده خدا به من گفته خودت این نامه را بنویسPlease formulate a draft of the letter of commitment where you summarize your previous studies and experience in research and teaching and send it to me. This will simplify my task. Since we have no joint research, our possibilities to raise funding from the doctoral network at xxx University may be limited, as I explained to you earlier.
مشکل اینجاست که من هنوز دانشجوی ایشان نشدم و کار مشترک نداریم و اینکه من اصلا نمی دونم چطوری بنویسم
شما اگر میتونید من را راهنمایی کنید مثلا سمپل یا نمونه ای چیزی خیلی ممنون میشم

نقل قول  

آفلاین Dr.karsaz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-12-2013, 12:16 AM
با عرض سلام
من دانشجوي ترم آخر دكتراي دامبزشكي از دانشكاه ازاد هستم
ميخواستم بدونم براي ادامه تحصيل در رشته ي جراحي جه كارايي بايد انجام بدم و اينكه قبولم ميكنن
معدلم 14:50
ممنون ميشم جواب بديد
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-12-2013, 12:52 AM
دوست عزیز
جراحی اگر جراحی پزشکی منظورتون باشه باید از اول شروع کنید چون فیزیولوژی انسان با جانوران فکر کنم تفاوت های اساسی دارند خودتون دیگه بهتر می تونید...
از اول هم بخاهید شروع کنید رشته های پزشکی رو راه دراز و سختی پیش دارید چون باید مانند خودشون از ابتدا شروع کنید و رشته های پزشکی در اسکاندیناوی بسیار سخت می باشد...
(21-12-2013, 12:16 AM)'Dr.karsaz' نوشته: با عرض سلام
من دانشجوي ترم آخر دكتراي دامبزشكي از دانشكاه ازاد هستم
ميخواستم بدونم براي ادامه تحصيل در رشته ي جراحي جه كارايي بايد انجام بدم و اينكه قبولم ميكنن
معدلم 14:50
ممنون ميشم جواب بديد

نقل قول  

آفلاین fahime92
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

28-12-2013, 12:52 PM
سلام برای ادامه تحصیل دامپزشک ها در فنلاند لطفا مرا راهنمایی کنید که به کدام سایت دانشگاه برم؟ممنون
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-12-2013, 11:38 PM
(28-12-2013, 12:52 PM)'fahime92' نوشته: سلام برای ادامه تحصیل دامپزشک ها در فنلاند لطفا مرا راهنمایی کنید که به کدام سایت دانشگاه برم؟ممنون

فقط در دانشگاه هلسینکی من دیدم لینک زیر را ببینید
http://www.vetmed.helsinki.fi/english/research/phd.html
Doctoral education reform

The University of Helsinki will introduce a new doctoral education system consisting of four doctoral schools at the beginning of 2014.
The new doctoral schools are:
• Doctoral school in the humanities and social sciences
• Doctoral school in the natural sciences
• Doctoral school in health sciences
• Doctoral school in biological, environmental and food sciences
A total of 32 doctoral programmes under four doctoral schools encompass all of the University´s research fields. The research fields of the four schools will not follow faculty or campus structures but will, instead, be based on cooperation in research and doctoral education.
Read more about the Doctoral schools >>

The Faculty of Veterinary Medicine coordinates two doctoral programmes, ANIWEL and  Doctoral Programme in Applied Biosciences in Food and Health, but the doctoral students in the Faculty have 6 doctoral programmes to choose from.
• Doctoral program in clinical and translational veterinary medicine including animal health and welfare (ANIWEL)
• Doctoral Programme in Applied Biosciences in Food and Health
• Integrative Life Science Doctoral Program (ILS)
• Doctoral Program Brain & Mind (B&M)
• Doctoral Program in Microbiology and Biotechnology (MBDP)
• Doctoral Program in Drug Research (DPDR)
Read more about the doctoral programmes >>

نقل قول  

آفلاین Elmira98
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-08-2014, 10:30 AM
سلام دوستان. من اين سوالم رو قبلا براي پست آلمان هم نوشتم اما يكي از دوستان گفتن هزينه زندگي و تحصيل تو آلمان بالاست و اپلاي هم سخت ميشه گرفت و كشور فنلاند و سوئد رو معرفي كرد. كسي در اين مورد اطلاعات كاملي داره؟
و ديگه اينكه من دانشجوي ارشد روانشناسي هستم اما رشته كارشناسيم (مترجمي زبان انگليسي) متفاوته البته معدلم بد ني (17.33). شانسم برا اپلاي گرفتن چقده؟ اصن شانس داريم ؟نداريم؟ چجورياس؟ پليز هلپ مي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
خدا با منه ...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »