عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی بلژیک تحصیل در بلژیک پذیرش در مقطع PhD در بلژیک

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در مقطع PhD در بلژیک
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-09-2016, 12:10 PM
(05-09-2016, 10:37 PM)azi66 نوشته: با سلام خدمت دوستان
در یکی از دانشگاه های بلژیک ددلاین اپلای برای دکتری رو اول مارچ گذاشته اما در توضیحات یکی از پوزیشنای دکتری نوشته بود اول اکتبر که نمیدونم دقیثا الان کدومش و باید توجه کنم..
مورد بعدی این هست  ادرس ایمیلی ذز زیر امده و نوشته برای اطلاعات بیشتر  آیا مربوط به سوپروایز موزد نظر هست؟؟غیر از این ایمیل ایمیل دیگه ای رو برای پیدا کردن استاد سوپروایز پوزیشن مورد نظر پیدا نکردم؟؟ ایا باید اول با استاد مورد نظر مکاتبه کنم بعد اپلای کنم یا اینکه نیازی به نظر مثبت استاد نیس؟؟؟ نمیدونم روند پروسه اپلای بلژین چطوریه؟ آیا استاد محور هست؟؟

و اینکه sample of technical writing رو خواسته؟ این دقیقا چی رو میخواد؟

خیلی زمانم محدوده ممنون میشم از ذوستانی که اطلاع دارن منو کمک کنن 

در خصوص ددلاین ها همون سایت دانشگاه معتبر است. حالا ممکنه برخی ررشته ها بدلایل مختلف زمان ددلاین متغیر باشه. بهتره لینک رو قرار بدید. خیر در خصوص ایمیل اون شخص هماهنگ کننده بین دانشجو و اون گرایش/رشته است شما میتونی در خصوص اون گرایش، میزان فاند و لیست اساتید ازش سوال بپرسید (خلاصه هرچیزی که در خصوص اون position نیاز دارید).
- در خصوص اساتید هم باید در قالب اون دپارتمان دنبال faculty members / staffs بگردید و اگر روی موضوع خاصی کار میکنند در لیست اساتید دپارتمان قابل دریافت خواهد بود.
- بهتره پیش از اپلای به موقعیت های خالی نگاه بندازید و اگر نتونستی سپس با مکاتبه با استاد در رشته خودت ادامه بدی.

- در خصوص technical writing هم در زیر قرار دادم برای کسانی که قصد تحصیل دارن:
Technical writing is a type of writing that helps someone solve a problem or acquire necessary information about a specific subject. Examples of technical writing include instruction manuals, recipes, how-to guides, text books, multimedia presentations, and operating instructions. Every occupation and field of study has its own language that's incorporated into specialized reports and other written work. This, too, is considered technical writing.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Mahsa7069
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-05-2017, 03:14 PM
با سلام
میخواستم بدون با این شرایط شانسی برای بلژیک دارم؟
معدل کارشناسی 14/97 معدل ارشد 18/60 از دانشگاه ازاد واحد علوم و تحقیقات ، کار کردن به عنوان TA به مدت یک سال ، نمره تافل 100 ، یه مقاله تو یه ژرنال ایمپکت بالا ، یه کنگره ملی ، یه کنگره بین المللی و داشتن سه توصیه نامه از سه استاد شناخته شده تو دنیا . ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین parsley
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-07-2017, 01:26 AM
دوست عزیز از قدیم گفتند: چو دانی و پرسی...
شما با این رزومه نه تنها برای بلژیک که برای همه کشورها شانس دارید.
اصلا من از شما سئوال می کنم: بجز مقاله، نمره زبان، معدل (فاکتورهای اصلی) + سابقه کار و توصیه نامه و... دیگه مگه چه معیارهایی مطرحه که شانس نداشته باشید؟!
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-07-2017, 08:06 PM
(15-05-2017, 03:14 PM)Mahsa7069 نوشته: با سلام
میخواستم بدون با این شرایط شانسی برای بلژیک دارم؟
معدل کارشناسی 14/97 معدل ارشد 18/60 از دانشگاه ازاد واحد علوم و تحقیقات ، کار کردن به عنوان TA به مدت یک سال ، نمره تافل 100 ، یه مقاله تو یه ژرنال ایمپکت بالا ، یه کنگره ملی ، یه کنگره بین المللی و داشتن سه توصیه نامه از سه استاد شناخته شده تو دنیا . ممنون میشم راهنمایی کنید

شانست بسیار بالاست. به بهترین ها  KU Leuven تا Ghent و سایر فرصت داری.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2