عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا راهنمای دانشگاه‌های آمریکا پذیرش از دانشگاهای TOP 10 آمریکا

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش از دانشگاهای TOP 10 آمریکا
آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-02-2013, 07:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-02-2013, 07:50 PM توسط blur.)
(26-02-2013, 03:54 PM)'545468' نوشته: من دوم دبیرستان رشته تجربی مدرسه نمونه ایت الله خامنه ای کاشمر در استان خراسان رضوی در ایران هستم.چگونه من می توانم به دانشگاه استنفورد امریکا بیایم؟

با تشکر فراوان از شما
سید رضا میری
 ایمیل  
reza87@rocketmail.com

قبل اینکه دوستان در صورت لزوم توضیحی بدن شما می تونید به این بخش یه نگاهی بندازین دوست عزیز. ضمنا تا اونجایی که من میدونم برای پذیرش کارشناسی در آمریکا شما نیاز به دادن امتحان SAT دارین و همین طور تافل یا آیلتس هم سرجاش هست....بحث پذیرش از دانشگاه استنفورد که در زمره بهترین های دنیاست بحث دیگری می باشد. و من نمی دونم اصلا یه فرد خارجی شانسی داره برای گرفتن پذیرش از همچین دانشگاهی در مقطع کارشناسی یا نه! اگرم داشته باشه مسلما نیاز به دستاوردهای خیلی برجسته ای در رزومه ش داره...
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-02-2013, 09:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-02-2013, 09:13 AM توسط Babak.)
یک مطلبی رو هم من صحبت‌های blur عزیز اضافه کنم که حتی به فرض این که بتونید از Stanford پذیرش بگیرید، گرفتن بورس و فاند برای دوره کارشناسی از این دانشگاه تقریبا غیرممکنه و این دانشگاه یکی از گران‌ترین دانشگاه‌های امریکاست و در منطقه‌ای بسیار گران قیمت هم قرار داره که هزینه‌های زندگی شما رو بالا می‌بره. هر سال در این دانشگاه شامل سه quarter تحصیلی هست و شهریه هر quarter حدود ۱۴۰۰۰ دلاره. هزینه‌های مسکن و زندگی رو هم که بهش اضافه کنید شما حداقل سالی ۶۰۰۰۰ دلار هزینه خواهید داشت که باید از جیب پرداخت کنید. به همین خاطر، لطفا در این زمینه بیشتر تحقیق کنید و همه شرایط رو در نظر داشته باشید.

منبع برای شهریه
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین irankhah
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-02-2013, 02:58 PM
من يه سوال ديگه دارم ، آيا آيتم هاي مدنظر براي اين چند دانشگاه برتر در دوره phd مثل همه دانشگاه هاي ديگه است ؟ يعني همون معدل و نمرات خوب زبان هست ؟ يا براي اين دانشگاه ها تحقيقات ارزش بيشتري داره ، من خيلي توي سايت استنفورد چرخيدم به عنوان مثال ولي خوب همين چيزاي روال و معمول رو نوشته بود ، نميدونم تونستم منظورمو برسونم يا نه ، توي اون فايل هم اطلاعات خوبي بود ولي كاش چند جمله هم در مورد شرايط حدودي گرفتن پذيرش تو phd و وضعيت فاند و اين حرفا هم مي گفتيد ، حالا اگه كسي اطلاعاتي داره ممنون ميشم راهنمايي كنه .
البته اونجا كه گفتم همين چيزاي معمول منظورم در مورد پذيرش و شرايطش بود ولي خوب اخبار خود دانشگاه تقريبا همه اكتشافات
 جديد علوم بود
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

27-02-2013, 03:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-02-2013, 04:16 PM توسط Shahrouz.)
درود
در دانشگاههای سطح بالای آمریکا،قاعدتا به دانشجوهای outstanding ارزش بسیار بالایی قائل می شوند. یکی از دوستان من از دانشگاههای جورجیا تک و UCLA، با نمره جی ار ای بسیار معمولی 1080 و معدل بالای 17 کارشناسی و ارشد به واسطه مقالات بسیار سطح بالای خود پذیرش فول فاند گرفتند. البته این رو در نظر داشته باشید این شراییط برای هر کسی پیش نمی آید. ایشون یک مدت رو در EPFL  پروژه های تحقیقاتی با اساتید به نام آمریکایی مثل پروفسور لوتوف و هابل کار می کردند. ولی به نظر  من هم سطح تحقیقات برای این دانشگاهها مهمتر از دانشگاهی مثل آریزونا هست.(طبق تجربه من)
در مجموع یک قاعده کلی وجود نداره ولی به نظر می رسه در دانشگاههای متوسط یا نسبتا خوب آمریکا علاوه بر جی ار ای و معدل عامل تعیین کننده استاد هست، در دانشگاههای خوب و بسیارخوب مثل آریزونا، ویرجینیا، کلرادو بولدر، پنسیلوانیا و... جی ار ای +معدل + در نهایت رزومه پژوهشی شما. دانشگاههای عالی (تاپ 10 یا تاپ 20) تا حدودی شبیه دانشگاههای خیلی خوب (تاپ 100) هستند ولی گاهی اوقات به صورت استثنایی دانشجویان خاص رو جذب می کنند. دقت کتید که اکثر این موارد رو من به صورت نسبی گفتم اعم از رنکینگ و طبقه بندی دانشگاهها و معیارها و چیز قطعی وجود ندارد.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین over
**
نقل قول

14-11-2016, 12:32 AM
سلام
نتونستم موضوع مرتبط رو پیدا کنم پس اینجا می نویسم
امسال کارشناسی من تموم میشه یا این شرایط:
1-معدل کل بالای 17
2- یه کنفرانس بین المللی و در تلاش برا چاپ یه ISI
با توجه به این که هدفم دانشگاه های top 10 امریکا است الان سهمیه ی استعداد درخشان ازاد رو دارم و می تونم برم برای ارشد علوم و تحقیقات ولی می تونم یه سال پشت کنکور بشینم و برا ارشد دولتی بخونم که اون هم باید یکی از چهار تا دانشگاه خوب تهران بشه(شریف-امیرکبر- علم وصنعت-تهران)بقیه به درد من نمی خورند
کلا هم هر دانشگاهی برم تو ارشد 2 تا ISI دیگه مینویسم
حالا به نظر شما یه سال ارزش داره یا نه!؟؟
برای انسان های برزگ بن بستی وجود ندارد ، یا راهی خواهند یافت ( پیدا میکنند ) ، یا راهی خواخند ساخت (می سازند ) .
همه ی انسان های می توانند آدم بزرگی باشند ، به خودت باور داشته باش.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

14-11-2016, 01:59 AM
(14-11-2016, 12:32 AM)over نوشته: سلام
1-معدل کل بالای 17
با توجه به این که هدفم دانشگاه های top 10 امریکا است الان سهمیه ی استعداد درخشان ازاد رو دارم و می تونم برم برای ارشد علوم و تحقیقات ولی می تونم یه سال پشت کنکور بشینم و برا ارشد دولتی بخونم که اون هم باید یکی از چهار تا دانشگاه خوب تهران بشه(شریف-امیرکبر- علم وصنعت-تهران)بقیه به درد من نمی خورند

قصد دارم کمی واقع بینانه به مسئله نگاه کنم تا روی این نکته تاکید کنم که موفقیت در راه apply و به نتیجه رسوندن اون به شدت وابسته به تصمیمات درست و انتخاب های واقع بینانه هست...

سوابق کسانی که موفق شدن از top 10 پذیرش بگیرن معمولا موید این هست که نه تنها التحصیل دانشگاه های معتبر بوده ان، بلکه رزومه هایی در کلاس جهانی داشته ان... مثلا معدل هایی بسیار بالا... این مسئله جایی اهمیت پیدا می کنه که وقتی قرار هست در یک دوره پذیرش با مثلا 600 نفر از بهترین های دنیا رقایت کنید، بی تعارف معدل 17 چیزی نیست که برای شما شانسی رو ایجاد بکنه...
این با شماست که نهایتا 10 دانشگاه اول رو انتخاب و (خدایی ناکرده) همه رو reject بشید... ولی به زعم من، رویه درست "شناخت جای واقعی خودتون و apply در همون حول و حوش" هست.. درست مثل انتخاب رشته ای که در ایران انجام دادید...

وگرنه کم نیستند کسانی که حداقل 3 یا 4 سال هست دارن مرتب apply می کنن و جز reject چیزی عایدشون نمیشه...
نقل قول  

آفلاین over
**
نقل قول

14-11-2016, 10:42 AM
(14-11-2016, 01:59 AM)Matinking نوشته: قصد دارم کمی واقع بینانه به مسئله نگاه کنم تا روی این نکته تاکید کنم که موفقیت در راه apply و به نتیجه رسوندن اون به شدت وابسته به تصمیمات درست و انتخاب های واقع بینانه هست...

سوابق کسانی که موفق شدن از top 10 پذیرش بگیرن معمولا موید این هست که نه تنها التحصیل دانشگاه های معتبر بوده ان، بلکه رزومه هایی در کلاس جهانی داشته ان... مثلا معدل هایی بسیار بالا... این مسئله جایی اهمیت پیدا می کنه که وقتی قرار هست در یک دوره پذیرش با مثلا 600 نفر از بهترین های دنیا رقایت کنید، بی تعارف معدل 17 چیزی نیست که برای شما شانسی رو ایجاد بکنه...
این با شماست که نهایتا 10 دانشگاه اول رو انتخاب و (خدایی ناکرده) همه رو reject بشید... ولی به زعم من، رویه درست "شناخت جای واقعی خودتون و apply در همون حول و حوش" هست.. درست مثل انتخاب رشته ای که در ایران انجام دادید...

وگرنه کم نیستند کسانی که حداقل 3 یا 4 سال هست دارن مرتب apply می کنن و جز reject چیزی عایدشون نمیشه...
برای توضیح ممنون
صرف نظر از بقیه ی مسائل به نظرت یه سال ارزش داره یا نه؟
برای انسان های برزگ بن بستی وجود ندارد ، یا راهی خواهند یافت ( پیدا میکنند ) ، یا راهی خواخند ساخت (می سازند ) .
همه ی انسان های می توانند آدم بزرگی باشند ، به خودت باور داشته باش.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-11-2016, 10:53 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-11-2016, 10:54 AM توسط Matinking.)
(14-11-2016, 10:42 AM)over نوشته: برای توضیح ممنون
صرف نظر از بقیه ی مسائل به نظرت یه سال ارزش داره یا نه؟

پاسخی که دادم تلویحا به این معنا بود که:

"اگر دنبال top 10 هستید، یک سال صبر که سهله، یک دهه صبر هم چیزی رو براتون به ارمغان نمیاره..."

ولی اگر انتخاب های دست یافتنی و معقولی که متناسب با داشته هاتون هست رو در نظر بگیرید، با توجه به رزومه تون برای پذیرش گرفتن الزاما نیازی به یک سال زمان اضافه نیست...
نقل قول  

آفلاین mortezanear
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-03-2017, 01:11 AM
(14-11-2016, 12:32 AM)over نوشته: سلام
1-معدل کل بالای 17

سلام دوست عزیز

اگه واقعا هدفتون این نوع دانشگاه ها است من دوتا پیشنهاد دارم براتون:

1- ایران مستر بگیرید از شریف با معدل خیلی بالا (نزدیک 19)، دوتا مقاله ایمپکت نزدیک 3 بدید تو ارشد، تافل بالای 100 و جی آر ایی بالای 325 که اثر معدل 17 رو جبران کنه. همه ی اینا با ریکام های بسیار قوی که طبعا با مقاله دادن گرفتنش سخت نباید باشه. آزاد خوندن لیسانس اونقدری به چشم نمیاد اگه این موارد رو داشته باشید (مخصوصا مقاله ها و معدل ارشد).

2-برید یه جای معتبر حارج از ایران مستر بگیرید (ترجیحا آمریکا و کانادا)، اونجا تا میتونید تلاش کنید باز همه ی چیزهایی که مورد بالا گفتمو انجام بدید. فرقش اینه که شما ممکنه یه دانشگاه ضعیفتر از شریف هم برید ولی اولا لازم نیست واسه کنکور وقت تلف کنید، و اینکه اونجا ممکنه شناخته تر شده باشه  و در نتیجه ریکام ها معتبرتر. نکته مهمتر اینکه اگه اونجا باشید به راحتی میتونید لینک بزنید با استادهای دانشگاه های تاپ 10 و در نتیجه رزومتون رو برای این دانشگاهها پربار تر کنید.

موفق باشید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2