عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی انگلستان تحصیل در انگلستان پذیرش از انگلستان در مقطع لیسانس

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش از انگلستان در مقطع لیسانس
آفلاین Mohammadreza
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-07-2011, 10:07 PM
(11-07-2011, 09:30 PM)Faraz نوشته: فقط موضوع محدودیت مالی نیست.سلیقه فرد و رشته ای که هر فرد می خواهد بخواند در انتخاب موثر است.فراموش نکنید که دوست شما احتمالا تنها 18 سال دارد پس باید خیلی موارد را در نظر گرفت.من به شخصه دانشگاه های آمریکا کانادا و انگلیس را بهترین گزینه های ممکن می دانم(بدون در نظر گرفتن مسائل مالی) و بعد هم استرالیا.
درباره شرایط پذیرش در انگلستان بستگی به کالج یا دانشگاه دارد.معدل ایشان برای اکثر دانشگاه ها کافی است ولی باید یک امتحان زبان بدهند یا یک کورس زبان بگذرانند.البته حتی اگر بخواهند کورس زبان بگذرانند احتمالا با توجه به قوانین ویزای tier 4 انگلیس باز هم نیاز دادن یک امتحان زبان مثلا ایلتس خواهند داشت.نمره مورد نیاز سفارت 5.5 می باشد با همه اسکیل ها 5.5 که زیاد سخت نیست.
اگر توضیح بیشتری درباره دانشگاه های انگلیس می خواهید می تواند در بخش انگلستان به شما توضیح دهم
موفق باشید

فراز جان بازم ممنون

البته ایشون دختر هستند و از لحاظ مسائل خروجی مشکلی ندارند

در این حال فکر می کنید با شرایط قبلی بتونن از دانشگاههای تاپ (کمبریج - اکسفورد) در انگلیس پذیرش بگیره ؟

اصلا در مقطع لیسانس هم مانند دکترا و ارشد رنک بندی دانشگاههای انگلیس تقریبا مثل هم است ؟یعنی کمبریج و اکسفورد خوب هستند در این مقطع ؟
نقل قول  

آفلاین Faraz
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-07-2011, 11:33 PM
بستگی به رشته دارد ولی در اکثر رشته ها کمبریج و اکسفورد جزو 3 دانشگاه اول انگلیس است.پذیرش از این دانشگاه ها هم بسیار سخت است و اصولا شرایط انها با سایر دانشگاه ها فرق دارد.احتمال دارد شرط معدل این دو دانشگاه را نداشته باشند.برای پذیرش در این دانشگاه ها باید در یک کالج معتبر ثبت نام بکنند و در پایان دوره نمرات بسیار عالی کسب کنند.
به جز این دانشگاه دانشگاه های بسیار خوب دیگری در انگلستان هستند که در سطح جهانی کاملا شناخته شده می باشند در عین حال پذیرش گرفتن از آنها به مراتب راحت تر است.مثل امپریال کالج,UCL,کینگز کالج لندن,دانشگاه منچستر و چندین دانشگاه دیگر.
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

آفلاین Arya
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
Question  06-05-2012, 12:58 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-05-2012, 12:58 AM توسط Arya.)
سلام خدمت دوستان.

من در حال حاظر در مقطع دوم دبیرستان هستم و می خواستم ببینم آیا میتونم بلافاصله بعد از اخذ دیپلم در دانشگاه های انگلستان ادامه تحصیل بدم یا حتما باید لیسانسمو از همینجا بگیرم؟

درست در جریان نیستم ولی ظاهرا مواردی که مطرح میکنم میتونن به عنوان امتیاز واسه پذیرش بهتر مفید باشن.

به زبان انگلیسی تسلط تقریبا کامل دارم به طوری که IELTS 6.5 رو راحت میگیرم، ولی هدف خودم بیشتر از 6.5 هست اگه بشه Smile
در مدرسه خاص هم تحصیل میکنم.

سپـــاس Blush
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر