عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد

صفحه‌ها (28): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 28 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد
آفلاین carlos
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-08-2015, 06:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-08-2015, 06:26 AM توسط carlos.)
با سلام
اگر قصد ورود به كشور ايتاليا را دوبار داشته باشم( گزينه مولتيپل ؟ ) ، در بند ٢٩ و ٣٠ بايد تاريخ ورود دوم رو هم بنويسم ، يا فقط تاريخ ورود و خروج اقامت اوليه؟
همچنين ورود و خروج اول در ماه اكتبر( اقامت به مدت يك هفته ) و ورود و خروج دوم در ماه دسامبر( اقامت يك روز ) خواهد بود ، حالا در بند ٢٥ چه تعداد روز رو بنويسم ، مجموع تعداد روزهاي اقامت يا فاصله ي بين ورود اول و خروج دوم ؟
با تشكر
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-08-2015, 10:05 AM
درود
برای بازه زمانی شما مثلا میتوانید تاریخ ورود را اول اکتبر و تاریخ خروج را آخر دسامبر وارد کنید
تعداد روزهایی که میخواهید اقامت کنید را هم مثلا 14 روز وارد کنید
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین rezamrt
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-08-2015, 10:26 AM
سلام وممنون بابت مطالب خوبتون
من وخانمم میخوایم یه سفر به ایتالیا داشته باشیم.اونجا زنموی خانمم که ایتالیایی هستش و عمه خانمم میتونن دعوتنامه بفرستن.سوالم اینه که
1-کدومشون بفرستن بهتره و امکان صدور ویزاش بیشتره؟
2-با دعوتنامه چه چیزای دیگه ایی بفرستن؟
3-برای خودم و خانمم یه فرم تکمیل بکنیم یا هر کدوم یه فرم جداگانه؟
4-توی قسمت نسبت برای خودم که نسبت خونی با میزبانان ندارم ،چی بنویسم و اصلا برام ممکنه مشکلی پیش بیاد یانه؟
5-فرم ویزای شینگن ایتالیا رو هم اگه ممکنه فایلی رو که بشه توش تایپ کرد رو واسه دانلود قرار بدین.
ممنون بابت پاسختون
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-08-2015, 12:42 PM
درود و خوش آمدید به این فروم
1.چندان فرق نمیکند چون فامیل درجه 1 مانند خواهر و برادر نیستند. شاید عمه ایشان بهترباشد دعوتنامه بفرستند.
2.اگر مخارج شما در طول سفر را ایشان تامین میکنند باید گواهی اشتغال و ... بفرستند ولی توصیه میکنم در فرمها اعلام کنید مخارج سفر را خودتان خواهید پرداخت
3. هر شخص جداگانه
4. بنویسید بستگان همسر
5. پست اولین همین تاپیک را دقیق مطالعه بفرمایید

اگر اولین ویزای شنگن شما است بهتر است تا میتوانید سند ملکی و ریز حساب و گواهی اشتغال و .. ارائه کنید تا شانس خود را بالا ببرید
نقل قول  

آفلاین carlos
**
نقل قول

20-08-2015, 06:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-08-2015, 07:05 AM توسط carlos.)
با سلام
١)براي بازديد از نمايشگاه ، در مورد بند ٢١ چه گزينه اي درست است ؟ ( وزاي توريستي ، تجاري ، فرهنگي ، ساير موارد ؟ )
٢) در بند ٣٣ ، هزينه ها بر عهده ي شركت ميباشد ، چه گزينه اي بايد انتخاب شود ؟ ( چه مدركي از طرف شركت لازم است كه ثابت كند كه هزينه ها را متقبل ميشوند )
٣ ) آيا براي بازديد از نمايشگاه دعوت نامه يا مدركي از طرف نمايشگاه نياز است ؟ يا اينكه هنگام مصاحبه به آن اشاره شود كه به دليل بازديد از نمايشگاه سفر خواهم كرد؟
با تشكر
نقل قول  

آفلاین rezamrt
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-08-2015, 08:53 AM
(17-08-2015, 12:42 PM)ForeverBlue نوشته: درود و خوش آمدید به این فروم
1.چندان فرق نمیکند چون فامیل درجه 1 مانند خواهر و برادر نیستند. شاید عمه ایشان بهترباشد دعوتنامه بفرستند.
2.اگر مخارج شما در طول سفر را ایشان تامین میکنند باید گواهی اشتغال و ... بفرستند ولی توصیه میکنم در فرمها اعلام کنید مخارج سفر را خودتان خواهید پرداخت
3. هر شخص جداگانه
4. بنویسید بستگان همسر
5. پست اولین همین تاپیک را دقیق مطالعه بفرمایید

اگر اولین ویزای شنگن شما است بهتر است تا میتوانید سند ملکی و ریز حساب و گواهی اشتغال و .. ارائه کنید تا شانس خود را بالا ببرید

سلام و ممنون بابت جواب کاملتون
میخواستم سوال کنم که
1- برای بار اول میتونم درخواست ویزای 20 روزه بدم؟ چون تا اونجا که اطلاع دارم وپرسیدم ،میگن بار اول غیرممکنه بیشتر از دو هفته بدن.
2-فعلا تاریخ دقیق رفتنمون مشخص نیست.توی بند 29 و 30 چه تاریخی باید بنویسم؟نوشتن تاریخ حدودی موردی داره ؟
3-فرم تایپی شینگن که اینجا گذاشتین و دانلود کردم به زبان انگلیسی هستش ، در حالیکه فرم سفارت ایتالیا به زبان ایتالیایی است.پر کردن این فرم و ارائهش به سفارت ایتالیا مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

20-08-2015, 11:15 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-08-2015, 03:53 PM توسط ForeverBlue.)
(20-08-2015, 08:53 AM)rezamrt نوشته: سلام و ممنون بابت جواب کاملتون
میخواستم سوال کنم که
1- برای بار اول میتونم درخواست ویزای 20 روزه بدم؟ چون تا اونجا که اطلاع دارم وپرسیدم ،میگن بار اول غیرممکنه بیشتر از دو هفته بدن.
2-فعلا تاریخ دقیق رفتنمون مشخص نیست.توی بند 29 و 30 چه تاریخی باید بنویسم؟نوشتن تاریخ حدودی موردی داره ؟
3-فرم تایپی شینگن که اینجا گذاشتین و دانلود کردم به زبان انگلیسی هستش ، در حالیکه فرم سفارت ایتالیا به زبان ایتالیایی است.پر کردن این فرم و ارائهش به سفارت ایتالیا مشکلی ایجاد نمیکنه ؟

1. راستش رو بخواهید چون اولین ویزا است و دعوت کننده هم فامیل درجه 1 نیست و میخواهید به اتفاق همسرتان باهمدیگر بروید من کمی شک دارم که به هر دو نفر ویزا بدهند. ولی بهرحال معمولا ویزای اول را 10 یا 11 روزه میدهند.

2. به هر حال باید یک بازه زمانی مشخص کنید. مثلا از اول تا 20 سپتامبر و تعداد روزهای اقامتتان هم به مدت 7 روز از این 20 روز
3. خیر فرقی نداره. اما شاید بهتر باشه از سایت خود سفارت ایتالیا فرم ایتالیایی اش رو بگیرید تا وجهه بهتری داشته باشه. یک جورهایی احترام گذاشتن به زبان کشور مقابل
نقل قول  

آفلاین carlos
**
نقل قول

20-08-2015, 03:16 PM
خيلي جواب اين سه سوال برام مهمه ، و زياد هم وقت ندارم ممنون ميشم كه سريعتر جوابم رو بديد ،
با سلام
١)براي بازديد از نمايشگاه ، در مورد بند ٢١ چه گزينه اي درست است ؟ ( وزاي توريستي ، تجاري ، فرهنگي ، ساير موارد ؟ )
٢) در بند ٣٣ ، هزينه ها بر عهده ي شركت ميباشد ، چه گزينه اي بايد انتخاب شود ؟ ( چه مدركي از طرف شركت لازم است كه ثابت كند كه هزينه ها را متقبل ميشوند )
٣ ) آيا براي بازديد از نمايشگاه دعوت نامه يا مدركي از طرف نمايشگاه نياز است ؟ يا اينكه هنگام مصاحبه به آن اشاره شود كه به دليل بازديد از نمايشگاه سفر خواهم كرد؟
با تشكر
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-08-2015, 04:01 PM
(20-08-2015, 03:16 PM)carlos نوشته: خيلي جواب اين سه سوال برام مهمه ، و زياد هم وقت ندارم ممنون ميشم كه سريعتر جوابم رو بديد ،
با سلام
با تشكر

درود بر شما
1. سایر موارد. سپس بازدید از نمایشگاه را بنویسید مثلا exhibition
2. نامه رسمی به زبان انگلیسی یا نامه ترجمه شده از طرف شرکت که گواهی کند هزینه های برعهده خواهد داشت
3. بستگی به نمایشگاه دارد. مثلا برای نمایشگاه های خیلی معروف جهانی نه ولی برای نمایشگاه های دیگر بهتر است بروشور و دعوتنامه را ارائه کنید. بستگی هم دارد که شغل شما در همان راستا است یا خیر
نقل قول  

آفلاین solmaz3344
**
نقل قول

21-09-2015, 08:19 PM
با سلام. نیازمند حمایت هستم خیلی زیاد. سوالات که باید پر کنم در فرم شینگن که نمیدونم :

1) شماره پاسپورت رو با اولین حرف انگلیسیش بنویسم ..M3322  یا فقط اعدادش  ..3322 ؟

2) دعوتنامه ی من احتمالا research stay هست و در قسمت شماره 21 main purpose گزینه ی other رو تیک زدم و نوشتم SCIENTIFIC RESEARCH
چون واقعا برای تحقیقات 10 روزه میرم و احتمالا کنفرانس هم دارم. آیا به نظر شما درسته یا باید چیز دیگه ای بنویسم ؟

3) دوست عزیز من دعوتنامه (بورسیه) دارم و رزرو هتل نیازی ندارم. با توجه به اینکه در قسمت 32 فرم شینگن مشخصات دانشگاه دعوت کننده رو نوشتم به نظر شما در قسمت شماره 31 (شخص دعوت کننده یا هتل یا ..) من چی بنویسم ؟!!!!! واقعا نمیدونم

4) من هزینه ی سفر (بلیط و .. ) رو خودم تقبل میکنم و قراره 5000 کرون هم وقتی رسیدم مقصد بهم بدن چون بورسیه هستم. حالا من در قسمت شماره 33 cost of travelling کدوم گزینه ها رو تیک بزنم ؟ هم خودم و هم اسپانسر ؟ .... چ کنم ؟

5) (Bank Statement in English (equivalent to 550 DKK for each day of stay
normally a visa will be from one day before the conference to one day after the conference dates
دوست عزیز سفارت در ایمیلی برای من فرستاد این جمله در آن بود ! قسمت اول که در مورد پولی که باید در حساب بانکی باشد صحبت میکند اما قسمت دوم رو منظورش رو نمیفهمم. لطف کن هر برداشتی ازش داری بهم بگو. میخوام ببینم یعنی چی ! یه روز قبل و یه روز بعد ..

خیلی مرسی و خیلی ممنون. منتظرم ...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (28): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 28 بعدی »