عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی هلند روادید هلند ويزا و اقامت هلند

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ويزا و اقامت هلند
آفلاین خندق
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-03-2016, 08:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-03-2016, 08:08 PM توسط خندق.)
سلام،من از طرف دوستم از هلند دعوتنامه دارم
١ حتما بايد اصل دعوتنامه باشه يا كبي كافيه؟
٢ من جواز كسب دارم
٣ سند ملكي هم دارم
٤ كردش مالي خوب و موجودي ٧٠ ميليوني
٥ فرزند هم دارم كه ٣ سالشه و خوب ايران هست
ميخواستم بدونم جقدر شانس دارم و اينكه دعوتنامه رو هم بدونم؟ ممنونم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-03-2016, 10:33 PM
(22-03-2016, 08:04 PM)خندق نوشته: سلام،من از طرف دوستم از هلند دعوتنامه دارم
١ حتما بايد اصل دعوتنامه باشه يا كبي كافيه؟
٢ من جواز كسب دارم
٣ سند ملكي هم دارم
٤ كردش مالي خوب و موجودي ٧٠ ميليوني
٥ فرزند هم دارم كه ٣ سالشه و خوب ايران هست
ميخواستم بدونم جقدر شانس دارم و اينكه دعوتنامه رو هم بدونم؟ ممنونم

اصل دعوتنامه بهتره باشه.
شرایط مناسبی دارید، تنها مدارک کامل فراهم کنید و در روز مصاحبه دلایل مناسب بیارید که قصد بازگشت دارید. البته سند ملکی و جواز خودش دلیل مناسبی است.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین خندق
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-03-2016, 10:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-03-2016, 10:52 PM توسط خندق.)
(23-03-2016, 10:33 PM)Shihan نوشته: اصل دعوتنامه بهتره باشه.
شرایط مناسبی دارید، تنها مدارک کامل فراهم کنید و در روز مصاحبه دلایل مناسب بیارید که قصد بازگشت دارید. البته سند ملکی و جواز خودش دلیل مناسبی است.

ممنونم از جوابتون ولي اصل دعوت نامه بهم نميرسه تا روز مصاحبه و اينكه تو سايتم نوشته ميتونه كبي باشه،فقط شخصي كه دعوتم كرده در امدش اونجا متوسط و اينكه روز مصاحبه جي بكم بهتره اكه ازم ببرسن جرا ميخواي بري جي بكم بهتره؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-03-2016, 11:04 PM
(23-03-2016, 10:46 PM)خندق نوشته: ممنونم از جوابتون ولي اصل دعوت نامه بهم نميرسه تا روز مصاحبه و اينكه تو سايتم نوشته ميتونه كبي باشه،فقط شخصي كه دعوتم كرده در امدش اونجا متوسط و اينكه روز مصاحبه جي بكم بهتره اكه ازم ببرسن جرا ميخواي بري جي بكم بهتره؟؟؟

خب بهتره قبلش هم سوال بپرسید. در این خصوص هم به نظرم با اعتماد بنفس کامل و بدون اغراق مدارک کامل رو نشان بدید و نگران نباشید ، دلایل هم میتونه به داشتن خانواده و کار و ..... اشاره بشه. سفارت هلند اگر مدارکتون کامل باشه سختگیری کمتری داره.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

24-03-2016, 10:36 AM
(23-03-2016, 10:46 PM)خندق نوشته: ممنونم از جوابتون ولي اصل دعوت نامه بهم نميرسه تا روز مصاحبه و اينكه تو سايتم نوشته ميتونه كبي باشه،فقط شخصي كه دعوتم كرده در امدش اونجا متوسط و اينكه روز مصاحبه جي بكم بهتره اكه ازم ببرسن جرا ميخواي بري جي بكم بهتره؟؟؟

در مورد راهنمایی برای مصاحبه میتوانید به لینک زیر هم مراجعه کنید:
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-را...یزای-شینگن
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین Tannaz24
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-04-2016, 12:13 AM
سلام من ٢٤ سالمه و قصد سفر به هلند رو دارم همراه مادرم و از طريق دعوتنامه خاله م.دو بار ويزاي شينگن گرفتم البته خيلي سال پيش، يكبار سال ٨٣ كه نرفتيم و بار دوم سال ٨٦ كه با مادرم يكماه رفتم. الان بعد از ١٠ سال چقدر احتمالش هست كه اون ويزاي قبلي رو تأثير بدن؟ بعدم اينكه من با حجاب كامل هستم فكر مي كنيد در اين مورد سخت گيري داشته باشن واسه ويزا؟ و يه مسئله ديگه اينكه چقدر در مورد شغل سؤال مي پرسن؟
من تمكن مالي از بانك دارم، مبلغ حدود ٧٠ ٨٠ ميليون هست، فيش حقوقي، بيمه مدارك ديگه م كامله. سند منزل و محل كار پدرم هم هست كه ببريم . اما از يك طرف شوهرخاله م كه در واقع اقدام به فرستادن دعوتنامه كردن خيلي وضع مالي معمولي دارن. بيشترين ساپورت رو خودم دارم اينجا. مي خوام ببينم چقدر احتمالش هست كه ويزا به من بدن؟
ممنون ميشم جواب بدين?
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

19-04-2016, 02:36 AM
(19-04-2016, 12:13 AM)Tannaz24 نوشته: سلام من ٢٤ سالمه و قصد سفر به هلند رو دارم همراه مادرم و از طريق دعوتنامه خاله م.دو بار ويزاي شينگن گرفتم البته خيلي سال پيش، يكبار سال ٨٣ كه نرفتيم و بار دوم سال ٨٦ كه با مادرم يكماه رفتم. الان بعد از ١٠ سال چقدر احتمالش هست كه اون ويزاي قبلي رو تأثير بدن؟ بعدم اينكه من با حجاب كامل هستم فكر مي كنيد در اين مورد سخت گيري داشته باشن واسه ويزا؟ و يه مسئله ديگه اينكه چقدر در مورد شغل سؤال مي پرسن؟
من تمكن مالي از بانك دارم، مبلغ حدود ٧٠ ٨٠ ميليون هست، فيش حقوقي، بيمه مدارك ديگه م كامله. سند منزل و محل كار پدرم هم هست كه ببريم . اما از يك طرف شوهرخاله م كه در واقع اقدام به فرستادن دعوتنامه كردن خيلي وضع مالي معمولي دارن. بيشترين ساپورت رو خودم دارم اينجا. مي خوام ببينم چقدر احتمالش هست كه ويزا به من بدن؟
ممنون ميشم جواب بدين?

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
ویزاهای قبلی شما کاملا بی تاثیر نیست ولی تاثیر آن خیلی هم زیاد نیست چون قدیمی هستند. حجاب کامل هیچ مشکلی ندارد. شغل مهم است چون یکی از فاکتورهای مهم برای میزان وابستگی شما به کشور و برگشتن به کشور است.
با توجه به شرایطی که دارید به نظرم احتمال گرفتن ویزا را دارید. البته اشاره نکردید که متاهل هستید یا مجرد، اما متاهل بودن شانس ویزا را در این موارد بیشتر میکند.

موافق باشید.
نقل قول  

آفلاین behmardsabz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-05-2016, 02:35 PM
من دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد هستم. می خواهم تابستان به هلند سفرکنم، بستگان من ساکن آنجا هستند.
لطف کنید بفرمایید چه مراحلی را بایستی طی کنم برای گرفتن وقت ویزا؟ و اینکه در این موقع از سال چقدر طول میکشد تا به من وقت بدهند؟

با تشکر
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-05-2016, 03:56 PM
(28-05-2016, 02:35 PM)behmardsabz نوشته: من دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد هستم. می خواهم تابستان به هلند سفرکنم، بستگان من ساکن آنجا هستند.
لطف کنید بفرمایید چه مراحلی را بایستی طی کنم برای گرفتن وقت ویزا؟ و اینکه در این موقع از سال چقدر طول میکشد تا به من وقت بدهند؟

با تشکر

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
ضمن اینکه پیشنهاد میکنم بخش ویزای شنگن در جزوه سایت را مطالعه بفرمایید، این نکته را عرض کنم اگر شما قبلا ویزای معتبر مثل استرالیا، کانادا، امریکا یا سفرهای متعدد خارجی نداشته اید و مجرد هم هستید  احتمال ویزا گرفتن به شیوه دعوتنامه از طرف بستگان بسیار کم است. در این موارد بهتر است اولین ویزا از طریق تورهای مسافرتی اخذ شود.

اما به صورت کلی شما نیاز یه یک دعوتنامه از طرف بستگان خود دارید و گرفتن وقت از سفارت که با ارسال یک ایمیل به آدرس زیر انجام میشود:
TEH-APP@minbuza.nl
اینجا را ببینید.

معمولا از لحظه مصاحبه 3 هفته طول میکشد جواب بدهند. بهتر است وقت مصاحبه را از دوماه قبل اقدام کنید.
نقل قول  

آفلاین نادر احمدی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-06-2016, 09:51 AM
برای من و همسرم و دختر 17 ساله ام و پسر 10 ساله ام از طرف برادر و زن برادرم از هلند دعوت نامه ارسال شده و چند روز دیگر هم وقت مصاحبه داریم. واقعا هم قصدمان یک سفر 3 هفته ای هستش. امکان این که به همه ما ویزا بدهند وجود داره یا نه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »