عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا هدف از رفتن به آمریکا

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4
رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هدف از رفتن به آمریکا
آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-06-2013, 09:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-06-2013, 10:08 PM توسط Shahrouz.)
درود

دوست من استادی که من در دانشگاه*** ازشون فاند گرفتم به عنوان یک نمونه عملی، از کمبود امکانات در حد دستگاهی مثل سانتریفیوژ نالان بود!  این چیزی که شما می فرمایید و این سطح از امکانات، برای برخی از دانشگاههای آمریکاست و خب در این شک نکنید که در اکثر رشته ها ( نه تمام رشته ها) آمریکا بهترین دانشگاهها را دارد. ولی ورود به این دانشگاهها و بویژه دانشگاهی مثل Caltech، با رقابتی بسیار سنگین با افرادی با رزومه های بسیار های کوالیتی همراه هست. اگر کسی بتونه وارد این سطح از دانشگاهها بشه به نظر من خیلی اشتباهه که روی سایر کشورها سرمایه گذاری کنه، مگر اینکه خیلی به آرامش و راحتی در زندگیش فکر کنه. درسته سخت تره دکترای آمریکا ولی آینده روشنتری فارغ التحصیل های این چنین دانشگاههای دارند. به خصوص در آمریکا، نسبت به سایر کشورها اعتبار کار شما و رنک دانشگاه امر تعیین کننده تری محسوب می شه (البته نه اینکه مهمترین عامل باشه) و خب فرصت های مشاغل آکادمیک و تحقیقاتی هم در آمریکا بیشتره.  در مورد بقیه دانشگاهها باید خوب فکر کرد. به خصوص از بابت ویزای سینگل آمریکا، دوران دانشجویی سخت تر و... به  همراه مزایای حضور در آمریکا که چند موردشو برشمردید

پ.ن. اسم دانشگاه به خاطر اینکه شاید کسی بخواد برای اونجا اقدام کند حذف شد.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین shayan_yg
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-01-2014, 12:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-01-2014, 01:47 PM توسط shayan_yg.)
با سلام خدمت دوستان
می خواستم کمک فکری بگیرم که از کجا و چجوری شروع کنم :
من دانشجوی ارشد متالورژی هستم در ایران همسرم متولد آمریکا و سیتیزن هست نمی دونم آیا شرایط کاری و زندگی برای من مناسب هست آیا کمک هزینه تحصیلی به اندازه ای هست که کافی باشه برای زندگی؟و به نظرتون از اینجا اقدام کنم قبل از اینکه همسرم بره اقدام کنم  یا  وقتی همسرم رفت اونجا اقدام کنم کدوم سریعتر و مطمئن تر هست ؟سئوال دیگه ایکه اول گرین کارتمو بگیرم بهد اقدام کنم باسه دانشگاه یا قبل از اینکه برم این کارو انجام بدم؟لطفا کمکم کنید کسی شرایط منو داشته؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
10-01-2014, 01:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-01-2014, 01:44 PM توسط M1KE.)
از نظر کمک هزینه ها طوری در نظر می گیرند که کفاف یک زندگی معمولی و دانشجویی رو بدهد و از این نظر اگر بتونید کمک هزینه بگیرید مشکل مالی چندانی نخواهید داشت. اگر بتونید زودتر پذیرش بگیرید خوبیش این هست که مدت زمان بررسی پرونده برای گرفتن گرین کارت رو در آمریکا خواهد بود و هر زمان درست شد ویزای شما از دانشجویی به مهاجرتی تغییر داده میشه و از سوی دیگه اگر پذیرش گرفتن شما خیلی به تاخیر بیافته و نتونید کمک هزینه بگیرید ممکنه بعدا پیشمون بشوید که کاش زودتر برای ویزای مهاجرتی و گرین کارت اقدام کرده بودید. 

در مجموع ابتدا باید به این نتیجه برسیدید که اساسا می خواهید بروید یا خیر که اگر صرفا از نظر هزینه ها براتون سوال هست و بقیه مسائل فرهنگی و غیره براتون حل شده هست که در اون صورت همونطور که گفتم کمک هزینه ها یک زندگی معمولی را فراهم می کنند و نیازمند کسی نخواهید شد. در صورتی که به این تصمیم رسیدید (یعنی رفتن) در اون صورت نظر شخصی من اینه که بهترین کار پیش بردن همزمان این دو پروژه هست یعنی همزمان برای هر دو ویزای مهاجرتی و دانشجویی اقدام کنید. اگر دانشجویی زودتر درست شد که می روید و منتظر می مونید تا مهاجرتی هم درست بشه و اگر مهاجرتی درست شد می تونید بروید و گرین کارت رو بگیرید و تا زمان درست شدن پرونده تحصیلی یا از جیب خرج کنید یا شغل Survival پبدا کنبد با هم که در بدترین حالت برگردید تا کارهای تحصیلی تون درست بشه. البته از وقتی که گرین کارت می گیرید مدت حضورتون در خارج از آمریکا نباید بیشتر از مدت حضورتون در خود آمریکا باشه (سالی بیشتر از 6 ماه بیرون نباشید) و گرنه ممکنه کارت شما باطل بشه و دوباره از نو لازم باشه پروسه رو طی کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
10-01-2014, 09:53 PM
M1KE گرامی توضیحات لازم رو دادند، اما در مورد سوال آخر، اگر برای گرین کارت اقدام کنید، به احتمال زیاد تا معلوم شدن وضعیت شما بهتون ویزاهای دیگه از جمله ویزای دانشجویی نخواهند داد. منتها از اون جا که گرفتن گرین کارت از طریق همسر سیتیزن خیلی سریع (حدود ۳ ماه) انجام می‌شه، به نظرم شما موقعی که تصمیم قطعی به رفتن گرفتید، حدود ۶ ماه قبل رفتن پروسه گرین کارت‌تون رو شروع کنید و از اون طریق برید. چون این بحث به عنوان این موضوع مربوط نیست، لطفا اگر سوال‌های بیشتری در این مورد دارید، در مباحث مربوط به ویزا مطرح کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 30-05-2025، 11:09 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی