عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی مدیریت و اقتصاد اقتصاد نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته اقتصاد

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته اقتصاد
آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-07-2013, 08:04 PM
با سلام

میخواستم بدونم رشته finance  در گروه مدیریت که نیست ، و همچنین gmat  هم که نمیخوان ؟ یعنی financial management  با Finance فرق میکنه ؟
و ایا گرفتن فاند در finance  برای اسکاندیناوی چطوره ؟

با تشکر
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
22-07-2013, 02:53 AM
(19-07-2013, 08:04 PM)'artash' نوشته: با سلام
میخواستم بدونم رشته finance  در گروه مدیریت که نیست ، و همچنین gmat  هم که نمیخوان ؟ یعنی financial management  با Finance فرق میکنه ؟
و ایا گرفتن فاند در finance  برای اسکاندیناوی چطوره ؟
با تشکر

فایننس خیلی جا ها توی یه خانواده با بیزینس و مدیریت حساب میشه اگرچه خیلی با هم فرق دارن...  بعضی جا ها هم (به ندرت) جداست...   
جی مت رو بعضی دانشگاه ها میخان و بعضی نمیخان..   توی آمریکا اکثرا میخان و توی اروپا اکثرا نمیخان...   مثلا توی اسکاندیناوی swedish school of economics حتما جی آر ای میخاد..   مدیریت فایننس یه مقدار کمی با خود فایننس فرق داره...   بیشتر گرایش مدیریتی داره تا اقتصادی و ریاضی...   کمیاب تره و به نظر من کار هم کمتر براش پیدا میشه...   حتی دیدم بعضی جا ها مثل ام بی ای باهاش برخورد میشه!!  
فاند برای فایننس به نظر من اوضاعش خوبه..   به یه سری رشته های مهندسی نمیرسه اما توی این خانواده به نظر من بهترین رشته هست...
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

26-07-2014, 11:40 PM
 دوستان آیا شانس گرفتن بورس در رشته های مالی با سابقه کار مرتبط افزایش پیدا می کنه یا این فقط مربوط به رشته های فنی هست؟ ممنون

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-07-2014, 12:09 AM
(26-07-2014, 11:40 PM)'mgorji' نوشته:  دوستان آیا شانس گرفتن بورس در رشته های مالی با سابقه کار مرتبط افزایش پیدا می کنه یا این فقط مربوط به رشته های فنی هست؟ ممنون

سلام
والا بنظرم سوابق کار اگر مثلا در بورس تهران یا شرکتی سرمایه گذاری و تخصصی باشد مطمینا تاثیر خواهد داشت
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین amirisf
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-10-2014, 01:32 AM
سلام.بنده دانشجوی ترم اول اقتصاد دانشگاه تهران هستم. معدل لیسانسم 15.5 از دانشگاه دولتی شهرستان رشته اقتصاد
میخواستم برنامه ریزی کنم بعد ارشد بتونم دانشگاه معتبر خارجی اپلای با فاند بگیرم. چه شرایطی نیاز داره؟شدنیه یا آرزوی محاله؟
چیکار باید بکنم تو دو سال آینده؟
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-10-2014, 04:23 AM
(28-10-2014, 01:32 AM)'amirisf' نوشته: سلام.بنده دانشجوی ترم اول اقتصاد دانشگاه تهران هستم. معدل لیسانسم 15.5 از دانشگاه دولتی شهرستان رشته اقتصاد
میخواستم برنامه ریزی کنم بعد ارشد بتونم دانشگاه معتبر خارجی اپلای با فاند بگیرم. چه شرایطی نیاز داره؟شدنیه یا آرزوی محاله؟

شدنی که هست، و چون تازه ارشد رو شروع کردین هم خوبه که وقت کافی دارین برای آماده شدن. معدل لیسانس شما خیلی خوب نیست، ولی بد هم نیست طوری که مشکل عمده‌ای ایجاد کنه. به شرطی که دو سه تا، یا حتی یه مقاله معتبر داشته باشین و معدل ارشد رو هم خوب نگه دارین و نمره زبان خوبی داشته باشین، شانس خوبی دارین. 3 تا کار عمده دارین، یکی اینکه کار پژوهشی کنید که مقالات خوبی ازش در بیاد، که تو دانشگاه تهران موقعیت خوبی دارین براش،  دیگه اینکه معدلتون خوب باشه و سوم اینکه خودتون رو برای امتحان‌های زبان و اگه آمریکا مقصدتونه علاوه بر زبان، امتحان GRE آماده کنید. (اگه هدفتون اقتصاده GRE ولی اگه به رشته‌های مدیریتی و بیزنس فکر می‌کنید GMAT).
موفق باشین
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-10-2014, 03:10 PM
(28-10-2014, 01:32 AM)'amirisf' نوشته: سلام.بنده دانشجوی ترم اول اقتصاد دانشگاه تهران هستم. معدل لیسانسم 15.5 از دانشگاه دولتی شهرستان رشته اقتصاد

سلام بنظر من شما برای جی ار ای اقدام کنید و حتما برای مستر اقتصاد و فایننس در اسپانیا و ایتالیا اقدام کنید چون واقعا هم سطح علمی این دانشگاه ها بسیار بالا تر از ایران هست و هم شانس گرفتن بورس و یا پوزیشن دکتری برای شما بسیار بالا می رود 
پیشنهاد می کنم تا می توانید روی زبان کار کنید و قبل از اتمام مستر در ایران برای مستر در اروپا اقدام کنید و مستر خود را از این دانشگاه ها بگیرید
نمره بالای جی ار ای کلید موفقیت شما خواهد بود
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین ftbrave
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-06-2015, 06:43 PM
سلام
داشتن مقام برای المپیاد علوم اقتصادی تاچه حد میتونه برای پذیرش کمک کنه؟
نقل قول  

آفلاین rainbow trout
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-06-2015, 01:27 AM
(18-06-2015, 06:43 PM)'ftbrave' نوشته: سلام

میتونه تاثیر بذاره....ولی فاکتورهای مهمتری مثل زبان...معدل و مقاله هست..ابتدا فاکتورهای ذکر شده بررسی میشوند..
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
20-06-2015, 09:35 PM
(18-06-2015, 06:43 PM)'ftbrave' نوشته: سلام

دوست عزیز
همانطور که دوست خوبمون فرمودن، بی تاثیر نیست. 
برای پذیرش ابتدا شما باید حداقل ها رو داشته باشید که نمره تافل یا آیلتس، نمره جی آر ای، و بعد معدل، و بعد از اون مدارک پژوهشی و سوابق تحصیلی شما از جمله موفقیت در کنکور و المپیاد لحاظ میشه. 
مطمنا دارای اثر مثبت در پذیرش شما هست اما به شرطی که سایر مدارک شما اوکی باشه. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »