عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش کارت اعتباری و امور ارزی نوسانات قیمت ارز - مشکلات و راه حل ها

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نوسانات قیمت ارز - مشکلات و راه حل ها
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-03-2012, 02:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-03-2012, 10:53 PM توسط Babak.)
بابا دلار بالا میره. من پول داشتم می خریدم. شما که دارین حتما بخرین.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-03-2012, 08:20 PM
سلام. به عنوان اطلاع رسانی---دوستان من امروز 28 اسفند 1390 من 4 تا صرافی سر زدم تو شهر خودمون...قیمتی که اعلام میکردن....1925-1915-1910 تومن مینیمم قیمتی بود که میدادن
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

18-03-2012, 09:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-03-2012, 10:09 PM توسط amin_mb.)
با سلام
منم اطلاع رسانیSmile

من 27 اسفند ماه غروب به 3 تا صرافی در اصفهان و جمع دلار فروشان زحمت کش رفتم!
قیمت صرافی: 1990
قیمت تمام شده با کارمزد دلال: 1980
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

18-03-2012, 09:34 PM
بازم تهران!!!!! البته دیروز به منم گفتن امروز به بالای 1950 میرسه هاا.میگم برین تو کار کرون.آخه فعلا حفظ ارزش پولمون مهمه.نظرتون چیه؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

18-03-2012, 10:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-03-2012, 10:08 PM توسط Saeid.)
(18-03-2012, 09:34 PM)ahmadpashaei نوشته: بازم تهران!!!!! البته دیروز به منم گفتن امروز به بالای 1950 میرسه هاا.میگم برین تو کار کرون.آخه فعلا حفظ ارزش پولمون مهمه.نظرتون چیه؟
احمد عزیز در بازار جهانی ارزهای مختلف نسبت به هم نسبتی دارن که در حد صدم و دهم تغییر پیدا میکنه و بسیار جویی.....بنابراین فرقی نمیکنه زیاد به کدوم پول نگه داری....ولی...شما پولتو به 3 تا ارز بین المللی معروف یعنی دلار و یورو و فرانک سویس نگه داری 100% بهتره........خرجش هم راحتتره
(اورمیه ظاهرا دلار ارزون تر بوده....در ضمن من عصر سوال کردم از صرافی ها)
در ضمن این سایت قیمت رو ارزونتر از اون چیزی که ما گفتیم اعلام کرده...نمیدونم چطوریاس
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-03-2012, 10:53 PM
من حرف آقا سعید رو قبول کردم ولی در تهران خداییش کرون سوئدم خوب میخرن. الان از اخبار شبکه 1 دیدم که خدمات swift برای بانکهای ایران انجام میشه و فقط شامل بانکای خاصی میشه مثل صادرات و سپه و تجارت و ... پس احتمال داره دوباره چند تومان پایین بیاد.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

18-03-2012, 11:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-03-2012, 11:06 PM توسط MaMi.)
(18-03-2012, 10:53 PM)ahmadpashaei نوشته: من حرف آقا سعید رو قبول کردم ولی در تهران خداییش کرون سوئدم خوب میخرن. الان از اخبار شبکه 1 دیدم که خدمات swift برای بانکهای ایران انجام میشه و فقط شامل بانکای خاصی میشه مثل صادرات و سپه و تجارت و ... پس احتمال داره دوباره چند تومان پایین بیاد.
Swift بانک هایی رو که با برنامه (حق مسلم ما) مرتبط هستند Block کرده؛
سپه (که خیلی وقته تعطیله!)، صادرات، پست بانک، تجارت، ملت (این رو مطمئن نیستم) و ...
فقط 40 بانک و موسسه مالی ایران دارای کد سوییفت ‌هستند، ولی بیش از 89 درصد از تجارت خارجی ایران در ماه دسامبر توسط همین 40 نهاد مالی انجام شده است (منبع).
استرس !!! Tongue

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-04-2012, 08:15 PM
بچه ها در کمال مسرت و تعجب دلار داره میا د پایین . نرخ دلار آزاد امروز 1640 تومن Smile مثل اینکه مذاکرات دیروز تاثیر خودشو گذاشته . امیدوارم همینجوری ادامه پیدا کنه و همه یکم خوشحال بشیم Big Grin مخصوصا بچه هایی که هنوز فاندشون جور نشده.
http://www.mazanex.com/

اگه کسی به این امور آشنایی داره لطفا نظر بده کی برای خرید دلار مناسب تره ؟ امکانش هست بازم بیاد پایین تر ؟ دور بعدی مذاکرات مثل اینکه یک ماه دیگست حدودا .
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-04-2012, 09:11 PM
(15-04-2012, 08:15 PM)Behnoush نوشته: بچه ها در کمال مسرت و تعجب دلار داره میا د پایین . نرخ دلار آزاد امروز 1640 تومن Smile مثل اینکه مذاکرات دیروز تاثیر خودشو گذاشته . امیدوارم همینجوری ادامه پیدا کنه و همه یکم خوشحال بشیم Big Grin مخصوصا بچه هایی که هنوز فاندشون جور نشده.
http://www.mazanex.com/

اگه کسی به این امور آشنایی داره لطفا نظر بده کی برای خرید دلار مناسب تره ؟ امکانش هست بازم بیاد پایین تر ؟ دور بعدی مذاکرات مثل اینکه یک ماه دیگست حدودا .
بهنوش جان خبر خوبیه ولی به نظرم باید منتظر موند...زمان بعدی مذاکرات هم یه ماه بعد هست و تو این یه ماه ممکنه خیلی چیزا تغییر پیدا کنه....به نظرم امکانش هست بیاد پائین تر ولی نه خیلی زیاد...امکانش هست بره بالا تا حدود 1900 اینا باز...البته این نرخ سایت ها دیگه مثه سابق بهشون اعتمادی نیست و باید از بازار پرسید...

در نهایت در مورد خرید، عاقلانه اینست که کسی که قصد خرید داره خرد خرد خرید کنه(حداقل در سه قسمت)، چون اینجوری ضررش کمتر میشه....

خوش خبر باشیم Rolleyes
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

15-04-2012, 09:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-04-2012, 09:16 PM توسط amin_mb.)
بهنوش جان! ممنون از خبر خوشت!

خدا را شکر! ایشالا روزهای آینده همه خوشحال بشند!

من امروز عصر با دو تا صرافی اصفهان تماس گرفتم گفتند هنوز نرخ 1640 اعلام نشده و ما با قیمت 1750 خرید و فروش می کنیم! قیمتی که سایت ایرانیکو اعلام کرده!

دلیلی که امروز اعلام شده برای کاهش دلار این بوده که همه تو بازار ارز فروشنده بودند تا خریدار!
به دلیل فشارهای روانی جلسه دیروز، همه از ترس اینکه دلار ارزون خواهد شد، امروز به بازار آمده و قصد فروش داشتند، به دین دلیل امروز طبق گفته خبرگزاری ها اصلا خریدار ارزی وجود نداشته است!

کاهش روند دلار، خوبی که داره اینه که مردمی که دلار ها را به منظور سرمایه گذاری در بالش های خود (به قول pimi) نگه داری می کنند، در روزهای آینده برای فروش به بازار ارز خواهند آورد! بنابراین، میشه امید داشت که قیمت ها بازهم کم بشه!

ولی یک نکته منفی تری که داره اینه که دوباره هجوم بقیه مردمی که بالش های خودشون هنوز پر نشده یا افزایش تعداد بالش ها برای خرید ارز شروع بشه و دوباره قیمت ها تغییر کنند!
البته دانشجو ها که نیاز دارند هم خرید زیادی خواهند داشت ولی اونها چاره ای ندارند!

به نظر من هیچی در وضعیت اقتصادی و ارز ایران قابل پیش بینی نیست! من اگه نیاز داشتم، مقداری تهیه می کردم و به روزهای آینده بیشتر فکر می کردم!

خوبی شرایط اخیر میهن عزیزمان اینه که مردم نه تنها در مسائل علوم س*ی*ا*س*ی* خبره و کارشناس شده اند، تازگی ها در مسائل اقتصادی و ارز هم اظهار نظر می کنند! Big Grin دیگه فارغ التحصیل برق هم کارشناسی می کنه Big Grin
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 22-05-2025، 06:22 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی