عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مشاوره و رفع اشکال iBT نمونه Writing های تافل iBT خود را در این تاپیک قرار دهید.

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نمونه Writing های تافل iBT خود را در این تاپیک قرار دهید.
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-05-2012, 09:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-05-2012, 09:09 PM توسط ahmadpashaei.)
(25-05-2012, 01:52 PM)pegah نوشته: از همه ممنونم که وقت گذاشتن و تصحیح کردن. سوالی که دارم اینه که با توجه به نوشتم واسه پیشرفت رایتینگم باید چی کار کنم؟ البته واسه این رایتینگ حدود 40 دقیقه وقت گذاشتم و سعی کردم به زمان امتحان نزدیک باشه.حالا نمیدونم با روزی یه رایتینگ نوشتن میتونم بهتر بنویسم یا یه فکر دیگه کنم؟ ممنون
سلام پگاه جان خوبی؟
نمیخوام از رک بودنم ناراحت بشی ولی راستش شما حتما به کلاس general نیاز داری چون اینجور که من میبینم باید در طول دوره پیشرفت کنی و یکی رایتینگ رو برات رایگان تصحیح کرده و اشکالاتت رو در جا بهت بگه که اینم فقط در کلاس میسره و چون تو انشا نویسیت بیشتر کار داره باید با فکر آزادتر و صرف زمان بیشتری به هدف برسی،به این خاطر گفتم کلاس جنرال! وگرنه که کلاسهای پیش آیلتس و آیلتس رو پیشنهاد می دادم ولی واقعا الان آمادگی اینو نداری برای نشستن سر اون کلاس ها. دقیقا یکی از همکلاسی های زبان من ضعیفتر از این می نوشت،بعد هر جلسه یک رایتینگ می آورد،استاد اشکالاشو آخر کلاس دقیق براش می گرفت و بعد از دو ترم استاد می گفت خیلی بهتر شده!! البته بازم ضعیف هست ولی از اون وضع در اومد. اصلا نگران نباش چون اگر بخوای و وقتت رو بیخود تلف نکنی با داشتن مطالعه و تمرین میتونی نمره قابل قبولی بگیری Heart بازم راهنمایی خواستی در خدمتم ولی می گم تو نیاز به یک استاد داری و اشکال یابی ما در حدی نیست بتونه جای آموزش رو پر کنه،چه بسا که ما هم زبان آموزیم و ممکنه نتونیم خیلی درست اشکال بگیریم.
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-05-2012, 11:16 PM
(24-05-2012, 09:01 PM)ahmadpashaei نوشته: سلام پگاه جان.اونطوری که در برگه نوشتی یعنی با رعایت همه بخش بندی ها و پاراگراف بندی ها باید متن رو بذاری!! اینجوری واضح نیست! در خط اول بعد از learned یک فعل دیگه (contained) آوردی؟! خط چهارم دو غلط املایی: believe that. و eating نیاز به the نداره. خط پنجم: بعد از experiment نمیتونی اینجوری ترکیب وصفی بیاری و برای اتصال دو ترکیب اسمی نیاز به حرف اضافه ای مثل for,throughout و .... داری.در خط 6 بعد از but نیازی به ویرگول نیست فکر کنم! در خط هفتم learning میشه چون باید به بالانس فعلهاتون توجه کنید.n رو در advantages جا گذاشتین و در مورد بکار بردن with نمیتونم نظر بدم. بقیه باشه برای بعد یا دوستان دیگه! Tongue
درود
این تاپیک برای رفع اشکال رایتینگ نویسنده هست. سوال در مورد گرامر رو لطفا در جای خودش مطرح کنید. ضمناً لزومی نداره هر تاپیکی تو فروم دیدید حتما یه جوابی براش بذارید. البته درخواست دوستانه است.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
26-05-2012, 11:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-05-2012, 11:30 PM توسط Pink Floyd.)
درود
خانم پگاه مهمترین مطلب در مورد رایتینگ شما عدم رعایت اصول نقطه گذاری است. ضمنا اگر گرامرتون رو تقویت کنید نوشته ی بسیار خوبی دارید. نوشته تون دایره لغات خوبی داره و از cohesion خوبی برخورداره. غلط های گرامری تون رو نمی گم تا یه بار دیگه متن تون رو بهتر بخونید.
ضمنا حتما چند دقیقه آخر هر رایتینگ رو فقط و فقط نوشته رو ادیت بفرمایید.
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

26-05-2012, 11:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-05-2012, 11:40 PM توسط ahmadpashaei.)
(26-05-2012, 11:16 PM)Pink Floyd نوشته: درود
این تاپیک برای رفع اشکال رایتینگ نویسنده هست. سوال در مورد گرامر رو لطفا در جای خودش مطرح کنید. ضمناً لزومی نداره هر تاپیکی تو فروم دیدید حتما یه جوابی براش بذارید. البته درخواست دوستانه است.
من دقیقا متوجه کنایه شما نشدم ولی مگه خودتون نگفتین: «این تاپیک برای رفع اشکال رایتینگ نویسنده هست» ؟؟ یعنی چجوری باید رفع اشکال کرد؟در پست شما که رفع اشکالی وجود نداره و کلی گویی کردین!بقیه دوستانم از بقیه کار من ادامه دادن دیگه! من اون پستهایی که بتونم جواب میدم،اگر این یکی به نظرتون بی مورد یا اشتباه هست به بقیه پستهای من نسبت ندین. البته من میدونم شما انگلیسی بسیار قوی دارید و ممکنه از نظر دیگران اگر اشتباهی داشته باشه ناراحت بشید ولی دقیقا به ارسال 21 توجه کنید.
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-05-2012, 11:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-05-2012, 11:51 PM توسط Pink Floyd.)
سلام
من حرفام رو بدون کنایه میزنم چون آدم رکی هستم، شما اولین پست تون رو بعد از رایتینگ نویسنده بخونید.
نقل قول: در خط اول بعد از learned یک فعل دیگه (contained) آوردی؟!
منظور من اینه که واقعا اگر گرامر خوبی دارید، ممنون میشیم به دیگران کمک کنید وگرنه ممکنه نویسنده رو به اشتباه بندازید.
در مورد کلیت نوشته های شما منظورم اینه که یه مقداری پست هاتون و حرفه ای تر کنید، چون احساس م بر اینه که ممکنه علاقه ی کاربرها به جواب دادن پست های شما کم بشه. کاملا نوشته رو دوستانه بخونید.
ممنونم

پ.ن. پست شماره ی 21 تون بسیار پست مفیدی بود. ممنونم.
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-05-2012, 12:15 AM
(26-05-2012, 11:48 PM)Pink Floyd نوشته: سلام
من حرفام رو بدون کنایه میزنم چون آدم رکی هستم، شما اولین پست تون رو بعد از رایتینگ نویسنده بخونید.
منظور من اینه که واقعا اگر گرامر خوبی دارید، ممنون میشیم به دیگران کمک کنید وگرنه ممکنه نویسنده رو به اشتباه بندازید.
در مورد کلیت نوشته های شما منظورم اینه که یه مقداری پست هاتون و حرفه ای تر کنید، چون احساس م بر اینه که ممکنه علاقه ی کاربرها به جواب دادن پست های شما کم بشه. کاملا نوشته رو دوستانه بخونید.
ممنونم
پ.ن. پست شماره ی 21 تون بسیار پست مفیدی بود. ممنونم.
من منظورشو از مفهوم اون جمله اول متوجه نشده بودم و الانم همینطور(که چی میخواست بگه!)و برای همین نمی تونستم با یقین بگم اشکالش چیه و شاید درست نباشه که بگم بعد از learn+to+verb (اگر یادم نرفته باشه!)استفاده میشه،در حالیکه چون مفهوم رو نگرفتم اصلا شاید ربطی نداشته باشه به این،خواستم به قول شما به اشتباه نندازم. به هر حال من گرامر واقعا خوبی ندارم ولی تا جاییکه یاد گرفتم نسبتا خوبم،البته جلوی شما زبان من هیچ هست ولی همه پستها رو نمیشه یکی دو نفر جواب بدن و این خاصیت فروم هست،منظور دیگه ای نبود. اگر منظورتون علامت تعجب هست که من منظوری نداشتم ولی حرف شما رو میپذیرم که باید حرفه ای تر باشم چون ممکنه برای بعضیها (مثل الان شما) سوء تفاهم ایجاد بشه. از پگاه معذرت می خوام اگر حس کرد دارم ایرادش رو با غرور میگیرم،اگر ذره ای این حس در من وجود داشت من رو نبخشین،واقعا بی منظور و نوشتاری بود.من هرگز هدفی جز کمک و یا پرسش برای پستهام نداشتم و در سنی هم نیستم که بخوام از این کارهای سبک سرانه انجام بدم.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-05-2012, 12:23 AM
درود
احمد جان ایشون اشتباه نوشته بود چون عنوان تاپیک احتمالا این بوده
It has been said, not everything that
is learned
is contained in books.

من فکر کردم که میگی نمیشه بعد از یه فعل فعل دیگه نوشت. ضمنا من خودم و هنوز زبان آموز میدونم و اصلا در این زمینه کوچکترین ادعایی ندارم.
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

27-05-2012, 12:46 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-05-2012, 12:49 AM توسط Pink Floyd.)
Dear Pegah,
the attached file is the first two paragraphs of your essay revised in hurry.
I think you should make your grammar a little bit stronger

فایل‌های پیوست
.txt   essay 1.txt (اندازه 1.45 KB / تعداد دانلود: 6)
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

27-05-2012, 12:48 AM
(27-05-2012, 12:23 AM)Pink Floyd نوشته: درود
احمد جان ایشون اشتباه نوشته بود چون عنوان تاپیک احتمالا این بوده
It has been said, noteverything that
is learned
is contained in books.

من فکر کردم که میگی نمیشه بعد از یه فعل فعل دیگه نوشت. ضمنا من خودم و هنوز زبان آموز میدونم و اصلا در این زمینه کوچکترین ادعایی ندارم.
حق داشتین،منم بودم به اشتباه می افتادم Tongue خدمت پگاه خانم:
مباحث Verb Patterns,Hot Verbs,Pharasal Verbs و ... خیلی سخته یادگیریشون تو ایران و باید در اون کشور بود تا راحت استفاده کردن رو یاد گرفت و تازه من حس می کنم تا با یک native زندگی نکنیم نمیتونیم کاملا مسلط بشیم.Mike میگه در این دو سالی که رفته چون با یک آمریکایی هم خونه ای هست خیلی زبانش قویتر از بقیه خارجی ها و ایرانی ها شده و من کاملا قبول دارم که خیلی اثر داره آدم با یک native زندگی کنه.
نقل قول  

آفلاین pegah
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-07-2012, 07:20 PM
واقعا از همه بچهها معذرت میخوام.اونقدر اشتباه تایپی و گرامری و ... تو اون متن داشتم که کلی بحث سرش شده.شرمنده.ولی یه خبر خوب! رایتینگم خیلی پیشرفت کرده.حداقل از اون وضعیت وحشتناک در اومده.لطفا این یکی رو یه نگاهی بندازید.ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »