عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی موارد خاص سربازی، معافیت و...

صفحه‌ها (6): 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
موارد خاص سربازی، معافیت و...
آفلاین اميرمحمد
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-04-2012, 09:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-04-2012, 10:55 PM توسط MaMi.)
سوالات در زمینه موارد خاص سربازی که در سایر تاپیک ها نمی گنجد را در این تاپیک ارسال فرمایید.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام
من به دليل مشكل مادرزادي و استخواني شدن پيش از موعد درزهاي جمجه اي (Craniosynostosis)، عمل كرانيوتومي انجام دادم و قسمت پشت سرم دچار تغيير شكل (فرو رفتگي و برامدگي) واضحي شده و علاوه بر اون در اكثر قسمت هاي سرم جاي بخيه زيادي وجود داره.
سوال:
جايي هست كه بشه بهش مراجعه كرد و نامه يا برگه اي گرفت تا مثلا به جاي كچل كردن با نمره 4، موهارو تا حد ممكن كوتاه كرد؟
راه حل اين مشكل چيه؟
(مدرك تحصيليم ليسانسه)
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

15-04-2012, 10:03 PM
درود
و آرزوی سلامتی برای شما. با این مشکل مگر شما معاف نیستید؟ چون عمل جراحی روی سر تا جایی که می دونم معافی داره.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

15-04-2012, 10:35 PM
سلام دوست خوبم
منم با PinkFloyd موافقم
درسته زیاد تخصص در این زمینه ندارم ولی دیدم خیلی ها با مشکلات کمتر از شما معافیت گرفتن
حتما حتما پیگیری کنین ببینین چی میشه قبل از اینکه برین سربازی !
خوش و سلامت باشی
Smile
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

15-04-2012, 11:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-04-2012, 11:10 PM توسط MaMi.)
(15-04-2012, 09:45 PM)اميرمحمد نوشته: من به دليل مشكل مادرزادي و استخواني شدن پيش از موعد درزهاي جمجه اي (Craniosynostosis)، عمل كرانيوتومي انجام دادم و قسمت پشت سرم دچار تغيير شكل (فرو رفتگي و برامدگي) واضحي شده و علاوه بر اون در اكثر قسمت هاي سرم جاي بخيه زيادي وجود داره.
دوست عزیزم، همونطوری که سایر دوستان اشاره کردند، به نظر من شما اگر هنوز دفترچه رو پست نکردی، حتما با چند پزشک مجرب و معتمد نظام وظیفه مشورت کن، با شرایطی که شما ذکر کردید و مدرک تحصیلی تون، فکر کنم معاف از خدمت خواهید شد (عمل بر روی جمجمه)
حتما اگر در این زمینه تجربیاتی داشتید یا بدست آوردید، ما رو هم در جریان قرار بدهید
سلامت و پیروز باشید Smile
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین اميرمحمد
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-04-2012, 11:10 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-04-2012, 11:21 PM توسط اميرمحمد.)
من به هيچ وجه دنبال معافي نيستم چون خودش دوباره يه مشكل تازه ميشه برام آخه بعضي جاها معاف دائم رو استخدام نميكنن! Dodgy

تو موارد معافي اسمي از مشكل من نياورده و فقط گفته تغيير شكلهاي مادرزادي و واضح جمجمه مانند هيدروسفالي و ميكروسفالي معاف دائم داره.
سابقه جراحي روي مغز هم معافيت دائم داره كه فكر كنم منظور شما اين باشه. جراحي من ربطي به مغز نداره و به درزهاي جمجمه مربوط ميشه.
در ضمن از نظر سلامتي هيچ مشكلي ندارم و فقط فرورفتگي و برامدگي واضح پشت سرم و جاهاي بخيه كه بخاطر سوراخ شدن جمجمه حين جراحي به وجود اومده باعث شده كه دنبال راهي براي فرار از كچلي باشم.

كسي ميدونه كه آيا ميشه از جايي نامه يا برگه اي گرفت و بعد به پادگان نشون داد تا بيخيال كچلي بشن و به كوتاه كردن موهام تا حد ممكن رضايت بدن؟ Huh
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-04-2012, 11:20 PM
(15-04-2012, 11:10 PM)اميرمحمد نوشته:
من به هيچ وجه دنبال معافي نيستم چون خودش دوباره يه مشكل تازه ميشه برام آخه بعضي جاها معاف دائم رو استخدام نميكنن! Dodgy

تو موارد معافي اسمي از مشكل من نياورده و فقط گفته تغيير شكلهاي مادرزادي و واضح جمجمه مانند هيدروسفالي و ميكروسفالي معاف دائم داره.
در
ضمن از نظر سلامتي هيچ مشكلي ندارم و فقط فرورفتگي و برامدگي واضح پشت سرم
و جاهاي بخيه كه بخاطر سوراخ شدن جمجمه حين جراحي به وجود اومده باعث شده
كه دنبال راهي براي فرار از كچلي باشم.

كسي ميدونه كه آيا ميشه از
جايي نامه يا برگه اي گرفت و بعد به پادگان نشون داد تا بيخيال كچلي بشن و
به كوتاه كردن موهام تا حد ممكن رضايت بدن؟ Huh

دوست عزیز سلام

خوشحالم از اینکه مشکل پزشکی و سلامتی ندارید! خدارا شکر!

ولی متاسفانه تا حالا به شخصه نشنیدم که نامه از جایی گرفته بشه برای عدم کوتاه شدن مو!
شما هم در روز اعزام وقتی به محل مشخص شده برای اعزام مراجعه می کنید، افسر اعزام لباس و موهای شما را حتما بررسی خواهد کرد!
در پادگان هم به طور مرتب موی شما چک خواهد شد! پس در صورتی که افسر اعزام را هم رد کنید، باید فرمانده در پادگان را مجاب بفرمایید!
تنها موردی که می تونم، پیشنهاد کنم، اینه که با پزشکان معتمد نظام وظیفه مشورت کنید و از اونها بپرسید که آیا نامه ای خطاب به پادگان می دهند که در اون نامه خلاصه وضعیتی از جمجمه شما در اون اشاره شده باشه، می دهند یا خیر!
انشاء.. که مشکلتان حل خواهد شد!

موفق و مویدباشید!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

15-04-2012, 11:30 PM
بهرحال
معافیت دایم از سربازی رفتن خیلی بهتره. بازم بپرس چون من یادمه هر نوع عملی رو جمجمه معافیت داره.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین اميرمحمد
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-04-2012, 11:34 PM
ممنونم از راهنماييتون، خودمم تنها راهي كه ديگه به ذهنم ميرسه همينه.
اين سوال رو با سيستم مشاوره سازمان وظيفه عمومي در ميون گذاشتم كه اگه جوابش اومد حتما براتون ميذارم تا اگه كسي مشكلي مشابه من رو داشت بدونه چيكار كنه.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-04-2012, 11:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-04-2012, 11:52 PM توسط MaMi.)
(15-04-2012, 11:10 PM)اميرمحمد نوشته: من به هيچ وجه دنبال معافي نيستم چون خودش دوباره يه مشكل تازه ميشه برام آخه بعضي جاها معاف دائم رو استخدام نميكنن!
اینکه معافیت دائم رو استخدام نمیکنند یا خیر، در این تاپیک بحث شده، فقط من یک چیز اضافه کنم که بسیاری از ادارات دولتی حتی پس از اقدام شما برای استخدام، از شما معاینه پزشکی به عمل میاورند (تجربه یکی از دوستانم) و بر روی یک سری از معافیت های دائم خیلی سخت گیر هستند، مثل نقص عضو، بیماری های شدید قلب و عروقی و ...
نقل قول:تو موارد معافي اسمي از مشكل من نياورده و فقط گفته تغيير شكلهاي مادرزادي و واضح جمجمه مانند هيدروسفالي و ميكروسفالي معاف دائم داره.
دوست من، چون این مورد شما ذکر نشده مستقیما، به همین دلیل دوستان اصرار دارند که شما قبلش حتما با یک پزشک مشورت کنید. مواردی دیده شده که به مشمول به طریق معمول معافیت دائم تعلق نمیگرفته ولی با زیرکی دکتر... Cool
نقل قول:در ضمن از نظر سلامتي هيچ مشكلي ندارم و فقط فرورفتگي و برامدگي واضح پشت سرم و جاهاي بخيه كه بخاطر سوراخ شدن جمجمه حين جراحي به وجود اومده باعث شده كه دنبال راهي براي فرار از كچلي باشم.
دوست عزیزم، خدایی نکرده کسی نگفت که شما از نظر سلامتی مشکلی داری، مگر کسی که از ناحیه صافی کف پا معافیت دائم میگیره، از لحاظ سلامتی مشکلی داره؟ Wink صحبت تمامی دوستان اینه که اگر شما نگاهی به پروسه اقدام برای اپلای و پذیرش داری، این مدت سربازی (که هم اکنون 21 ماه است) رو میتونی روی قوی تر کردن رزومه ات، تکمیل و تقویت زبانت و... صرف کنی و شانست رو برای دریافت پذیرش بالا ببری.
نقل قول:
كسي ميدونه كه آيا ميشه از جايي نامه يا برگه اي گرفت و بعد به پادگان نشون داد تا بيخيال كچلي بشن و به كوتاه كردن موهام تا حد ممكن رضايت بدن؟
دوست خوبم، این مورد رو باید از پادگان محل آموزشی ات پیگیری کنی (یعنی یک جورایی با کدخدا منشی فرمانده گروهان، گردان یا قرارگاه رفع و رجوع بشه) که معمولا هم اگر مشکلت رو بگی، با شما راه خواهند آمد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین اميرمحمد
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-04-2012, 12:20 AM
به به واقعا لذت بردم از اين جواب.
سوال:
همون پزشكي كه برگه معاينه اوليه رو پر ميكنه ميتونه تشخيص بده كه من ميتونم معافي بگيرم؟ و بعد منو ارجاع ميده به مراحل بعدي؟
كدخدا منشي فرمانده گروهان رو خوب اومدي! شيريني جوابت رو هنوز زير زبونم احساس ميكنم!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): 1 2 3 4 5 6 بعدی »