عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از طریق Express Entry - روش سریع مهاجرت به کانادا از روش ورود سریع (Express Entry)

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مهاجرت به کانادا از روش ورود سریع (Express Entry)
آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-01-2016, 07:37 AM
سلام و درود خدمت دوستان

افزایش احتمال خداحافظی با سیستم ورود سریع express entry 
با اعلام مخالفت رسمی یکی از مهم‌ترین نهادهای موثر بخش خصوصی Canadian Chamber of Commerce با سیاست‌های اعمال شده دولت قبلی کانادا در قالب برنامه ورود سریع و تغییرات برنامه ورود نیروی موقت کار، احتمال بازنگری در این برنامه‌ها افزایش یافت.
در گزارشی که اتاق بازرگانی کانادا به دولت ارائه کرده از دولت فدرال خواسته قبل از اینکه اوضاع از این که هست بدتر شود دست به یک بازنگری فوری بزند. رییس اتاق بازرگانی تصمیم قبلی دولت هارپر را در مورد تغییرات قوانین و مقررات مهاجرت و اجازه ورود به نیروهای کار موقت را تصمیمی سیاسی دانسته است که در نتیجه‌ی آن از جذابیت کانادا در برابر سایر رقبای بین‌المللی برای جذب نیروهای متخصص کاسته است.
با این گزارش بسیار منفی از سوی نهادی با این درجه از اهمیت به احتمال زیاد باید سال 2016 را آخرین سال اجرای برنامه ورود سریع به‌شیوه‌ی فعلی دانست.
http://www.cbc.ca/news/politics/temporary-foreign-worker-reforms-immigration-chamber-report-1.3403375
نقل قول  

آفلاین fr1368
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-10-2016, 08:37 PM
اکسپرس اینتری کانادا یا ویزای 6 ماهه کاری آلمان و یا اتریش
سلام خدمت تمامی دوستان
متاسفانه هرچی در سایت گشتم بخشی بابت ویزای کاری کشورهای مختلف نداره که آدم بتونه به صورت کلی اونجا پست بزاره و اگر در قست "عناوین عمومی" همچین قسمتی قرار داده بشه فکر میکنم خوب باشه.
بنده خواستم درمورد این موضوع یک صفحه جدید باز کنم ولی مثل اینکه دسترسی ندارم.پس مجبورم در یک پست این موارد رو توضیح بدم
نزدیک چند ماه هست که فکر مهاجرت به سرم زده و از اونجایی معدل زیاد خوبی در مقطع کارشناسی ندارم (13.62 Big Grin) و با توجه به هزینه بالای زندگی با ویزای دانشجویی، نظرم روی ویزای کاری هست.حال با توجه به اینکه مدرک زبان هم ندارم و باید مدرک آیلتس بگیرم دو تا انتخاب تونستم برای خودم پیدا کنم:
1.ویزای کاری کانادا (اکسپرس اینتری)
2.ویزای کاری 6 ماهه جستجوی کار آلمان یا اتریش
با توجه به تحقیقاتی که انجام دادم
1. در ویزای کانادا حدودا نیاز به 12 هزار دلار کانادا+ زمان تقریبی 1سال انتظار دریافت ویزا+آیلتس 7 به بالا
2. در ویزای 6 ماهه آلمان یا اتریش ،  زمان تقریبی دریافت ویزا حدود 6 ماه + آیلتس 6به بالا یا مدرک آلمانی ب 1
همپنین در مورد خود کشورها به این نتایج رسیدم:
1.کانادا: کشور پیشرفته تر و بروزتری+آدم های خونگرم+دوری از ایران(2 روز پرواز)+احترام به نژادهای مختلف+...
2.آلمان/اتریش:کشور کلاسیکتر(سنتی تر)+آدم های سرد+نزدیکی به ایران(4 ساعت پرواز)+نژاد پرست+...
حال با توجه به این شرایط و شرایط خودم  (لیسانس عمران+27 سال+مجرد+4 سال سابقه کار با بیمه)
نظرتون رو کدوم مورد هست.اصلا تو ویزای 6 ماهه امکان پیدا کردن کار هست.آدم نره دست خالی برگرده!!!
خوشحال میشم دوستان نظراتشونو اعلام کنن.
اگر در قسمتی اطلاعاتم کافی نبوده یا نقص داشته دوستان محبت کنن کاملترش کنن.

نقل قول  

آفلاین dadgw
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-01-2017, 04:45 PM
سلام دوستان یکی ما رو کمک کنه
با نزدیک 26 سال سن، مدرک دیپلم(پیش دانشگاهی) با معدل بالا، باید چه مدرک و توانایی هایی داشته باشم که قطعا پذیرفته بشم تو اکسپرس انتری؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

14-07-2018, 08:45 PM
سلام

در فرم سنجش امتیاز express entry سابقه کار رو میشه فقط میشه integer انتخاب کرد مثلا 2 یا 3 سال. کسی از دوستان اطلاع داره اگر کسی 2.5 سال سابقه کار داشته باشه امتیاز 2 سال براش لحاظ میشه یا 3 سال؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-07-2018, 09:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-07-2018, 09:40 PM توسط M1KE.)
به نظرم در مثال شما ۲ سال در نظر گرفته میشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین 09195097065
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-09-2018, 05:47 PM
سلام و خسته نباشید
من میخوام به همراه همسرم برای اکسپرس انتری کانادا اقدام کنیم ....
تو این راه طولانی ممنون میشم از کسانی که بتونن تو این راه کمک کنن و من و راهنمایی کنن ...
بخصوص کسایی ک این راه رو رفتن و از این طریق وارد کانادا شدن و اقامت گرفتن
ممنون میشم معرفی بشن بهم ...خیلی ازتون ممنونم
نقل قول  

آفلاین 09195097065
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-09-2018, 09:08 PM
با سلام
کسی هست از دوستان ک از طریق اکسپرس انتری Pr کانادا رو گرفته باشه?
ی مقداری ازشون راهنمایی بگیرم

ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین Soorati
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-01-2019, 05:24 AM
سلام 

من در حال حاضر آمریکا هستم. دانشجوی دکترا هستم و در حال حاضر TA هستم. میخواستم بدونم آیا امکان اقدام برای ویزای کانادا از طریق مهاجرت کاری از این روس هست؟ من سابقه کاری با بیمه در ایران ندارم. میخوام بدونم آیا TA بودن جز سابقه کار حساب میشه یا خیر ؟ 

خیلی ممنونم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-01-2019, 03:36 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-01-2019, 03:38 AM توسط M1KE.)
@Soorati

برنامه مهاجرت به کانادا از روش کارکنان ماهر (در حال حاضر عمدتا تحت عنوان Express Entry) همیشه برقرار بوده و در سال های آینده هم طبق اخبار با ظرفیت حتی بیشتر ادامه خواهد داشت. شرایط این برنامه و سیستم امتیازبندی اون هر سال و با توجه به نوع نیازهای بازار کار تغییر می کنه و من از جزییات اونها در سال های اخیر اطلاع زیادی ندارم ولی اینطور که به نظر میرسه در شرایطی میشه TA/RA رو به عنوان سابقه کار حساب کنید:

- پوزیشن موردنظر نباید در زمانی بوده باشه که تمام وقت دانشجو بودین.
- در صورتی هم که پاره وقت بودین از نظر تعداد ساعت و حقوق دریافتی معادل یک سال سابقه کار بوده باشه (۱۵۶۰ ساعت). در نامه های سابقه کار اشاره میشه که هفته ای چند ساعت و با چه دستمزدی و طی چه دوره ای و با چه شرح وظایفی کار می کردین که طبق همون معادلسازی انجام میشه.

برای جزییات بیشتر اینجا رو بخونید:
http://www.cic.gc.ca/english/helpcentre/...855&top=29
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Sinarium.ir
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-02-2019, 06:47 AM
سلام دوستان عزیز

آیا شغل مترجمی همچنان به عنوان Skilled Worker محسوب می شه؟ و اینکه شرایطش در سایت رسمی یی چیزی منتشر شده؟ آیا کسی که بیشتر ترجمه ی ادبی داشته، و کمتر در زمینه ی تجاری فعالیت داشته، هم از نظر افسر ویزای کانادا Skilled Worker  به حساب میاد؟

ممنون از وقتتون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »