20-06-2014, 06:16 AM
(20-06-2014, 05:39 AM)'mahyarelc' نوشته:درود
تا اونجا که اطلاع دارم جواب میدم:
با توجه به اینکه گفته deposit بعید میدونم بتونید به اون ۵۰۰ دلار دست بزنید. این پول برای افتتاح حساب هست.
بجز اون هر مقداری میتونید پول داشته باشید تو حسابتوناین مورد رو باید تو وبسایت بانک ببینید. معمولا اکثر بانکها این توضیحات رو دارن که چقدر fee برای داخل و خارج امریکا میگیرن. اکثر بانکها حداقل برای انتقال پول بین حسابهای خودشون (اضخاص مختلف) پول نمیگیرن.
توجه کنید ممکنه مزایایی رو هم برای حساب دانشجویی داشته باشناگه دقیقا منظور https://www.discover.com/ هست من خودم کردیت دارم (البته تو بانک حساب ندارم)در هر دوره statement (معمولا دوره یک ماهه) حداکثر ۶ بار از حساب saving خودتون میتونید پول برداشت کنید
به نظر میرسه که ترنسفر پول هم رایگانه ولی باید دقیق باید بفهمید منظورش اینجا از ترنسفر چیه (بین حسابهای خودتون/با دیگران/ با بانکهای دیگه/ با کشورهای دیگه و ...)
من در این بانک حساب ندارم ولی کردیت کارتشو دارم و خیلی راضیم
در کل برای کسی که تازه امریکا اومده از بین بانکهای بزرگ من Chase رو پیشنهاد میکنم.
(20-06-2014, 05:55 AM)'MaMi' نوشته:طبق تجربه من و بسیاری از دوستانی که چندین سال هست در امریکا هستند، Discover یکی از بهترین ها است، تنها نکته اش اینه که شعبه فیزیکی نداره ولی با بسیاری از بانک و موسسات طرف قرداد هست یعنی میتونید از ATM اون موسسات بدون هزینه و با کارت discover پول برداشت کنید (اینجا)؛
1- شما برای افتتاح حساب حداقل 500 تا رو واریز میکنی (یعنی فقط مشخصات حساب و بانکی که باید پول از اون حساب برداشت بشه رو میدید و بدون هزینه پول از اون حساب شما به حساب discover شما منتقل میشه)، بعد از افتتاح حساب میتونید حسابتون رو خالی کنید (یعنی حتی اگر همه 500 دلار رو هم برداشت کنید، باز هم فی ماهیانه از شما نمیگیره).
اگر بخواهید با کردیت کارت discover برداشت پول از ATM رو انجام بدید، قبلش باید برای کردیت کارتتون، از طریق سایت discover یک PIN دریافت کنید.
2- به حساب خودتون (در بانک دیگه) بدون هزینه، میتونید پولتون رو منتقل کنید در مورد انتقال به حساب فرد دیگه اطلاع ندارم.
3- اگر درست خاطرم باشه، برای حساب saving یا checking به شما debit کارت میده.
4 - بنظر من تنها مزیتی که BOA داره اینه که بانکی است که تقریبا همه جا شما میتونید ATM یا شعبه ای ازش پیدا کنید و گرنه برای اینکه فی های مختلف ازتون نگیره، باید دقت کنید! من تجربه کار با wells fargo رو ندارم، بنابراین نمیتونم با BOA مقایسه کنم.
شما در هر بازه مالی حسابتون، مجاز هستید که تا 6 بار از حساب saving تون طبق روش هایی که گفته شد (automatic و...) پول برداشت کنید. یعنی برای تعداد برداشت پول از حساب saving در هر ماه، محدودیت (6 بار) قائل شده.
برای مهیار:
ممنون دوست عزیز
واااااای...chase رو نگین که افسوسش رو میخورم!
تو شهر ما شعبه نداره متاسفانه.البته میتونم برم شهر دیگه ولی دوستان گفتن هر بانکی میخوای باشه فقط سعی کن همین شهر باشه!
بلهchase کلا واسه انتقال پول از ایران هم خوبه میگن. البته من مشکلی با BOA ندارم ولی تنها مشکلش همین فرستادن پول هست که میگن ریسکی هست و نمیدونم شما تا چه حد اطلاع دارید؟
این قانون MINIMUM 1500 هم که مشکل ایجاد میکنه واسه آدم!
برای محمد:
ممنون از شما. این لینکی که شما دادین رو از صبح دنبالش بودم! عجب حالی داد سر شبی! کمی مشکلم رو حل کرد. آره ظاهرا خوب هست.
WELLS FARGO ممکنه تنها بدیش همون مینیموم باشه.( نمیدونم من چرا به مینیموم اینقدر حساس هستم!)
پس به عنوان آخرین سوال:
آخرین سوال به صورت کلی:
اون 500تایی که یک فرد میخواد بریزه تا DISCOVER حساب باز کنه براش باید حتما در یک بانک دیگر حساب خود اون فرد باشه؟! منظورم اینه که یه فرد دیگه بالفرض دوست اون فرد که در DISCOVERهم حساب داره بیاد اون 500 تا رو بریزه تا فرد اولی حسابش رو باز کنه و بعد فرد دومی 500 تا رو مثلا فرداش برداره؟(یا باید منتظر بمونه دبیت کارت اون فردی که تازه حساب باز کرده برسه و بعد دوباره اون پول رو منتقل کنه؟)
ببخشید اگر سوالم یکم VAGUE بود.
بااحترام
ممنون دوست عزیز
واااااای...chase رو نگین که افسوسش رو میخورم!
تو شهر ما شعبه نداره متاسفانه.البته میتونم برم شهر دیگه ولی دوستان گفتن هر بانکی میخوای باشه فقط سعی کن همین شهر باشه!
بلهchase کلا واسه انتقال پول از ایران هم خوبه میگن. البته من مشکلی با BOA ندارم ولی تنها مشکلش همین فرستادن پول هست که میگن ریسکی هست و نمیدونم شما تا چه حد اطلاع دارید؟
این قانون MINIMUM 1500 هم که مشکل ایجاد میکنه واسه آدم!
برای محمد:
ممنون از شما. این لینکی که شما دادین رو از صبح دنبالش بودم! عجب حالی داد سر شبی! کمی مشکلم رو حل کرد. آره ظاهرا خوب هست.
WELLS FARGO ممکنه تنها بدیش همون مینیموم باشه.( نمیدونم من چرا به مینیموم اینقدر حساس هستم!)
پس به عنوان آخرین سوال:
آخرین سوال به صورت کلی:
اون 500تایی که یک فرد میخواد بریزه تا DISCOVER حساب باز کنه براش باید حتما در یک بانک دیگر حساب خود اون فرد باشه؟! منظورم اینه که یه فرد دیگه بالفرض دوست اون فرد که در DISCOVERهم حساب داره بیاد اون 500 تا رو بریزه تا فرد اولی حسابش رو باز کنه و بعد فرد دومی 500 تا رو مثلا فرداش برداره؟(یا باید منتظر بمونه دبیت کارت اون فردی که تازه حساب باز کرده برسه و بعد دوباره اون پول رو منتقل کنه؟)
ببخشید اگر سوالم یکم VAGUE بود.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.