عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال مسائل مربوط به هزینه لندینگ (Right of Permanent Residence Fee | RPRF)

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل مربوط به هزینه لندینگ (Right of Permanent Residence Fee | RPRF)
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
16-04-2015, 04:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-04-2015, 04:41 PM توسط M1KE.)
من شخصا این کار رو در مورد پرداخت RPRF نکردم ولی قاعده کار بر اینه که وقتی شما با ویزا یا مستر کارت در وبسایت ها یا فروشگاه ها یا کلا هر جایی که اون کارتها رو به رسمیت می شناسه خریدی در ارزهای دیگه انجام میدین مثل صرافی یک نرخ تبدیل ارز صورت می گیره (حدود یک تا دو درصد کارمزد برداشته میشه). بنابراین به نظر نمیاد مشکلی باشه.

'soofian dateline='' نوشته: سلام به همه دوستان.میخواستم بپرسم آ یا میتونیم برای پرداخت هزینه لندینگ از کارتی که دلار آ مریکا توشه استفاده کنیم؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین fafarpj
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-04-2015, 01:46 PM
سلام
براي پرداخت هزينه لندينگ في مي تونم از ويزا كارت (گيفت كارت) هايي كه بعضي از بانك هاي خودمون هم مي دن استفاده كنم؟
نقل قول  

آفلاین benita
**
نقل قول

18-04-2015, 09:08 PM
بچه ها من landing fee رو پرداخت کردم....رسیدی که برام ایمیل شد فقط نام پرداخت کننده رو که خواهرم هست نوشته... الان میخوام اسم و فامیل، UCI و فایل نامبر که دو حرف اول آفیسر اولش اومده رو به رسید اضافه کنم. با همون sticky note(به رنگ زرد) باید note اضافه کنم؟
نقل قول  

آفلاین Soltaan
**
نقل قول

23-04-2015, 06:40 PM
(01-03-2015, 07:27 PM)'f_goo' نوشته: برای پرداخت هزینه RPRF:
1- به این لینک برید.
2- گزینه Permanent Residence رو انتخاب کنید و جلو برید.
3- اگر هزینه شما قراره از جایی غیر از کانادا از جمله ایران پرداخت بشه گزینه
Right of Permanent Residence Fee - Paying from Outside Canada - Not Express Entry
  و اگر هزینه شما قراره از داخل کانادا پرداخت بشه گزینه
Right of Permanent Residence Fee - Paying from Inside Canada - Not Express Entry
رو انتخاب کنید.
4- در مرحله بعد بسته به انتخابتون در مرحله قبل، روش های پرداخت برای شما به نمایش در میاد. البته راحت ترین و بهترین این روش ها همون پرداخت آنلاین هست و اکثر بچه ها تو این مرحله از این روش استفاده کردن. (برعکس مرحله سابمیت مدارک برای 550 دلار که پرداخت به صورت آفلاین بود و باعث دردسر و حتی ریجکت شدن بعضی ها شد). به همین خاطر ما تمرکزمون رو روی این روش می ذاریم. زیر گزینه Pay online، دکمه Pay my fees online رو کلیک کنید.
5- در صفحه بعد گزینه continue رو کلیک کنید.
6- در صفحه بعد با تیتر Disclaimer، بعد از مطالعه تیک رو بزنید و continue رو کلیک کنید.
7- در صفحه بعد گزینه Immigration رو انتخاب کنید.
8- در صفحه بعد روی لینک Right of Permanent Resident Fee کلیک کنید.
9- تعداد افرادی که در پست قبل راجع بهش گفته شد رو وارد کنید و گرینه Submit رو کلیک کنید.
10- صفحه Summary of Fees رو مطالعه و گزینه Pay رو کلیک کنید.
11- در این مرحله اگه از قبل اکانت نساخته باشین، از شما خواسته می شه که یه اکانت که به ایمیلتون متصل هست بسازین. اگه هم از قبل اکانت ساختین، login کنید.
12- پرداخت رو انجام بدین.
بعد از پرداخت موفق، یک ایمیل به همراه یک فایل PDF براتون ارسال می شه و در واقع همونیه که لازم دارید.
در پست بعد یه سری نکته رو راجع به پرداخت بهشون اشاره می کنم که توصیه می کنم حتما یه بار بخونیدشون.

سلام دوستان. من یکی دو تا سوال دارم. اولا الان دیگه ورود به صفحه پرداخت کمی با توضیحات f_goo عزیز فرق داره.
دو تا تب باید انتخاب کرد:
Where are you paying from?
 What are you paying a fee for?
سوال اینجا مطرح میشه:
اگه بخوایم از طریق شرکتهایی که خدمات پرداختو انجام می دن اینکارو بکنیم و چون اکثر اونا از مثلا دبی یا ... این کارو انجام میدن باید کشورو بزنیم ایران یا مثلا امارات؟ اصلا باید محل صدور کارتو بزنیم یا محل پرداختو؟
در ضمن برای تب دوم به نظرم باید گزینه Right of Permanent Resident Fee-not Express Entry رو انتخاب کرد. درسته دیگه؟
نقل قول  

آفلاین Soltaan
**
نقل قول

23-04-2015, 06:43 PM
یکی از دوستان یه سوالی پرسیده بود که من می خوام دوباره بپرسم. تو ای میل آپدیت برای RPRF نوشته:
Please consult the fee schedule for the amount to be paid in Euros: http://www.canadainternational.gc.ca/fra...eng&view=d
اولا چرا نوشته یورو؟ چون پاریسه؟ و ما بالاخره باید یورو پرداخت کنیم یا دلار کانادا؟
سوال بعدی اینکه لطفا یه سری به این لینکی که داده بزنین ببینین چه ربطی به RPRF داره چون من چیزی پیدا نکردم. اصلا چرا همچین لینکی داده تو ای میلش؟
نقل قول  

آفلاین f_goo
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

23-04-2015, 10:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-04-2015, 10:49 PM توسط f_goo.)
(23-04-2015, 06:40 PM)'Soltaan' نوشته:
سلام دوستان. من یکی دو تا سوال دارم. اولا الان دیگه ورود به صفحه پرداخت کمی با توضیحات f_goo عزیز فرق داره.
دو تا تب باید انتخاب کرد:
Where are you paying from?
 What are you paying a fee for?
سوال اینجا مطرح میشه:
اگه بخوایم از طریق شرکتهایی که خدمات پرداختو انجام می دن اینکارو بکنیم و چون اکثر اونا از مثلا دبی یا ... این کارو انجام میدن باید کشورو بزنیم ایران یا مثلا امارات؟ اصلا باید محل صدور کارتو بزنیم یا محل پرداختو؟
در ضمن برای تب دوم به نظرم باید گزینه Right of Permanent Resident Fee-not Express Entry رو انتخاب کرد. درسته دیگه؟

سلام Smile بله گویا از اون موقع یه مقدار فرق کرده.
سوال اولتون به نظرم باید از صاحب کارت بپرسین کارتشون مربوط به کدوم کشور هست. نظر منه، دوستان دیگه هم اگه نظر دیگه ای دارن لطفا بگن.
راجع به سوال دومتون هم بله، همین درسته.
نقل قول  

آفلاین Arash123
**
نقل قول

03-05-2015, 08:23 AM
سلام آيا نياز حتمأ كارتي كه باهاش RPRF رو پرداخت ميكنيم ٩ ماه اعتبار داشته باشه؟ اخه اينو برام تو ايميل و توضيحاتش نديدم بنويسن!!! ممنون از پاسختون

(01-03-2015, 07:54 PM)f_goo
نوشته:
لازم می دونم چند تا نکته رو در تکمیل مراحل پرداخت بهشون اشاره کنم:

- اگه قر

اره پرداختتون رو با کمک شرکتایی که امکان پرداخت آنلاین رو دارن انجام بدین، قبلش مستقیما با استفاده از این لینک اکانتتون رو بسازین و یه بار خودتون مراحل رو برید و تک تک صفحات رو هم مطالعه کنید.
- بعد از ساختن اکانت ایمیلی مبنی بر ساخته شدن اکانت دریافت نخواهید کرد.
- ولی بعد از پرداخت، گویا تا حداکثر یک ساعت رسید برای شما ایمیل می شه.
- اگر انجام مراحل فوق طول بکشه (بیش از نیم ساعت)، دوباره به مرحله اول بازگردانده خواهید شد.
- کارتی که استفاده می شه حداقل 9 ماه اعتبار داشته باشه.
- همونطور که در مرحله 7 بالا نوشته شده، اسم پرداخت کننده روی رسید نوشته می شه و ایرادی نداره که با اسم متقاضی اصلی یکی نباشه. در واقع شما لازم نیست حتما از کردیت کارت خودتون واسه پرداخت استفاده کرده باشید.
- هیچ الزامی به داشتن پرینتر نیست. شما می تونین با کمک نرم افزارهایی مثل Adobe Acrobat X یا Adobe Acrobat Reader اسم و UCI و فایل نامبرتون رو روی رسید بنویسین (ترجیحا با رنگی غیر از مشکی) و همراه سایر مدارک درخواستی به پاریس بفرستین. پرینتر برای زمانی کاربرد داره که یا بخواین مدارک رو پست کنید یا به صورت دستی روی رسید بنویسین و سپس اسکن و ایمیل کنید.
- نیازی به پر کردنن جدوال رسید نیست. دوستان بدون اون و تنها با نوشتن اسم و UCI و فایل نامبر کارشون بدون مشکل پیش رفته و ویزا هم گرفتن.
- JavaScript روی مرورگرتون باید فعال باشه. در مرحله 5 از مراحل بالا می تونین این رو چک کنید که آیا فعال هست یا خیر.
- گویا بعد از پرداخت، در صورت login و در لینک view all receipts می تونین رسید رو مجددا مشاهده و ذخیره کنید.
- چیزی که خودم امتحان کردم، هر دو لینک پرداخت آنلاین خارج از کانادا و داخل کانادا در نهایت به یک لینک می رسن، ولی توصیه شده هست که لینک متناسب با محلتون رو انتخاب کنید که خدایی نکرده بعدا مشکلی پیش نیاد.
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-05-2015, 09:20 AM
(03-05-2015, 08:23 AM)'Arash123' نوشته: سلام آيا نياز حتمأ كارتي كه باهاش RPRF رو پرداخت ميكنيم ٩ ماه اعتبار داشته باشه؟ اخه اينو برام تو ايميل و توضيحاتش نديدم بنويسن!!! ممنون از پاسختون

نه نیازی نیست

نقل قول  

آفلاین gilay
**
نقل قول

06-05-2015, 10:58 PM
دوستان سلام
وقت همگی به خیر

من این  490 دلار مربوط به RPRF  رو دادم یکی از این شرکتهای معتبر واریز کرد برام.
ولی توی رسیدی که بهم داد هیچ حرفی از Right of Permanent Residence Fee نیست!!!!!
کلی نگرانم که واسه خودشون به یه آدرس دیگری واریز کرده باشن!
یه رسیده که بالاش citizenship and Imigration Canada  داره و زیرش یه بارکد R1-----4
دوباره زیرش نوشته   on line-CIC en ligne
بعد شماره ی کارت و شماره ی رسید و تاریخ پرداخت.
زیرش دوباره زده approved  و یه جدول خالی داره.

میشه دوستان بفرمایند که رسید اونها چطور بوده؟ من یهچ علامتی از RPRF نمی بینم اینجا.

ممنون

نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-05-2015, 11:09 PM
(06-05-2015, 10:58 PM)'gilay' نوشته: دوستان سلام
وقت همگی به خیر
من این  490 دلار مربوط به RPRF  رو دادم یکی از این شرکتهای معتبر واریز کرد برام.
ولی توی رسیدی که بهم داد هیچ حرفی از Right of Permanent Residence Fee نیست!!!!!
کلی نگرانم که واسه خودشون به یه آدرس دیگری واریز کرده باشن!
یه رسیده که بالاش citizenship and Imigration Canada  داره و زیرش یه بارکد R1-----4
دوباره زیرش نوشته   on line-CIC en ligne
بعد شماره ی کارت و شماره ی رسید و تاریخ پرداخت.
زیرش دوباره زده approved  و یه جدول خالی داره.
میشه دوستان بفرمایند که رسید اونها چطور بوده؟ من یهچ علامتی از RPRF نمی بینم اینجا.
ممنون

سلام خوبی؟
تبریک. تو جدول دقت نکرده بودم به این مرحله رسیدی. مبارک باشه.
مال من هم همین طوریه.
جدول زیرش رو تکمیل کن بفرست و نگران نباش.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 28-05-2025، 11:50 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی