24-11-2013, 11:13 PM
ممنون ، اما ببینید ، طبق همین تعریفی که برای کالج کردن توی فروم همین سایت و طبق فلوچارتی که از سایت daad با توجه به شرایط خودم گرفتم، من برای رفتن به رشته طراحی صنعتی با مدرک نا تمام مهندسی مکانیک، فکر کنم با هر مدرک زبان که داشته باشم باید کالج برم! نمی دونم! آخه توی اون قسمت سایت daad حرفی از زبان نزده! لطف کنید یه نگاه بندازید به این پایین خودتون متوجه می شید!
دوره کالج در آلمان
دوره کالج در آلمان
دورهی یک ساله کالج در آلمان غالبا رایگان است. این دورهها را میتوان با دورهی پیش دانشگاهی در ایران مقایسه کرد.
شرکت در دورههای کالج برای دو دسته از علاقهمندان به تحصیل در دانشگاههای آلمان پیش از پذیرش از دانشگاه الزامی است.
دستهی اول داوطلبانی هستند که پس از ورود به دانشگاههای ایران و گذراندن چند ترم تحصیلی، دانشگاه را رها کردهاند و مدرک پایانی تحصیل (کارشناسی) دریافت نکردهاند.
دستهی دوم شامل افرادی میشود که پس از دوران تحصیلات متوسطه بدون تحصیل در دانشگاههای ایران، قصد ورود به دانشگاههای آلمان را دارند. این افراد نیز به شرط قبولی در آزمون سراسری دانشگاههای دولتی ایران میتوانند برای ورود به دورههای کالج در آلمان اقدام کنند.
هدف از شرکت در دورههای کالج برای هر دو دسته از داوطلبان، همسطح شدن مدرک تحصیلی آنها با افرادی است که مدرک دیپلم خود را از مدارس آلمان دریافت کردهاند. البته در ارتباط با داوطلبان دسته اول، گذراندن دو ترم تحصیلی در دانشگاه دولتی برای معافی از دوره کالج کفایت میکند.
حالا سایت daad با توجه به شرایط من :
You have chosen:
شرکت در دورههای کالج برای دو دسته از علاقهمندان به تحصیل در دانشگاههای آلمان پیش از پذیرش از دانشگاه الزامی است.
دستهی اول داوطلبانی هستند که پس از ورود به دانشگاههای ایران و گذراندن چند ترم تحصیلی، دانشگاه را رها کردهاند و مدرک پایانی تحصیل (کارشناسی) دریافت نکردهاند.
دستهی دوم شامل افرادی میشود که پس از دوران تحصیلات متوسطه بدون تحصیل در دانشگاههای ایران، قصد ورود به دانشگاههای آلمان را دارند. این افراد نیز به شرط قبولی در آزمون سراسری دانشگاههای دولتی ایران میتوانند برای ورود به دورههای کالج در آلمان اقدام کنند.
هدف از شرکت در دورههای کالج برای هر دو دسته از داوطلبان، همسطح شدن مدرک تحصیلی آنها با افرادی است که مدرک دیپلم خود را از مدارس آلمان دریافت کردهاند. البته در ارتباط با داوطلبان دسته اول، گذراندن دو ترم تحصیلی در دانشگاه دولتی برای معافی از دوره کالج کفایت میکند.
حالا سایت daad با توجه به شرایط من :
You have chosen:
- Country of origin: Iran
- School grade report: Final degree of a secondary school - 4 years -
- Higher education entrance examination: Proof of the passed inter-university higher education entrance examination
- Study periods: Proof of a successful academic year