عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا سفر به آمریکا لیست وسایل مورد نیاز در سفر به آمریکا

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
لیست وسایل مورد نیاز در سفر به آمریکا
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
31-07-2012, 08:06 AM
(30-07-2012, 07:59 PM)m.ost نوشته: سلام
من سایت TSA رو چک میکردم برای موارد مجازی که میتونیم با خودمون ببریم. در مورد مواد غذایی وقتی سرچ میکنیم (حتی وقتی fresh vegetables رو چک میکنم) اکثرا مینویسه که مشکلی نیست و فقط باید بسته بندی بشه. اما من شنیدم که میوه های تازه و سبزی و ... نمیشه برد.
در مورد کنسرو هم وقتی سرچ کردم مینویسه که ممکنه در X-ray درست نشون داده نشه و بهتره در ساک دستی بذارین.
یعنی بهتر هست که کلا با خودمون چیزی جز مواد خشک نبریم؟ مواد غذایی که تو پلاستیک بسته بندی شده باشن چی مشکلی نداره؟ (بالاخره برای چند روز اول Smile )
همون طور که مهیار گفت، در هواپیما به شما فرمی می‌دهند که اگر مواد غذایی همراه‌تون باشه، باید اعلام کنید و در اون صورت چمدون‌هاتون رو چک خواهند کرد.
از این مساله گذشته، میوه و سبزی و هر چیزی که قابل کشت باشه یا قابلیت داشتن آفت داشته باشه، ورودش به امریکا قوانین خاص خودش رو داره و بدون مجوز مجاز نیست. یعنی یک طرف قضیه اینه که آیا مجازید این جور چیزها رو سوار هواپیما کنید یا خیر (که به TSA مربوط می‌شه) و یک طرف قضیه هم وارد کردن این مواد از یک کشور خارجیه که به امور گمرکی ربط پیدا می‌کنه.
معمولا موقع ورود به امریکا میوه و سبزیجات تازه اگر همراه داشته باشید رو می‌گیرند و دور می‌اندازند. حتی دوستان دیگه بوده‌اند که بهشون اجازه نداده‌اند آجیل خشک و نمک خورده رو همراه خودشون بیارند، هر چند که این مورد طبق قوانین مجازه.
برای اطلاعات بیشتر در مورد همراه داشتن مواد غذایی به سایت رسمی گمرک و مرزبانی امریکا مراجعه کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 12
28-12-2012, 09:09 PM
بسته به ایالتی که دارین میرید ممکنه گواهی نامه بین المللی یا اصل گواهی نامه و ترجمش به دردتون بخوره. پس حتما چک کنید. مثلا در ایندیانا گواهی نامه بین المللی شما رو تا یکسال قبول دارن ولی ترجمه گواهی نامه رو نه.
در مورد خوراکی:
اینجا یک سری چیزا راحت پیدا میشه و حتی سایت هایی هست که خوراکی های ایرانی رو شما سفارش میدین و مشکلی در پیدا کردنشون نخواهید داشت. ولی مسلما یک مدت طول میکشه تا راه و چاه دستتون بیاد. از طرفی یک سری چیزا رو هم ممکنه پیدا نکنین یا گرون باشه مثل زعفرون پس با خودتون بیارین.
اگر اهل آشپزی هستین این چیزا خوبه: زعفرون، زردچوبه، هل، نمک و فلفل به میزان کم برای چند روز اول (اینجا به وفور انواع فلفل ها هست)، دارچین (این هم هست ولی برای اولش) کشمش پلویی(به من که ایراد نگرفتن)، زرشک، سبزی خشک (گیر نمیارین)
اگر اهل تنقلات هستین آجیل و میوه خشک (آجیل من که زیاد پیدا کردم کیفیتش هم خوبه ولی میوه خشک شده حتما بیارین)، لواشک، دو سه تا بسته گز و سوهان(گیر نمیارین اینجا به احتمال زیاد)
اگر اهلش باشین گل گاو زبان و خاکشیر هم خوبه Smile

البته واقعا بستگی داره کجا برین مثلا کالیفرنیا چون ایرانی زیاده خیلی چیزا پیدا میشه ولی ایالت های مرکزی و شمالی نه.
یک چیز دیگه اگر جا دارین و خونه ای که گرفتین furnished نیست حتما کیسه خواب یا لحاف و پتو بیارین تا برین تخت بگیرین. یکی از بچه ها همین کار رو کرده بود تا دو سه روز اول که تخت نداشت روی زمین خالی نخوابه Dodgy
وسایل بهداشتی مثل شامپو برای یک مدت داشته باشین با خودتون تا برین بخرین. یک مقدار هم وسایل ضد عفونی کننده مثلا این دستمالهای جادویی. بالاخره شما اولش که میرین تو خونه تون باید تمیز کاری کنین تا برین بخرین طول میکشه.
وسایلتون رو سنگین نکنین ولی حتما در نظر داشته باشین که شما یک جور اسباب کشی دارین انجام میدین پس لیست وسایل اولیه مورد نیازتون رو داشته باشین که چند روز اول سختی نکشین.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-03-2013, 08:20 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-03-2013, 08:22 AM توسط lavender.)
دوستان همه ی گفتنی ها رو گفتن.
فقط یه جیزی که باید بگم اینه که هر چیزی رو که میارید در حد مصرف چند روزتون باشه ( سایز مسافرتی) بعد از اون کم کم می رید می خرید.
کنسرو- لباس- شامپو و صابون - چند تا قاشق چنگال و بشقاب و یه قابلمه ی کوچیک و لیوان و چاقو- یه بالشت و پتوی مسافرتی.
بار خودتون رو بی خود پر نکنید. چیز های مهم تری مثل کتابها و سی دی و هارد اکسترنال.
دارو هم بیارید: مسکن- قرص سرما خوردگی- چند تا آنتی بیوتیک - ضد حساسیت- قرص ضد حالت تهوع- باند و گاز استریل و چسب.
جوشونده اگه استفاده می کنید: بابونه- گل گاوزبون
سبزی خشک حتماً بیارید مخصوصاً سبزی قورمه.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-03-2013, 10:00 PM
نبات - کنسانتره عرق نعنا - پودر لیمو امانی - هم بیارید.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
18-03-2013, 07:17 AM
من یه سری چیزا یادم اومد دوباره برای مسافرت :
-حتمان از این وکیوم بگ ها بخرید. از اینا که لباس می ذارید توش بعد با جارو برقی هواش رو می کشید. برای لباسهای پُفی و پتو و بالش و لباس های زمستونی خیلی خوبن...وقتی می خواید چمدونتون رو ببندید به شدت به درد می خوره.

- یه خرد کن مواد غذایی هست اسمش رو نمی دونم چیه اما هر لوازم خونگی برید و بگید قیژ قیژ می خواید بهتون می دن! ( به خدا به همین اسم معروفه [عکس: 159919_0u8esyhbxe6v08gf.gif]) اندازه ی 10 تا خرد کن مولینکس به درد می خوره! 

- برای وسایلی که احساس می کنید شکستنی هست  از این پلاستیک های حباب دار بگیرید و دورش بپیچید ( نه که با چمدون ها خیلی مهربون رفتار می کنن شاید بشکنه)

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین mohsen67
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-04-2013, 08:08 PM
درود
1 سوال کلی دارم از وسایل جهیزیه هیچ کدام میشه همراه اورد امریکا ؟
مقدار طلا و پولی که همرامون میاریم حساسیت هست ؟
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

10-04-2013, 10:09 PM
(10-04-2013, 08:08 PM)'mohsen67' نوشته: درود

جهیزیه یعنی چی دقیقاً؟ گاز و یخچال؟![img]images/smilies/confused.gif[/img]
دیگ قابلمه اینجا هست. همه ی خونه ها تو امریکا هم گاز و یخچال و ماشین لباس شویی و ظرفشویی دارن.
مقدار پول می گن نفری 5000$ ولی بیشتر هم دیدم میارن...ریسک نکنید.
طلا رو نه حساسیت ندارن. سعی کنید طلاهاتون رو به خودتون آویزون کنید...ولی نه حساس نیستن...شمش طلا که نمی خواید بیارید.

[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-04-2013, 10:14 PM
مولتی ویتامین با خودتون نیارید...این هزار بار..... 
دارو هایی که واحب هست رو بیارید. مخصوصاً اگر حساسیت دارید آنتی هیستامین حتماً بیارید و همین طور مسکن و قرص سرما خوردگی.
آهان یه چیزی هم که اینجا نسبتاً گرونه باند و گاز استریل و ایناست.
جان من رب گوجه فرنگی- روغن.... از این جور چیزا نیارید. اینا رو همه جا دارن. اگر میارید خیلی کم به اندازه ی یه قوطی کوچیک برای مصرف 2-3 روزتون.

اصن هر جی خواستید همینجا بپرسید بهتون می گیم کجا بخرید.
بارتون رو با چیزای الکی پر نکنید بعد چیزای واجب رو مجبور شن پست کنن.
یه چیزی رو به نظرم واجبه بیارید: پودر ماشین لباسشویی از اینا که دونه های رنگی داره 2-3 تا اگه خواستید بیارید. همین.

[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-04-2013, 10:29 PM
(10-04-2013, 08:08 PM)'mohsen67' نوشته: درود

طبق قانون سكه ممنوعه. سرويس طلا در حد 150 گرم و شش النگو اگر كه اخيرا تغيير نكرده باشه قانون. ولي اين قانونيشه حالا شايد خيلي ها غير قانوني بيشتر ببرن.پول 5000 دلار.  شادزي [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین mohsen67
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-04-2013, 11:02 PM
میخواستن برن خرید خواستم مطمئن شوم Smile
وسایل انجا با قیمت مناسب قابل تهیه هست یا بسیار گرانتر از ایران ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 09-05-2025، 01:50 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی