عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
لغو یا تغییر زمان آزمون iBT - سوالات مرتبط با آنها
آفلاین javad90
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-09-2014, 01:29 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-09-2014, 01:30 AM توسط javad90.)
جالب اینکه الان ایمیل زدن میگن مشکل برطرف شده و زمان ها دوباره باز شده!
الان وضعیت ما چی میشه!! چرا ets اینقدر بی حساب و کتابه! ایمیل کنسلی میده دوباره تا شب نشده تو همون روز زمان آزاد میکنه!؟ به نظرتون من الان باید دوباره درخواست بدم یا همون ثبت نام قبلی پابرجاست؟

وضعیت ثبت نام ما هم الان تو سایت به کنسل تغییر کرده!
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Rainbow  04-09-2014, 10:13 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-09-2014, 10:16 AM توسط ahmadpashaei.)
(04-09-2014, 01:29 AM)'javad90' نوشته: جالب اینکه الان ایمیل زدن میگن مشکل برطرف شده و زمان ها دوباره باز شده!
الان وضعیت ما چی میشه!! چرا ets اینقدر بی حساب و کتابه! ایمیل کنسلی میده دوباره تا شب نشده تو همون روز زمان آزاد میکنه!؟ به نظرتون من الان باید دوباره درخواست بدم یا همون ثبت نام قبلی پابرجاست؟

از متن دو ایمیل عکس بگیرین و با توضیحات جدا زیر هرکدوم درخواستتون رو توضیح بدین و بعد از وضعیت کنسلی فعلی پروفایلتونم عکس بگیرید و بگین چکار کنم. به دو جا ایمیل بزنید،هم خود ets USA و هم مدیریت منطقه ای ما در هلند . البته حجم عکسارو در paint حدود 100kB بکنید[img]images/smilies/tongue.gif[/img] 

پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-09-2014, 03:51 PM
(04-09-2014, 01:29 AM)'javad90' نوشته: جالب اینکه الان ایمیل زدن میگن مشکل برطرف شده و زمان ها دوباره باز شده!

بنظر من با ووچری که بهت دادن ثبت نام کن مجددا. چون تمام مواردی که کنسل کرده بودند الان گذاشتن روی سایت و همه می تونند ثبت نام کنند و این تاریخ ها خیلی سریع تو این وضعیت که تقاضا زیاد پر خواهد شد. 
نقل قول  

آفلاین armin_d
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-09-2014, 08:52 PM
سلام دوستان
کسی میدونه اگر امل واسه تافل اسم بنویسم امکان کنسل شدنش هست یا نه ؟ اخه بقیه سنترها پر شده نمی دونم چکار کنم. اقای javad90 گفتن ثبتنام کردن بعد ایمیل زدن بهشون که کنسل شده میخواستم ببینم الان تو همون تاریخ که ایمیل کنسلی زدن میشه ثبت نام کرد یا نه چون همون تاریخ الان دوباره تو سایت ets هست. اگه میشه کمکم کنید
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-09-2014, 09:09 PM
(07-09-2014, 08:52 PM)'armin_d' نوشته: سلام دوستان
کسی میدونه اگر امل واسه تافل اسم بنویسم امکان کنسل شدنش هست یا نه ؟ اخه بقیه سنترها پر شده نمی دونم چکار کنم. اقای javad90 گفتن ثبتنام کردن بعد ایمیل زدن بهشون که کنسل شده میخواستم ببینم الان تو همون تاریخ که ایمیل کنسلی زدن میشه ثبت نام کرد یا نه چون همون تاریخ الان دوباره تو سایت ets هست. اگه میشه کمکم کنید

بله. مشکل اون سنتر حل شده که دوباره باز شده. می تونید ثبت نام کنید. کنسل شدنش که میشه ولی باید هزینه کنسلی رو بدین.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین siahsefid
**
نقل قول

09-09-2014, 01:11 AM
سلام دوستان من برای 14 سپتامبر(23 شهریور) تافل ثبت نام کردم البته از طریق یک شرکت.حالا میخوام تاریخو تغییر بدم که باید سه روز قبل از آزمون باشه ینی از 19 شهریور به بعد دیگه نمیتونم عوضش کنم حالا این شرکت توی سایتش نوشته که اگه سفارش شما کمتر از 24 ساعت با ددلاین فاصله داشته باشه ما هیچ مسئولیتی در قبالش نداریم!!من میخوام فردا که 18 شهریور باشه تاریخو عوض کنم!حالا به نظر شما چیکار کنم؟
سپاس
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Rainbow  09-09-2014, 12:08 PM
(09-09-2014, 01:11 AM)'siahsefid' نوشته: سلام دوستان من برای 14 سپتامبر(23 شهریور) تافل ثبت نام کردم البته از طریق یک شرکت.حالا میخوام تاریخو تغییر بدم که باید سه روز قبل از آزمون باشه ینی از 19 شهریور به بعد دیگه نمیتونم عوضش کنم حالا این شرکت توی سایتش نوشته که اگه سفارش شما کمتر از 24 ساعت با ددلاین فاصله داشته باشه ما هیچ مسئولیتی در قبالش نداریم!!من میخوام فردا که 18 شهریور باشه تاریخو عوض کنم!حالا به نظر شما چیکار کنم؟
سپاس

هیچ نگرانی نداره. شما امروز تضمینی میتونید عوضش کنید. گزینه modify در پروفایل شما وجود داره،ترس نداره که!!
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-09-2014, 12:54 PM
(09-09-2014, 01:11 AM)'siahsefid' نوشته: سلام دوستان من برای 14 سپتامبر(23 شهریور) تافل ثبت نام کردم البته از طریق یک شرکت.حالا میخوام تاریخو تغییر بدم که باید سه روز قبل از آزمون باشه ینی از 19 شهریور به بعد دیگه نمیتونم عوضش کنم حالا این شرکت توی سایتش نوشته که اگه سفارش شما کمتر از 24 ساعت با ددلاین فاصله داشته باشه ما هیچ مسئولیتی در قبالش نداریم!!من میخوام فردا که 18 شهریور باشه تاریخو عوض کنم!حالا به نظر شما چیکار کنم؟
سپاس

سلام میتونی بدی شرکت های دیگه و نیاز نیست همون شرکت اولیه اینکار انجام بده. حتی بصورت انلاین بعضی از شرکت ها اینکار انجام می دهند. 
نقل قول  

آفلاین sm61
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-09-2014, 06:51 PM
 سلام به همه دوستان
من برای 4 اکتبر 2014 ثبت نام کردم ولی میخام کنسل کنم. اگه کسی میخاد برای این تاریخ ثبت نام کنه میل بزنه  هماهنگ کنیم saeed.majedi@gmail.com
نقل قول  

آفلاین siahsefid
**
نقل قول

15-10-2014, 04:21 PM
سلام اگه آزمونیو که یه بار reschedule شده کنسل کنیم چقدر از هزینه کم میشه ؟اون هزینه ی 60 دلار برگردونده میشه؟
ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »