عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
« قبلی 1 2 3 بعدی »
فوق لیسانس در ایران یا خارج کشور؟

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
فوق لیسانس در ایران یا خارج کشور؟
آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-10-2011, 11:39 PM
درود
امیدجان بستگی داره هدفت چیه...اینکه ایران بمونی؛دکترا ایران بخونی؛دکترا خارج بخونی و ...
در کل من بگم کاملا با حرفهای بهرام جان موافقم و شرایطی که داره رو کاملا حس میکنم(هم دردیم!!!)...تفاوت اینه: اینجا خودشونو ایزوله نکردن...با علم روز پیش میرن...با هم تعامل دارن...حالا چه استنفورد باشه چه یک کالج معمولی

پ.ن: نظر شخصیم اینه که اگه موقعیتی پیش میاد نباید استفاده ازش رو به تعویق انداخت
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-10-2011, 12:42 PM
(18-10-2011, 03:27 PM)Omid نوشته: حالا سوال رو جور دیگه ای مطرح می کنم! شما اپلای یکی از دانشگاه های اروپا بدون فاند با فرض اینکه بتونم هزینه رو تامین کنم یا اصن فاند گرفته باشم(انگار فقط رفتن) رو ترجیح می دید یا موندن و ارشد خوندن در دانشگاه های رنک 5 به بعد ایران؟
امید جان، تحصیل در دانشگاه اروپایی بنظر من بهتره، چون اولاً تجربه زندگی در خارج رو بدست میاوری وبا واقعیات زندگی روبرو میشی و بقول معروف ساخته میشی. دوماً اپلای کردن خیلی راحت تر از کنکور قبول شدنه. از اون مهمتر دانشگاههای اروپایی معمولاً رنک بالاتری نسبت به 5 دانشگاه اول ایران دارند و میتونه برای دکترا گرفتن کمکت کنه.
بنظرم حتی اگر شده بدون فاند هم از دانشگاه اروپایی پذیرش بگیری، دانشگاه اروپایی رو انتخاب کن، چون همونطور که گفتم همه چیز فقط در تحصیل و گرفتن مدرک خلاصه نمیشه...
تمام اینها به خودت و علاقه ات بستگی داره.
.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-10-2011, 02:37 AM
من هم با نظر پژمان موافقم. به نظرم تحصیل فوق در اروپا موقعیت‌های بسیار بیشتری پیش روی شما می‌گذاره و تجربه متفاوتی هم خواهد بود که دید بسیار بهتری به شما می‌ده تا در مورد آینده بهتر تصمیم بگیرید. ضمن این که احتمال گرفتن پذیرش از یکی از دانشگاه‌های اروپا بیشتر از قبول شدن در چند تا دانشگاه برتر ایران هست.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-10-2011, 05:57 AM
امید جان،
سوالت رو هر طور مطرح کنی، خوندن ارشد خارج از ایران بسیار بهتر هست. باز هم تاکید میکنم، این مسئله مهم هست که از چه دانشگاهی پذیرش بگیرید.
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-02-2012, 02:54 AM
سلام دوستان
به یه مشورت تکمیلی نیازمندیم!
بصورت کلی برای گرفتن پذیرش و فاند در دوره ی دکترا و بعدش موفق شدن فاکتور های زیادی دخیل هست.با علم به اینکه این فاکتور هایی مثل سطح فرهنگی خانواده.هوش و استعداد فرد.پشتکار فرد.شایدم توانایی مالی فرد و .... میتونه خیلی تاثیر گذار باشه .دانشگاه قبلی هم خیلی میتونه تاثیر بذاره تو رشد علمی فرد و شایدم یه دانشگاه اسم و رسم دار بتونه یه قدم رو به جلو باشه.
مشاوره ای که ازتون میخواستم فقط و فقط در مورد قسمت مشخص شده میباشد.یعنی تاثیرات سایر عوامل رو میدونم .فقط میخواستم بدونم این عامل چقدر تاثیر داره و چقدر میتونه تعیین کننده باشه.
من الان مدارکم رو برای 6تا دانشگاه یا فرستادم و یا قصد دارم بفرستم.همشون هم اروپای غربی هست و تقریبا به جز TUTفنلاند بقیه زیر 150 رنک مهندسی QSهستند.با این حساب مطمئنا گرفتن پذیرش سخت تر میشه.اون TUTرو هم محض اطمینان گذاشتم.اگر خدایی نکرده نتونستم از دانشگاه هایی مثل RWTH AachenوTU Munchenو..پذیرش بگیرم به نظرتون کار درستیه که رو دانشگاه Bauman مسکو حساب کنم؟! رنک این دانشگاه تو مهندسی QS 221 هست.البته مطمئنا رنکینگ اصلا نمیتونه عامل تعیین کننده ای باشه.اما اینکه این دانشگاه بهترین دانشگاه مهندسی روسیه هم به حساب میاد و عملا بار تحقیقات روسیه در زمینه برق و انرژی های تجدید پذیر به دوش این دانشگاه گذاشته شده میتونه گزینه ی خوبی برای مستر باشه؟حتما هم تاحالا متوجه شدین که منظورم اینه که از این دانشگاه به عنوان سکوی پرتاب استفاده بشه برای مقاطع بالاتر در امریکا و حالا احیانا استرالیا و....
اصلا ارزشش رو داره؟یا اینکه در صورتیکه که از دانشگاه های المان و هلند ریجکت شدم به فکر خواندن ارشد تو ایران باشم؟مطمئنا ارشد قبول شدن در دانشکاه های تهران کار ساده ای نیست.چقدر این دانشگاه در مسکو میتونه کمک کننده باشه؟(بازم تکرار میکنم که سایر فاکتور ها مثل استعداد و پشتکار رو دخیل نکنین و فقط از این منظر بهش نگاه کنین)
منتظر حضور گرمتان هستم
ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-02-2012, 11:34 AM
نظر شخصی من اینه که کیفیت دانشگاه در رشد علمی افراد خیلی موثره. البته همیشه افرادی هستند که خودشون واقعا با عشق و علاقه دنبال تحصیل هستند و شاید اگر فقط به منابع مطالعاتی مناسب دسترسی داشته باشند براشون کافی باشه و بدون نیاز به دانشگاه به مدارج علمی بالا برسند، اما اگر از این قبیل حالت‌های خاص بگذریم و متوسط فارغ‌التحصیلان رو نگاه کنیم، به نظر من از نظر علمی فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های خوب سطح بالاتری نسبت به دانشگاه‌های پایین‌تر از خودشون دارند. همچنین دانشگاه‌های اسم و رسم دار خیلی اوقات می‌تونند باعث موفقیت بیشتر افراد بشن. به عنوان مثال در Silicon Valley اگر شما از Stanford در رشته کامپیوتر فارغ‌التحصیل شده باشید، هم احتمال این که کار مناسب با حقوق بالا پیدا کنید بیشتره و هم احتمال این که بتونید سرمایه خوبی برای شروع شرکت خصوصی جذب کنید زیاده. شرکت‌های گوگل و یاهو به همین شکل ایجاد شده‌اند.

در مورد دانشگاه‌های اروپایی، اگر قصد گرفتن دکترا دارید و مایلید به دانشگاه خوب امریکا برید به نظر من دانشگاه‌های متوسط اروپایی برای گرفتن فوق بهتر از دانشگاه‌های معمولی ایران هستند. اگر در ایران می‌تونید در یکی از دو، سه تا دانشگاه اول تهران فوق بگیرید، این کار رو بکنید، اگر نه به نظرم برید سراغ دانشگاه‌های اروپا. البته من در مورد دانشگاه روسی اطلاعی ندارم، ولی اگر در سطح بین‌المللی دانشگاه شناخته شده‌ای هست، به نظرم اون هم می‌تونه گزینه‌ای باشه و اگر در دانشگاه‌های هلند و آلمان قبول نشدید می‌تونید به اون هم فکر کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین rulany
نقل قول

09-02-2012, 08:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-02-2012, 08:42 PM توسط rulany.)

ممنون بابک جان
راستش بحثی هست که میگن روسیه کشور ایزوله ای هست.البته برای خودم منظور دقیق این حرف یه خورده گنگه.مگه ایران شرایط بازی داره که این همه دانشجو ها از بهترین دانشگاه های امریکا پذیرش میگیرن و میرن؟! بعد یه چیز دیگه ای هم هست مطمئنم بائومان از نظر امکانات خیلی سر تر از دانشگاه های ایران هست.
در مورد بائومان هم همونطور که گفتم رنک جهانیش 220 هست تو QS.البته مطمئنا اصلا معیار خوبی برای انتخاب دانشگاه نمیتونه.اما یه نشونه ی خوبی میتونه باشه.یه چیز دیگه ای هم هست که بهترین دانشگاه فنی روسیه هست و بهترین در زمینهه ی برق.بعد اونوقت بهترین دانشگاه سومین کشور دنیا در تولید برق و انرژی های قدرتی نمیتونه حرفی برای گفت داشته باشه؟!
دو دلی من دقیقا به خاطر اینه که اون 6تا دانشگاهی که اقدام کردم خیلی سطحشون بالاست و مطمئنا رقابت سنگینی هست گرفتن پذیرش.
میخواستم نظر دوستان دیگ رو هم در این مورد بدونم

نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

09-02-2012, 09:03 PM
به نظر من دانشگاهای درجه 2 اروپا بهتر از دانشگاهای روسیس....شما یه سال باید برا زبان روسی وخت بزارید و زبان انگلیسی شما در این یک سال به فنا خواهد رفت....روسیه کشور ایزوله ای است به این صورت که ارتباطات کمی با دانشگاهای ذیگه جهان داره...من دانشگاهای درجه 2 اروپا رو به تمام دانشگاهای ایران و روسیه ترجیح میدم...تا اونجایی که میدونم وضعیت رفاهی دانشجوهای اونجا هم زیاد جالب نیست.....من دانشگاهای درجه 1 ترکیه رو به شما توصیه میکنم....در مقابله با دانشگاهای روسیه.....هزینه کمی دارن و چند تا دانشگاه خوب مثل بوغازچی داره که معادل شریف ایران میشه....شناخته شده در آمریکاس و نزدیک به ایران و میتونه سکوی پرش بهتری باشه....به انگلیسی ارایه میشه و از نظر فرهنگی هم نزدیکتره...شما چند تا دانشگاه آمریکایی نگاه کنی میبینی که ترکیه ای هایی از این دانشگاه و دانشگاه METU هستن که آمریکا هیت علمی شدن....
نقل قول  

آفلاین rulany
نقل قول

09-02-2012, 10:47 PM
اول از تمام دوستانی که بصورت خصوصی و در فروم کمک کردن ممنونم.امید وارم بتونم بحث خوبی داشته باشم و به بهترین نتیجه برسه!
راستش سعید جان اون دو تا دانشگاه ترکیه که گفتین مستر برق قدرت به زبان انگلیسی نداره متاسفانه.حداقل من گشتم نبود.واسه همون روش حساب نکردم.اگه اشتباه میکنم بگو لطفا.
اما در مورد هیئت علمی شدن در امریکا و یا استاد شدن در امریکا.
راستش من اصلا این جور قیاس ها رو قبول ندارم.همونطور که به یکی از دوستانم در پ.خ گفتم از این زاویه نمیشه نظر درستی داد.
مثلا در مریکا چند تا استاد المانی وجود داره؟ مطمئنا اگه نگیم 0 هست در مقایسه با ایرانی ها و هندی ها و چینی قابل مقایسه نیست تعدادشون.پس بگیم دانشگاه های ایران و هند از المان بهتر هستند چون خیلی هاشون میرن امریکا استاد میشن یا هیئت علمی میشن؟مشخصه که یه المانی هیچوقت نمیره امریکا ادامه تحصیل بده و یا اگرم احیانا داد مگه مخش عیب داره که بره امریکا بمونه؟کشور خودش از خیلی از جهات از امریکا بهتره.دقیقا این فرضیه رو میشه برای روسیه صادق دونست.کلا روس ها ادم های درون ریزی هستند و نمیتونی انتظار داشته باشه از یه ادم روس بره مثلا تو امریکا کار کنه.اگرم باشن تعدادشون خیلی کمه!چون روس ها خودشون رو برتر از امریکایی ها میدونن که 100%در بعضی از علوم برتر هستند.واسه همینه که به نسبت ایرانی ها و چینی ها اساتید کمتری از کشور های روسیه المان فرانسه و... در امریکا پیدا میشن.
فقط یه چیزی میمونه.اونم اینه که خیلی فکر کردم.ولی نمیشه توجیح کرد که اگر سطح دانشگاهی یه کشور ضعیف باشه چطور سطح صنعت اون کشور عالی میشه؟مثلا روسیه در برق کشور سوم دنیاست و استفاده از انرژی های تجدیدپذیر کشور پنجم دنیاست.به نظرتون اگر سطح علمی دانشگاه های روسیه ضعیف باشه میتونه کشور پیشرفته ای باشه؟خودشون هم هستند .چون از خارجی ها بابت پیشرفت هاشون خیلی کم کمک میگیرند!
اگر طرز فکرم اشتباست ممنون میشم راهنماییم کنین!
البته بازم تکرار میکنم به عنوان گزینه ی دوم بهش نگاه میکنم.یعنی گزینه ی اول دانشگاه های برتر المان و التو فنلاند و گزینه ی دوم ارشد ایران و یا بائومان مسکو هست
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

09-02-2012, 11:02 PM
منظور من این بود که این 2 تا دانشگاه ترکیه تو آمریکا شناخته شده هستن و من اصلا تعداد روسها و ترکیه ای هارو مقایسه نکردم........من شنیدم اروپایی هایی که آمریکا میرن...اظهار نظر میکنن که از دهات اومدن شهر!!!حالا ممکنه درست هم نباشه.....ولی آمریکا آمریکاس و با هیچ کشوری قابل مقایسه نیست
شما چرا به سمت الکترونیک نمیرید؟؟؟تا اونجایی که من میدونم الکترونیک وضعش تو فاند و تحقیقات بهتر از قدرته.....
توصیه میکنم بیشتر تو این ضمیه سرچ کنید...شاید اشتباه کرده باشید و مستر انگلیسی داشته باشه اون 2 تا دانشگاه که گفتم
در مورد صنعت برق روسیه هم من اطلاعاتی ندارم.....
در مورد گزینه هم بعد از دانشگاهای برتر آلمان......ادامه تحصیل تو ایران رو بهتر از روسیه میدونم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 بعدی »