عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
ضرورت تماس با اساتید پیش از اپلای کردن

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ضرورت تماس با اساتید پیش از اپلای کردن
آفلاین rojano
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-09-2016, 12:04 AM
(05-09-2016, 11:13 AM)automotive نوشته: @rojano
مدارک را در همه جای دنیا به دپارتمان می‌فرستند. اصولا شما نمره‌ی رسمی TOEFL یا GRE و ... را باید به کد دپارتمان ارسال کنید، نمی‌توانید این نمره رسمی را برای یک شخص خاص ارسال کنید.
مدارک دیگر نیز به همین صورت است.
شما فرض کنید صندوق پستی یک استاد چه میزان گنجایش دارد و چه کسی می‌تواند و می‌بایست آن میزان از مدارک را دسته بندی و ارزیابی کند؟
در بیشتر دانشگاه های دنیا در مقطع دکترا به دانشجو حقوق می‌دهند و این اصلا عجیب نیست، به دلیل اینکه از دانشجو برای پیش برد کار علمی استفاده می‌کنند و در ازای کار انجام شده حقوق می‌دهند. (این کار می‌تواند تحقیق، تدریس و کمک به استاد باشد)
بله حتما باید ایمیل بدهید و مکاتبه کنید. در کانادا اگر استاد به شما پاسخ مثبت و قطعی بدهد و شما حداقل‌های پذیرش دانشگاه را داشته باشید، پذیرفته خواهید شد.

ممنونم از راهنماییتون . منظورم از "وستان پس چرا تو سایت خود مثلا دانشگاه تورنتو نوشته مستقیما مدارک رو به دپارتمان بفرستید؟" این بود که تو سایت گفته با اساتید نیازی نیست مکاتبه کنید.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-09-2016, 04:52 PM
(06-09-2016, 12:04 AM)rojano نوشته: ممنونم از راهنماییتون . منظورم از "وستان پس چرا تو سایت خود مثلا دانشگاه تورنتو نوشته مستقیما مدارک رو به دپارتمان بفرستید؟" این بود که تو سایت گفته با اساتید نیازی نیست مکاتبه کنید.

سلام

رقابت در UofT به حدی بالاست که بدون جلب نظر استاد تقریبا شانسی ندارید...
اساتید معمولا تا پیش از رسیدن deadline، دانشجویان مد نظرشون رو از خلال همین تماس ها انتخاب کرده ان...
اکیدا تصریح می کنم بدون جلب نظر اساتید شانسی ندارید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین rojano
**
نقل قول

06-09-2016, 11:42 PM
(06-09-2016, 04:52 PM)Matinking نوشته: سلام

رقابت در UofT به حدی بالاست که بدون جلب نظر استاد تقریبا شانسی ندارید...
اساتید معمولا تا پیش از رسیدن deadline، دانشجویان مد نظرشون رو از خلال همین تماس ها انتخاب کرده ان...
اکیدا تصریح می کنم بدون جلب نظر اساتید شانسی ندارید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

ممنونم.ددلاین همون دسامبر و ژانویه دیگه؟ممکنه قبل شروع باز شدن سایت برای اپلای هم انتخاب کرده باشن؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-09-2016, 05:42 AM
(06-09-2016, 11:42 PM)rojano نوشته: ممنونم.ددلاین همون دسامبر و ژانویه دیگه؟ممکنه قبل شروع باز شدن سایت برای اپلای هم انتخاب کرده باشن؟

سلام

ممکنه...
اساتید طبق تجربه می دونند چه برش چه case در رقابت با سایرین بالاتره و بر همین اساس به افراد وعده میدن...
خود من دقیقا حوالی اوایل اگوست از استاد جواب گرفتم... در حالیکه سیستم دسامبر باز شد...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین rojano
**
نقل قول

18-09-2016, 05:25 AM
یکی از اساتید دانشگاه تورنتو به شدت زمینه کاریش با من مشترکه، اما ظاهرا این ترم مرخصیه.من میخواستم بهشون ایمیل بزنم و قرار حضوری باهاشون بذارم! حالا چیکار کنم؟ ایمیل بزنم؟ در مورد قرار حضوری چیزی بگم؟ به نظرتون استادی که مرخصیه اصلا ایمیل جواب میده؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-09-2016, 05:28 AM
(18-09-2016, 05:25 AM)rojano نوشته: یکی از اساتید دانشگاه تورنتو به شدت زمینه کاریش با من مشترکه، اما ظاهرا این ترم مرخصیه.من میخواستم بهشون ایمیل بزنم و قرار حضوری باهاشون بذارم! حالا چیکار کنم؟ ایمیل بزنم؟ در مورد قرار حضوری چیزی بگم؟ به نظرتون استادی که مرخصیه اصلا ایمیل جواب میده؟

سلام

اساتیدی که به sabbatical میرن معمولا جواب ایمیل های دانشجویان جدید رو نمیدن و صرفا auto reply معمولی که نبودشون رو اعلام می کنه از طرفشون ارسال میشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین rojano
**
نقل قول

27-10-2016, 10:18 AM
من هفته قبل با مدیرگروه دپارتمان ادبیات تطبیقی دانشگاه تورنتو قرار داشتم و سوالاتم رو پرسیدم. تقریبا نیم ساعت اونجا بودم. تو اون مدت دو سه بار ایشون اشاره کرد که پذیرش از دانشگاه تورنتو بسیار competetive هست.خب اینو که همه میدونن. خصوصا کسی که داره اپلای میکنه. به نظرتون این چه معنی میتونه داشته باشه؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-10-2016, 09:30 PM
(27-10-2016, 10:18 AM)rojano نوشته: من هفته قبل با مدیرگروه دپارتمان ادبیات تطبیقی دانشگاه تورنتو قرار داشتم و سوالاتم رو پرسیدم. تقریبا نیم ساعت اونجا بودم. تو اون مدت دو سه بار ایشون اشاره کرد که پذیرش از دانشگاه تورنتو بسیار competetive هست.خب اینو که همه میدونن. خصوصا کسی که داره اپلای میکنه. به نظرتون این چه معنی میتونه داشته باشه؟

یعنی "اگه تصور می کنید که اومدین با من حرف زدین و حالا از بار رقابتی سنگینی که پیش روتون هست چیزی کم شده (مثلا نظر من رو جلب کرده باشید و چیز مشابه اون) استباه می کنید"

اینجا به هرکس که کارشون رو آنا نپسندن و نخوان بگیرنش به همین ترتیب پاسخ میدن... چه تماس حضوری چه غیر حضوری...
نقل قول  

آفلاین rojano
**
نقل قول

27-10-2016, 09:50 PM
(27-10-2016, 09:30 PM)Matinking نوشته: یعنی "اگه تصور می کنید که اومدین با من حرف زدین و حالا از بار رقابتی سنگینی که پیش روتون هست چیزی کم شده (مثلا نظر من رو جلب کرده باشید و چیز مشابه اون) استباه می کنید"

اینجا به هرکس که کارشون رو آنا نپسندن و نخوان بگیرنش به همین ترتیب پاسخ میدن... چه تماس حضوری چه غیر حضوری...

یعنی چی؟ یعنی از من خوشش نیومده و از همین الان تصمیم داره منو نگیره؟ مگه فقط مدیر گروه به تنهایی تصمیم میگیره؟ تازه من اصلا نمیخوام با ایشون کار کنم که! من فقط سوالاتم در مورد اپلای پرسیدم! یعنی اصلا کلا بیخیال اپلای بشم؟!
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-10-2016, 10:07 PM
(27-10-2016, 09:50 PM)rojano نوشته: یعنی چی؟ یعنی از من خوشش نیومده و از همین الان تصمیم داره منو نگیره؟ مگه فقط مدیر گروه به تنهایی تصمیم میگیره؟ تازه من اصلا نمیخوام با ایشون کار کنم که! من فقط سوالاتم در مورد اپلای پرسیدم! یعنی اصلا کلا بیخیال اپلای بشم؟!

بحث خوش اومدن نیست...

رویه در UofT برای پذیرش این هست که با استاد هدف باید تماس بگیرید، و سعی کنید به خودتون جذبش کنید... اگر شما رو پسندید کار اوکی هست...
شما رفتید پیش رئیس گروه و خودتون رو معرفی کردید... اون هم محتملا این شائبه براش پیش اومده که با مراجعه بهش قصد دارید روند پذیرشی رو دور بزنید و بهتون کمک کنه برای پذیرش...

در ضمن اینکه مرتب از competitive بودن حرف زده برای این بوده که اگه به رقابتی بودن صریحا اشاره نمی کرده ممکن بوده شما اپلای کنید، پذیرش نگیرید و بعد برید سراغش بگید پس چی شد؟!... از همین باب اصطلاحا گربه رو دم حجله کشته...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »