عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها شیوه های یادگیری لغات

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شیوه های یادگیری لغات
آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-03-2012, 02:54 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-03-2012, 03:00 AM توسط amin_mb.)
(04-03-2012, 05:40 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام بچه هایی هم که از نرم افزارهای مشابه لایتنر مثل ماکسیمم استفاده کردن اگه لطف کنن نظرشونو بدن و لینک دانلود اونهارو اگه یوزری نباشن بذارن خوب میشه
سپاس
من هم از نرم افزار لایتنر استفاده کردم، هم از ماکزیمم! هر دوش برام خیلی خوب بود! چون حال کار با کاغذ و اینا را نداشتم! در ضمن، چون 18 ساعت از روز، پا اینترنت و کامپیوتر بودم و هستم، خیلی بهتر بود تا کاغذی!
برنامه ماکزیمم یک خوبی که داره، هر دفعه کامپیوتر را روشن کنی، برای آزمون اون روز یک هشدار می دهد! حتی می تونی بهش برنامه بدهی که کی به کی اخطار بده!
بدی برنامه ماکزیمم هزینه زیادش هست!

همونطور که دوستان گفتند، خوبی لایتنر کاغذی اینه که، حمل و نقل راحت تری داره! و یک نکته خوبی دیگه ای که داره، اینه که خودمون باید کاغذ ها را درست کنیم، و درسته که خسته کننده میشه، ولی تو همون پروسه، کلی چیز آدم یاد می گیره!

من فایل نصب برنامه لایتنر با کرکش و 3000 تا لغت Oxford را دارم، انشاء... برگردم اصفهان، حتما آپلود خواهم کرد!

موفق باشید!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-03-2012, 11:19 PM
این برنامه setup vocabulary رو چجوری بعد از نصب اجرا کنم؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
06-03-2012, 01:02 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-03-2012, 01:04 AM توسط amin_mb.)
بچه ها، دل طاقت نیاورد که صبر کنه، برود خانه!
گشتم، فایل های مربوط به نصب برنامه لایتنر با ک*ر*ک*ش تو لینک زیر آپلود کردم! 3000 تا لغت Oxford هم دارد!
http://www.mediafire.com/?351ra4t61ouzzk0

فقط شرمندم، برای دانلود فایل های نصب به ف**ی**ل**ت**ر**ش**ک**ن نیاز هست!
حجمش حدود 65 مگابایت هست!
انشاء... برای دوستان مفید واقع بشه!

خوش باشید!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

07-03-2012, 01:34 PM
سلام آقا امین
لایتنر رو دانلودش کردم،کرکش رو هم قرار دادم ،باز میشه ولی میگه با شماره فلان تماس بگیریید و شماره ثبت و ..میخواد
چجوری میتونم مشکلشو حل کنم؟
سپاس
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

07-03-2012, 08:43 PM
(05-03-2012, 11:19 PM)ahmadpashaei نوشته: این برنامه setup vocabulary رو چجوری بعد از نصب اجرا کنم؟

(05-03-2012, 12:59 AM)ahmadpashaei نوشته: سلام.این برنامه نصب میشه ولی هیچ آیکونی نداره برای اجرا!!!!! چجوری اجرا کنم؟

من ارسال شما رو الان دیدم.
شما .Net Framework 3.5 روی سیستم نصب دارید ؟ اگر دارید مشکلی نباید باشه و مثل سایر نرم افزارها نصب میشه و در All Programs هم خواهد بود.
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

08-03-2012, 12:10 AM
(07-03-2012, 08:43 PM)m0h3n نوشته: من ارسال شما رو الان دیدم.
شما .Net Framework 3.5 روی سیستم نصب دارید ؟ اگر دارید مشکلی نباید باشه و مثل سایر نرم افزارها نصب میشه و در All Programs هم خواهد بود.
سلام محسن جان.نه نیست در program files!!!!!!!!!!!! خوب net famework4 رو در کنترل پنل دیدم.4 که بهتره!!!!!

پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

08-03-2012, 05:37 AM
(08-03-2012, 12:10 AM)ahmadpashaei نوشته: سلام محسن جان.نه نیست در program files!!!!!!!!!!!! خوب net famework4 رو در کنترل پنل دیدم.4 که بهتره!!!!!

سلام،

شما فقط Net Framework. نصب دارید یا Visual Studio رو هم نصب دارید ؟
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

08-03-2012, 10:35 PM
(08-03-2012, 05:37 AM)m0h3n نوشته: سلام،

شما فقط Net Framework. نصب دارید یا Visual Studio رو هم نصب دارید ؟
نه.مگه لازمه؟من نه ویژوال استودیو دارم نه جاوا.

پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-03-2012, 11:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-03-2012, 11:26 PM توسط amin_mb.)
(07-03-2012, 01:34 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام آقا امین
لایتنر رو دانلودش کردم،کرکش رو هم قرار دادم ،باز میشه ولی میگه با شماره فلان تماس بگیریید و شماره ثبت و ..میخواد
چجوری میتونم مشکلشو حل کنم؟
سپاس
اکبر جون!
ببخشید از اینکه پستت را الان دیدم که خیلی دیر هست! شرمندم!
آخه تو سفر بودم و هواس مواس نداشتم!

من الان یکبار لایتنر را Uninstall کردم و دوباره نصب کردم! مشکلی نداشت!
موقعی که کرک را کپی می کنی، حتما Copy and Replace را انتخاب کن!
اگه بازهم نشد، پیغام بده! من در خدمتتم!

موفق باشی!

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-04-2012, 09:46 PM
Vocaboly v2.1
[عکس: 46346080313438785587.jpg]
Vocaboly is a vocabulary builder for SAT, TOEFL, GRE, GMAT and general vocabulary. The program contains five books: SAT, TOEFL, GRE, GMAT and VOA Special English; with more than 12,000 words, each word is provided with meaning, phonetic symbol and pronunciation. Many words also have sample sentences to illustrate their usage
توجه:
بعد از اجرای برنامه، از منوی Book > Import Book را انتخاب کرده و فایل لغات مربوطه را انتخاب کنید.

دریافت برنامه
دریافت برنامه
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 02-06-2025، 10:40 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی