عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی اسپانیا تحصیل در اسپانیا شانس پذیرش مقطع PhD در اسپانیا

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش مقطع PhD در اسپانیا
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-02-2016, 12:41 PM
(06-02-2016, 01:26 AM)amirfriendship نوشته: دانشگاه IE چطور دانشگاهیه؟کیفیت و اعتبارش برای شغل.
قبلا اپلیکیشن فی داشت.اما امسال بدون اپلیکیشن فی سابمیت شد! البته یک چیزهایی در مورد اپلیکیشن فی به صورت PDF نوشته بود که نمی دونم چی بود Smile
اما سابمیت شد و ایمیل انتظار برای بررسی هم اومد

دانشگاه مدیریت IE در مادرید اسپانیا دانشگاهی خصوصی با اعتبار بالا در اروپا و جهان در رشته های مدیریتی است و دوره دکتری این دانشگاه بسیار رقابتی و هر ترم تنها  5 دانشجو اخذ میکنه. ضمن اینکه بعد از انجام ثبت نام اولیه (Online Application Enrollment) شما اگر در لیست پذیرفته شدگان بشی باید در مرحله بعد مصاحبه Skype داشته باشید و جواب پایانی برای شما بعد از مصاحبه (حدود 2-3 هفته) اعلام میشه.
البته شما رزومه خودت رو قرار ندادید!
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین amirfriendship
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-02-2016, 01:59 PM
(06-02-2016, 12:41 PM)Shihan نوشته: دانشگاه مدیریت IE در مادرید اسپانیا دانشگاهی خصوصی با اعتبار بالا در اروپا و جهان در رشته های مدیریتی است و دوره دکتری این دانشگاه بسیار رقابتی و هر ترم تنها  5 دانشجو اخذ میکنه. ضمن اینکه بعد از انجام ثبت نام اولیه (Online Application Enrollment) شما اگر در لیست پذیرفته شدگان بشی باید در مرحله بعد مصاحبه Skype داشته باشید و جواب پایانی برای شما بعد از مصاحبه (حدود 2-3 هفته) اعلام میشه.
البته شما رزومه خودت رو قرار ندادید!

لیسانس مهندسی 12.11!!
ارشد مدیریت 15.30.
نمره پایان نامه:19.25
ISI:2مقاله
کتاب ترجمه غیر مرتبط! :3 تا
سابقه کار مرتبط:4 سال.
آیلتس:6!!!
GRE: نمره اش و نگم سنگین تره Smile
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-02-2016, 03:35 PM
(06-02-2016, 01:59 PM)amirfriendship نوشته: لیسانس مهندسی 12.11!!
ارشد مدیریت 15.30.
نمره پایان نامه:19.25
ISI:2مقاله
کتاب ترجمه غیر مرتبط! :3 تا
سابقه کار مرتبط:4 سال.
آیلتس:6!!!
GRE: نمره اش و نگم سنگین تره Smile

امیدوارم بتونید پذیرش بگیرید ولی با این رزومه شانست خیلی بالا نیست! در ضمن برای کشورهای دیگر یا ارشد مجدد تلاش کن. زبان انگلیسی هم ظاهراً مناسب نیست . برای رشته مدیریت نمره بالای gre یا gmat میتونه شانست رو بالا ببره.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین amirfriendship
نقل قول

06-02-2016, 09:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-02-2016, 09:32 PM توسط amirfriendship.)
(06-02-2016, 03:35 PM)Shihan نوشته: امیدوارم بتونید پذیرش بگیرید ولی با این رزومه شانست خیلی بالا نیست! در ضمن برای کشورهای دیگر یا ارشد مجدد تلاش کن. زبان انگلیسی هم ظاهراً مناسب نیست . برای رشته مدیریت نمره بالای gre یا gmat میتونه شانست رو بالا ببره.

راستش خودمم به ارشد دوم فکر کردم.اینطوری احتمالش بیشتره.البته از یک دانشگاه تو استرالیا PHD پذیرش کاندیشن گرفتم.
اما فکر می کنم باید چند جا اپلای کنم و همه گزینه ها را چک کنم.اسپانیا هم همین طور...
ولی نظرم به اسکاندیناوی هم خوبه.نروز 2 جا مستر دوم اپلای کردم.نمی دونم برای مستر دوم پذیرش میدن؟ویزا میدن؟
آلمان هم که با این وضع پناهنده ها به نظر جای مناسبی نمیاد.مخصوصا که من مهاجرت پس از تحصیل برام مهمه.
پیشنهاد دیگه ای دارید؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-02-2016, 12:55 PM
(06-02-2016, 09:30 PM)amirfriendship نوشته: راستش خودمم به ارشد دوم فکر کردم.اینطوری احتمالش بیشتره.البته از یک دانشگاه تو استرالیا PHD پذیرش کاندیشن گرفتم.
اما فکر می کنم باید چند جا اپلای کنم و همه گزینه ها را چک کنم.اسپانیا هم همین طور...
ولی نظرم به اسکاندیناوی هم خوبه.نروز 2 جا مستر دوم اپلای کردم.نمی دونم برای مستر دوم پذیرش میدن؟ویزا میدن؟
آلمان هم که با این وضع پناهنده ها به نظر جای مناسبی نمیاد.مخصوصا که من مهاجرت پس از تحصیل برام مهمه.
پیشنهاد دیگه ای دارید؟

از اونجایی که موضوع بحث اینجا مربوط به کشور اسپانیاست نمیشه راجع به کشورهای دیگر اینجا بحثی داشت اما به نظرم همون گزینه های خودتون رو بیازمایید. ارزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین arsham_3211
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-02-2016, 05:19 PM
با سلام و عرض ادب، من میخوام برای دانشگاه اتونوما دی بارسلونا اقدام کنم، در رشته علوم طیور، با استاید در این مورد صحبت کردم، گفت در حال حاضر قادر نیستم که بهم فاند بدن، من میخوام با هزینه شخصی اقدام کنم. چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:
1- دکترا در این دانشگاه ارزش داره؟
2- بعد از تحصیل امکان داره بتونم مشغول بکار بشم در رشته خودم؟
3- با توجه به اینکه با هزنیه شخصی میخوام اقدام کنم، خودم میتونم اونجا از پس هزنیه های زندگی بر بیام؟ من ورزشکار حرفه ای هستم در رشته والیبال و عنوان دار 4 رکورد جهانی در رشته های مختلف، میتونم در زمینه ای ورزشی با دانشگاه همکاری کنم و عضو تیم والیبال دانشگاه بشم؟ اگه یک بازیکن عضو تیم دانشگاه بشه و مقام برای دانشگاه بیاره دانشگاه به این دانشجو حقوق میده؟
4- تیم های دانشگاهی در اسپانیا فعال هستند، یعنی برای مسابقات درون کشوری و بین المللی فعالیت دارند؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین amirfriendship
نقل قول

19-02-2016, 09:54 PM
دانشگاه ESAِDEرجکتم کرد.یک نامه بوسیله PDF ارسال کرد و نوشت پس از بررسی مدارک شما , شرایط لازم و نداشتین.امیدواریم در اپلای برای سایر دانشگاهها موفق باشید
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-02-2016, 06:54 AM
(19-02-2016, 05:19 PM)arsham_3211 نوشته: با سلام و عرض ادب، من میخوام برای دانشگاه اتونوما دی بارسلونا اقدام کنم، در رشته علوم طیور، با استاید در این مورد صحبت کردم، گفت در حال حاضر قادر نیستم که بهم فاند بدن، من میخوام با هزینه شخصی اقدام کنم. چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:
1- دکترا در این دانشگاه ارزش داره؟
2- بعد از تحصیل امکان داره بتونم مشغول بکار بشم در رشته خودم؟
3- با توجه به اینکه با هزنیه شخصی میخوام اقدام کنم، خودم میتونم اونجا از پس هزنیه های زندگی بر بیام؟ من ورزشکار حرفه ای هستم در رشته والیبال و عنوان دار 4 رکورد جهانی در رشته های مختلف، میتونم در زمینه ای ورزشی با دانشگاه همکاری کنم و عضو تیم والیبال دانشگاه بشم؟ اگه یک بازیکن عضو تیم دانشگاه بشه و مقام برای دانشگاه بیاره دانشگاه به این دانشجو حقوق میده؟
4- تیم های دانشگاهی در اسپانیا فعال هستند، یعنی برای مسابقات درون کشوری و بین المللی فعالیت دارند؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر

1- بله دانشگاه مناسبی برای رشته علوم پایه می باشد اما خب هزینه دانشگاه مبلغی نداره اما باید از پس هزینه زندگی بر بیایید.
2- (محل نامناسب)
3- بستگی به خودتون و فعالیت های ورزشی شما داره شاید بتونی باشگاهی اجاره کنی و نیروی بومی رو تمرین دهید و هزینه ای برای خرج زندگی در بیارید البته باز بستگی به سطح و مدرک شما داره.
4- اطلاعی ندارم!
نقل قول  

آفلاین onerepublic
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-06-2016, 04:21 PM
سلام من یک سری ایمیل از اساتید اسپانیا جمع آوری کردم. میخوام بدونم چه موقعی از سال بهترین زمان برای مکاتبه با اساتید اسپانیا برای پذیرش در مقطع دکترا می باشد؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-06-2016, 04:38 PM
(14-06-2016, 04:21 PM)onerepublic نوشته: سلام من یک سری ایمیل از اساتید اسپانیا جمع آوری کردم. میخوام بدونم چه موقعی از سال بهترین زمان برای مکاتبه با اساتید اسپانیا برای پذیرش در مقطع دکترا می باشد؟

سلام

معمولا دوستان توصیه می کنم سه تا 4 ماه پیش از deadline هر programی میشه تعامل با اساتید رو شروع کرد...
پیش از اون معمولا اساتید پاسخ خیلی روشنی نمیدن چون محتملا وضعیت position ها و funding شون ممکن هست هنوز روشن نشده باشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »