22-09-2014, 02:16 PM
(22-09-2014, 01:52 PM)'mehdi adeli' نوشته: سلام دوستان
1-من میخوام ماه NOV شرکت کنم جنرال ولی تمام موسسات تهران پره ! میخوام این شمال (آمل) شرکت کنم کسی آنجا امتحان داده چه جوریاس ؟؟؟
2-من واسه امتحان Paper خونده بودم ، حالا کامپیوتریه خیلی نگران شدم ، اصلا کامپیوتری چه طوری هست کسی اطلاعاتی در موردش داره ؟ من تو سایت ETS که چیزی پیدا نکردم در موردش !
مرسی
1- همونطور که تو پیام هم خدمتتون عرض کردم برای این موضوع به این تاپیک مراجعه کنید.
2- تو منابع مورد نیاز برای مطالعه تفاوتی ندارن. در مورد تفاوت های برگزاری دو امتحان و زمان بندی شون، ابتدای کتاب official guide توضیح داده شده که پیشنهاد می کنم حتما بخونید. قبل از امتحان حتما اون امتحانی که خود سایت ETS برا تمرین امتحان کامپیوتری گذاشته رو کار کنید. البته خب مشخصا برا رایتینگ باید تایپ کنید و درجه سختی سوالات هم از یک ست به ست دیگه تغییر می کنه.
2- تو منابع مورد نیاز برای مطالعه تفاوتی ندارن. در مورد تفاوت های برگزاری دو امتحان و زمان بندی شون، ابتدای کتاب official guide توضیح داده شده که پیشنهاد می کنم حتما بخونید. قبل از امتحان حتما اون امتحانی که خود سایت ETS برا تمرین امتحان کامپیوتری گذاشته رو کار کنید. البته خب مشخصا برا رایتینگ باید تایپ کنید و درجه سختی سوالات هم از یک ست به ست دیگه تغییر می کنه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا