عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی علوم انسانی و فلسفه روان شناسی

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
روان شناسی
آفلاین احسان الف
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-07-2013, 06:09 PM
من در حال تحصیل در رشته روانشناسی شناختی در مقطع ارشد هستم.
با توجه به اینکه رشته تحصیلی من در دوره کارشناسی زبان انگلیسی بوده و ربطی به رشته کنونی من نداره؛ لطفا بگید که احتمال موافقت با اپلای من جهت تحصیل در دانشگاههای خوب امریکا چقدره؟ در ضمن تا حالا 3 تا مقاله
آی اس آی دادم و نمره تافلم هم 102 شد.
نقل قول  

آفلاین علی 869
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-12-2013, 02:09 PM
سلام من کارشناسی روانشناسی عمومی دارم قصد دارم واسه ارشد المان درس بخونم امکانش هست؟ مدرک کارشناسیم معتبر هست تو المان واجازه میدن در مقطع فوق تحصیل کنم؟ یا باید دوباره از کارشناسی شروع کنم. منتطر جوابتون هستم .مرسی ALI.BAGHERI869@YAHOO.COM
نقل قول  

آفلاین yousi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-12-2013, 03:03 PM
(21-12-2013, 02:09 PM)'علی 869' نوشته: سلام من کارشناسی روانشناسی عمومی دارم قصد دارم واسه ارشد المان درس بخونم امکانش هست؟ مدرک کارشناسیم معتبر هست تو المان واجازه میدن در مقطع فوق تحصیل کنم؟ یا باید دوباره از کارشناسی شروع کنم. منتطر جوابتون هستم .مرسی ALI.BAGHERI869@YAHOO.COM

سلام
علی جان تا اونجایی که من شنیدم آلمان مدرک دانشگاه های سراسری ایران رو قبول داره شما نگقتی از کدوم دانشگاه مدرکت رو گرقتی
نقل قول  

آفلاین الناز خانم
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-04-2014, 05:51 PM
با سلام ...به تازگي در رشته ي روانشناسي عمومي مقطع كارشناسي ارشد
(اموزش محور= پايان نامه ندارد)با معدل ١٧/٩٦ از دانشگاه علامه طباطبايي فارغ التحصيل شدم .رشته ي ليسانسم رياضي كاربردي از دانشگاه پيام نور با معدل ١٣/٦٠ مي باشد. تصميم دارم براي ادامه تحصيل در مقطع دكترا براي امريكا يا كانادا اقدام كنم.ميخواستم بدونم براي من كه رشته ام غير مرتبط هست امكان پذيرش دكترا وجود داره؟ كه فاند هم داشته باشهء؟ يا اينكه چون غير مرتبطم و معدل ليسانسم كم بايد براي پذيرش در مقطع ارشد يك بار ديگه اقدام كنم... لطفا راهنمايي بفرماييد
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
11-04-2014, 07:16 PM
معدل ارشدتون خیلی خوبه ولی معدل کارشناسی تون اصلن جالب نیست. اغلب دانشگاه هایی که رتبه کمتر از 500 دارند یک حداقل معدلی رو برای کارشناسی در نظر می گیرند که بسته به رتبه شون تقریبا بین 14 تا 16 متغیر هست. اگر دکترا رو می خواهید در همون زمینه ارشدتون که درش قوی بودین ادامه بدین به نظرم شانس تون بیشتر از حالتی هست که دکترا رو در زمینه کارشناسی تون که درش ضعیف بودین بخونید. با این حال با توجه به معدل پایین کارشناسی تون به نظرم بگردین در رتبه های حدود 500 دانشگاه هایی که حداقل معدل کارشناسی شون به شما نزدیک هست یا حداقلی تعیین نکردن رو بیشتر در نظر بگیرین. برای اینکه یک شانس بیشتری در مقایسه با بقیه برای پذیرش داشته باشید می بایست تلاش کنید در آیلتس 7 یا بهتر (یا در تافل 100 یا بهتر) بگیرید و برای آمریکا به GRE هم احتیاج میشه که در اون هم تلاش کنید دست کم 310 بگیرین. هر چه در اینها نمره بهتری بیارین و سوابق پژوهشی تون قوی تر باشه می تونید روی رتبه های بهتری امیدوار باشید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین lvlaryam
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-06-2014, 01:57 PM
با سلام. من لیسانس مهندسی برق مخبرات از دانشگاه تبریز با معدل ۱۴.۱۹ دارم و ارشد فلسفه علم با معدل ۱۷.۸۷ .
امسال هم ارشد بالینی و عمومید ادم. تو عمومی رتبه ام ۷ شد و بالینی ۳۹. و احتمالن بهشتی قبول میشم. میدونم معدلم باید تو این ارشد بالا باشه و زبانم هم. میخواستم ببینم میتونم با این شرایط برا دکتری با فاند پذیرش بگیرم. این دوسال دققین مهم ترین کارها چیه. حداقل نمره ای که برای زبان لازم دارم. و تعداد مقالات. gre subject میتونه جای لیسانس نامرتبطم رو پر کنه یا نه؟
نقل قول  

آفلاین Elmira98
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

27-07-2014, 08:30 AM
سلام. اميدوارم جواب سوالاتم رو اينجا بگيرم. چون اكثر سوالات دوستان بي جواب مونده.
رشته كارشناسيم مترجمي زبان انگليسي با معدل 16.55 دانشگاه آزاد بوده الانم تو ارشد دارم روانشناسي عمومي ميخونم. براي رشته ي روانشناسي عمومي بنظ شما تحصيل تو دانشگاههاي كدوم كشور ميتونه مناسب باشه؟ هرچند خودم شخصا علاقه مند تحصيل در آلمان هستم.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
خدا با منه ...
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
27-07-2014, 10:37 AM
بستگی داره که قصد داشته باشین در اون کشور بمونید یا اینکه فقط مدرک بگیرید. اگر فصد موندن داشته باشید طبیعتا در کشورهایی که زبان شون انگلیسی باشه مثل کانادا، آمریکا، استرالیا و انگلیس راحت تر با محیط سازگاری پیدا می کنید و در آینده شغلی تون هم راحت تر کار پیدا می کنید. ولی اگر قصدتون فقط گرفتن مدرک باشه تفاوت زیادی نمی کنه. رشته روانشناسی رو همه کشورها دارند و دوره های تحصیلات تکمیلی دانشگاه های معروف هم عمدتا به زبان انگلیسی هست بنابراین مشکل خاصی از این دید وجود نداره. با توجه به اینکه معدل تون خوبه اگر آیلتس حدود 7.0 بیارین مشکل عمده ای برای گرفتن پذیرش نخواهید داشت. می تونید به فهرست حدود 300 دانشگاه برتر دنیا در رتبه بندی ها مراجعه کنید و اونهایی رو که در کشورهای پیشرفته ای که بهشون علاقه دارید رو جدا کنید و به سایت هاشون مراجعه کنید ببینید رشته تون رو دارند یا خیر و اینکه کدوم استادها زمینه های پژوهشی شون به شما نزدیکه.
(27-07-2014, 08:30 AM)'Elmira98' نوشته: سلام. اميدوارم جواب سوالاتم رو اينجا بگيرم. چون اكثر سوالات دوستان بي جواب مونده.
رشته كارشناسيم مترجمي زبان انگليسي با معدل 16.55 دانشگاه آزاد بوده الانم تو ارشد دارم روانشناسي عمومي ميخونم. براي رشته ي روانشناسي عمومي بنظ شما تحصيل تو دانشگاههاي كدوم كشور ميتونه مناسب باشه؟ هرچند خودم شخصا علاقه مند تحصيل در آلمان هستم.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین hossein134
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-05-2015, 01:17 AM
سلام
من دانشجو کارشناسی مشاوره دانشگاه فرهنگیان هستم و
ان شاءالله میخوام برای ارشد بالینی تهران بخونم به نظرتون اگه بتونم رزومه خوبی هم برای خودم ایجاد کنم چقدر شانس پذیرش گرفتن از یک دانشگاه معتبر در آمریکا کانادا استرالیا انگلیس و آلمان رو برای دوره دکترا بالینی دارم؟
در کل با توجه به رتبه دانشگاه فرهنگیان و این که رشتم مشاورست و میخوام بالینی بخونم چقدر شانس دارم؟اگه امید به خدا تلاشمم خوب باشه؟
نقل قول  

آفلاین محمد2916
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-06-2015, 08:12 PM
سلام خسته نباشید یه سوالی داشتم اونم اینه که ممکنه که با مدرک پیامنور در رشته روانشناسی (برای مقطع فوق لیسانس)در کشور آمریکا پذیرش تحصیلی گرفت؟؟؟ ممنون میشم اگه جوابم رو سریع بدید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 17-06-2025، 07:46 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی