عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا روادید ایتالیا روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا

صفحه‌ها (27): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 27 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا
آفلاین acronia
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-05-2015, 05:06 PM
با سلام، خواهش میکنم کمکم کنید.
من امروز کنسولگری ایتالیا بودم. بهم گفتن که باید حتما تا 10 جولای تمام مدارک از جمله ترجمه ایتالیایی مهر و موم شده مدرکمو براشون ببرم. منم تازه 3 تیر امتحان آخرمه یعنی باید تا 19 تیر تمام مدارک ترجمه شده باشه و ارایه بدم.  ترجمه ایتالیایی هم حدود 10 روز طول میکشه حداقل. خواهش میکنم از دوستانی که اطلاعاتی دارن راهنماییم کنن. دارم سکته میکنم. مثلا اینکه آیا ممکنه سفارت ددلاینشو تمدید کنه ؟ یا نه؟ دوستانی که ترم آخرشونه و هنوز واحد دارن باید چکار کنن ؟ 
با تشکر فراوان. 
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-05-2015, 10:08 AM
(21-05-2015, 05:06 PM)'acronia' نوشته: با سلام، خواهش میکنم کمکم کنید.
من امروز کنسولگری ایتالیا بودم. بهم گفتن که باید حتما تا 10 جولای تمام مدارک از جمله ترجمه ایتالیایی مهر و موم شده مدرکمو براشون ببرم. منم تازه 3 تیر امتحان آخرمه یعنی باید تا 19 تیر تمام مدارک ترجمه شده باشه و ارایه بدم.  ترجمه ایتالیایی هم حدود 10 روز طول میکشه حداقل. خواهش میکنم از دوستانی که اطلاعاتی دارن راهنماییم کنن. دارم سکته میکنم. مثلا اینکه آیا ممکنه سفارت ددلاینشو تمدید کنه ؟ یا نه؟ دوستانی که ترم آخرشونه و هنوز واحد دارن باید چکار کنن ؟ 
با تشکر فراوان. 

تا ائنجا که بنده اطلاع دارم ایتالیا و کنسولگری تغییری در تاریخ ددلاین نمیده اما تنها ممکنه باهات راه بیاد که چند روز بهت وقت بده ،
خانم میرمطلبی سابقا خوب با مورد این چنینی راه میامد خلاصه بهترین راه اینه که خیلی منطقی دلیلت رو بیان کنی و رو در رو باهاش صحبت کنی. اما چون بحث ریز نمره و دانشنامه خیلی مهمه باید دقت کنید زود تر اماده بشه حداقل به دارلترجمه مراجعه کنید زودتر بهت تحویل بده.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین pishooo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-05-2015, 05:00 AM
با سلام من یه فامیلی دارم ک توی جزیره سیسیل توی یه شهری به نام کاتانیا زندگی میکنه از من درخواست کرده برای ادامه ی تحصیل برن اونجا و گفته تمام هزینه ها رو میده من هیچ اطلاعاتی در مورد این کار ندارم اما به جهت مجانی بودنش مایلم برم ببینم چه خبره اونجا
به من گفت مدارک تحصیلیتو به ایتالیایی ترجمه کن و بفرست واسم من این کارو کردم البته به همراه شناسنامه و ...
دیگه نیاز به مدارکی دارم
و این ک اگه بهوام برم اونجا زبان رو تو یه اموزشگاهی چیزی یاد بگیرم امکانش وجود داره یا باید حتما اینجا یاد بگیرم
لطفا راهنمایی بفرمایید
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-05-2015, 10:41 AM
(26-05-2015, 05:00 AM)'pishooo' نوشته: با سلام من یه فامیلی دارم ک توی جزیره سیسیل توی یه شهری به نام کاتانیا زندگی میکنه از من درخواست کرده برای ادامه ی تحصیل برن اونجا و گفته تمام هزینه ها رو میده من هیچ اطلاعاتی در مورد این کار ندارم اما به جهت مجانی بودنش مایلم برم ببینم چه خبره اونجا
به من گفت مدارک تحصیلیتو به ایتالیایی ترجمه کن و بفرست واسم من این کارو کردم البته به همراه شناسنامه و ...
دیگه نیاز به مدارکی دارم
و این ک اگه بهوام برم اونجا زبان رو تو یه اموزشگاهی چیزی یاد بگیرم امکانش وجود داره یا باید حتما اینجا یاد بگیرم
لطفا راهنمایی بفرمایید

دانشگاههای سیسیلی خیلی مطرح نیستن اما صرف رفتن به ایتالیا خوبه.
شما باید یا مدرک زبان ایتالیایی داشته باشی یا مدرک زبان انگلیسی تا بتونی ویزات رو بگیری والا گرفتن ویزا نشدنیه.
بسته به دانشگاه باید برات اطلاعاتش رو بفرستن که ببینی انگلیسی باید بخونی یا ایتالیایی.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین pishooo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-05-2015, 01:18 PM
افرین من صرف برام رفتن مهمه امروز رفتم دم در سفارت خلاصه بعد از کلی هرج و مرج و حرف و حدیث تونستم برم تو دربونه که تو نشسته بود گفت من هیچی نمیدونم اگه سوال داری باید وقت بگیری بری تو بپرسی به اون ادرس ایمیل بزن وقت بگیر
خلاصه اوندم دم در از حاظرین پرسیدم دیدم یکی هس ک میخواد بره اما اون مدرک زبانشو گرفته و ۱ سال تو فرمانیه درس خونده واسه زبانش
اما همون دربونه بهم گفت چون تو فامیل داری اونجا اگه بتونه از دانشگاهت نامه ای بگیره ک تایید کنه عیبی نداره بری اونجا بخونی زبانتو انگار میشه اما من نمیدونم باید بری بپرسی پس فردا نیای بگی من حرفی زدم
در کل اخر من نفهمیدم میشه یا نه اما چون شهرستان هستم رفت و امد خیلی سخته واسم چه خاکی تو سرم کنم
در ضمن یه ادرس ایمیل برای من داد ک سوال بپرسم
به نظر شما ایا سوال بپرسم جواب میدن یا نه فقط برای وقت از سفارت گرفتنه؟
در ضمن من هم .،،،جنس :-).،گرا هستم و برام موندن توی ایران یکم ک نه خیلی سخته برام من حتی دانشگاهم هم به دلیل اذیت شدن رها کردم و پرونده پزشکی ام هم کاملا تکمیله در این مورد ،ایا امکان داره ک به این خاطر بتونم اجازه بگیرم و زبانم رو توی اونجا بخونم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
28-05-2015, 09:03 PM
(26-05-2015, 01:18 PM)'pishooo' نوشته: افرین من صرف برام رفتن مهمه امروز رفتم دم در سفارت خلاصه بعد از کلی هرج و مرج و حرف و حدیث تونستم برم تو دربونه که تو نشسته بود گفت من هیچی نمیدونم اگه سوال داری باید وقت بگیری بری تو بپرسی به اون ادرس ایمیل بزن وقت بگیر
خلاصه اوندم دم در از حاظرین پرسیدم دیدم یکی هس ک میخواد بره اما اون مدرک زبانشو گرفته و ۱ سال تو فرمانیه درس خونده واسه زبانش
اما همون دربونه بهم گفت چون تو فامیل داری اونجا اگه بتونه از دانشگاهت نامه ای بگیره ک تایید کنه عیبی نداره بری اونجا بخونی زبانتو انگار میشه اما من نمیدونم باید بری بپرسی پس فردا نیای بگی من حرفی زدم
در کل اخر من نفهمیدم میشه یا نه اما چون شهرستان هستم رفت و امد خیلی سخته واسم چه خاکی تو سرم کنم
در ضمن یه ادرس ایمیل برای من داد ک سوال بپرسم
به نظر شما ایا سوال بپرسم جواب میدن یا نه فقط برای وقت از سفارت گرفتنه؟
در ضمن من هم .،،،جنس :-).،گرا هستم و برام موندن توی ایران یکم ک نه خیلی سخته برام من حتی دانشگاهم هم به دلیل اذیت شدن رها کردم و پرونده پزشکی ام هم کاملا تکمیله در این مورد ،ایا امکان داره ک به این خاطر بتونم اجازه بگیرم و زبانم رو توی اونجا بخونم

در خصوص روادید که تا قبل ایمیلی نبوده اما خب چون مورد شما متفاوته این کار رو انجام بده. به حرف نگهبان گوش نده براساس تجربه عینی چیزی گفته از جزییات اطلاعی نداره!! بالاخره شما باید برای اومدن و مدارک سفارت چند بار به تهران بیایید. 
در خصوص مورد پزشکی در جریان نیستم که امتیاز مثبت باشه یا خیر!!
نقل قول  

آفلاین acronia
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-06-2015, 05:20 PM
با سلام
من همین امروز سفارت ایتالیا بودم . خانومه گفت یا اصل مدرک رو حتما ترجمه شده باید بیاری یا گواهی موقت. گفتم گواهی موقت رو نمیشه اصلا ترجمه کرد. گفت ما خودمون صحبت کردیم و وزارت خونه به ما گفته به محض فارغ التحصیلی یه مدرک غیر قابل ترجمه میدیم و بعد از 20 روز دانشجوها میتونن مدرک موقت قابل ترجمه بگیرن. گفتم گواهی طول دوره قبوله گفت نه چون ما میخوایم ارزش گذاری کنیم. از دوستانی که با همچین موردی برخورد کردن یعنی گواهی موقت قابل ترجمه خواهش میکنم کمک کنن.
نقل قول  

آفلاین pishooo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-06-2015, 06:14 PM
اقایون تورو خدا اگه کسی تونست وقت سفارت رو بگیره بره تو ازونا بپرسه یکی هست فامیلش اونجاس اجازه میدن بره اونجا کلاس زبان
نقل قول  

آفلاین mehrdadbala
**
نقل قول

11-06-2015, 06:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-06-2015, 06:46 PM توسط mehrdadbala.)
(11-06-2015, 05:20 PM)'acronia' نوشته: با سلام
من همین امروز سفارت ایتالیا بودم . خانومه گفت یا اصل مدرک رو حتما ترجمه شده باید بیاری یا گواهی موقت. گفتم گواهی موقت رو نمیشه اصلا ترجمه کرد. گفت ما خودمون صحبت کردیم و وزارت خونه به ما گفته به محض فارغ التحصیلی یه مدرک غیر قابل ترجمه میدیم و بعد از 20 روز دانشجوها میتونن مدرک موقت قابل ترجمه بگیرن. گفتم گواهی طول دوره قبوله گفت نه چون ما میخوایم ارزش گذاری کنیم. از دوستانی که با همچین موردی برخورد کردن یعنی گواهی موقت قابل ترجمه خواهش میکنم کمک کنن.

سلام دوست عزیز 
من ارشد اقتصاد بلونیا پذیرش گرفتم و دقیقا مشکل شما رو دارم و نگران بودم که سفارت قبول نکنه. مرسی اینکه شما ی جورایی جواب منم دادید.
مدرک موقت قابل ترجمه منظورش گواهی پایان تحصیلات هست که دانشگاه میده و تا زمان گرفتن دانشنامه اصلی معتبره. اینکه این مدرک جقد طول میکشه دست خود دانشگاس شاید از یک روز تا یک ماه. (باید با پافشاری و اینو بببین و اونو ببین کمش کرد.)
من خودم هفته بعد امتحاناتم تموم میشه برای اینکه به ددلاین سفارت برسم از الان با اساتید و آموزش و ... حرف زدم که کارام جلو بیفته. 
تا اونجایی که من میدونم و از بقیه بچه هایی که سال های گذشته پذیرش گرفتن پرسیدم، گواهی پایان تحصیلات تا صدور دانشنامه اصلی اعتبار داره و همون حکم رو داره. یعنی قابل تایید در وزارت علوم، ترجمه رسمی، تایید وزارت دادگستری و خارجه هم هست. پس با این حساب سفارت این رو قبول میکنه. 
البته نمیدونم میدونید یا نه ولی گرفتن خود این گواهی منوط به تسویه و پرداخت آموزش رایگان و کارهای نظام وظیفه (اگر مشمولید) هستش. یعنی صدورش یه بحثه که باید اون کارمند زود کارتون رو انجام بده و تحولیش یه بحث دیگه. 

راستی دو تا سوال:
1- من الان مدارک دبیرستان رو دادم ترجمه و هفته بعد میخوام ببرم سفارت تشکیل پرونده ناقص بدم.(بدون مدارک کارشناسی).  سفارت نوشته که سه شنبه و پنج شنبه از 9-12. برای رفتن تو و تشکیل پرونده نیازه از چند ساعت زودتر برم جلوی سفارت یا توی این بازه هر ساعتی بری کارت راه میفته؟ (خلاصه بگم جلوی سفارت شلوغ هست یا نه؟)

2- شرح دروسی که خواسته رو میشه خودمون ترجمه کنیم یا دارالترجمه باید باشه؟ اگه خودم ترجمه کنم باید مدیر گروه امضا کنه؟ نیاز به مهر آموزش هست؟

امیدوارم کمکت کرده باشم.

نقل قول  

آفلاین Iman.S
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-06-2015, 05:02 PM
سلام دوستان 
و سلام به Pishooo
دوست عزیز من هم مثل شما به دنبال پذیرش از ایتالیا هستم.در نتیجه طی مدت اخیر اطلاعات زیادی جمع کردم که البته بسیار ناقص هستن هنوز اما در مورد سوال شما در مورد زبان، تا جایی که من میدونم اگر بخوای در مقطع کارشناسی ادامه تحصیل بدی یاد گرفتن زبان در ایران الزامی هست چون اکثر رشته های کارشناسی به این زبان برگزار میشن و از طرفی در پیش ثبت نام هم بسیاری از دانشگاه ها ممکنه از شما انگیزه نامه بخوان یا مدرک مدرسه زبان ایتالیایی رو میخوان(مثل دانشگاه رایگان بولزانو)(تازه بعضی رشته ها 3 زبانی هستند،ایتالیایی،انگلیسی،آلمانی)
ثانیا شما برای گرفتن ویزای دانشجویی باید ابتدا از طریق مدرسه ایتالیایی اقدام کنی برای امتحان استرنو یا گذراندن کلاس A2، و مدرک مربوطه جزو مدارکی هست که سفارت برای صدور ویزا اعلام کرده.
این اطلاعاتی هست که من تا اینجای کار بدست آوردم در مورد زبان ایتالیایی برای ادامه تحصیل که مسلما هستند و احتمال اشتباه بودنشون هم هست.در ضمن گوگل رو فراموش نکن!
ببخشید در پست قبلی من در پاراگراف آخر مابین "مسلما" و "هستند" کلمه ی ناقص جامونده.چون زمان ویرایش تموم شده مجبور شدم این پست نامربوط رو بزنم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (27): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 27 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 22-05-2025، 03:40 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی