عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی صنایع رتبه بندی دانشگاه ها در مهندسی صنایع

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
رتبه بندی دانشگاه ها در مهندسی صنایع
آفلاین Taba22
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-09-2013, 12:24 AM
(28-11-2012, 02:07 AM)amin shah نوشته: یه رنکینگ کلی از تمام دانشگاه ها نه فقط امریکا و کانادا برای مهندسی صنایع میشه بذارید.

سلام . در كشور انگليس دانشگاه هاي كمي رشته مهندسي صنايع رو دارند كه هيچ كدوم در شهر لندن نيستند، (لافبورو ، ناتينگهام ، بيرمنگام) باتوجه به اينكه من فقط ميتونم بخاطر خانواده لندن برم، ميتونيد كمكم كنيد ؟ چه چيزي بايد سرچ كنم به عنوان گرايشها حتي؟
سپاس
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-09-2013, 10:11 AM
(15-09-2013, 12:24 AM)'Taba22' نوشته: سلام . در كشور انگليس دانشگاه هاي كمي رشته مهندسي صنايع رو دارند كه هيچ كدوم در شهر لندن نيستند، (لافبورو ، ناتينگهام ، بيرمنگام) باتوجه به اينكه من فقط ميتونم بخاطر خانواده لندن برم، ميتونيد كمكم كنيد ؟ چه چيزي بايد سرچ كنم به عنوان گرايشها حتي؟
سپاس

شما به این لیست بالا دانشگاههای Manchester, Warswaick, Portmoth, Bradford رو هم اضافه کن. من خودم در انگلیس بیشتر در حیطه مدیریت مهندسی، منیوفکچر (تولید) ، لجستیک مدرن و مدیریت زنجیره تامین دیدم کار می کنند. البته OR هم با ترکیب در دپارتمان ریاضی و صنایع ارئه میشه. من نمیدونم کدوم شهر برات بهتره چیزی که هست اینه اینها فاصله کمی دارن و مهم نباید باشه. 
ازاد اندیش باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین moh72
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-09-2013, 10:56 PM
به نظرتون واسه رشته مهندسی صنایع داشگاه مورد نظر باید تو زمینه ی مهندسی قوی باشه؟چون من دیدم بعضی جاها گرایش های صنایع رو زیر مجموعه ی business قرار دادن(انصافا هم به business نزدیکتره تا مهندسی اینطور نیست؟)نظرتون چیه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-09-2013, 07:18 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-09-2013, 07:38 AM توسط Shihan.)
(19-09-2013, 10:56 PM)'moh72' نوشته: به نظرتون واسه رشته مهندسی صنایع داشگاه مورد نظر باید تو زمینه ی مهندسی قوی باشه؟چون من دیدم بعضی جاها گرایش های صنایع رو زیر مجموعه ی business قرار دادن(انصافا هم به business نزدیکتره تا مهندسی اینطور نیست؟)نظرتون چیه؟

دروود بر شما و خوش امدگویی به جهت پیوستن به اکادمیا کافه
در واقع در رشته مهندسی صنایع در مقاطع بالاتر شما هم می توانید برای گرایشهای مهندسی و هم مدیریتی اقدام کنید اما اینکه کدام اوضاعش بهتره نمیشه دقیق حدس زد. اما در کل شانس پیدا کردن گرایشهای مدیریتی بدلیل متعدد بودنش بیشتره. هم در اروپا و هم در امریکا و کانادا. اما من به شخصه علاقه به مدیریت ندارم به این دلیل که دید مدیریتی نیاز به تجربه زیاد می خواهد ضمن اینکه رقابت بالایی با متقاضیان همون رشته وجود داره و باید برای ازمونهای GMAT هم اگر قصد دارید در دانشگاههای خوب تحصیل کنید داره. اما عرض کردم این مورد سلیقه ای است و نمیشه گفت کدوم رشته بیشتر نزدیکه یا کدوم دوره تره. من خودم علاقه هام بر اساس دروس گذرونده شده به مهندسی نزدیکتره.

Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین moh72
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-09-2013, 01:02 AM
(20-09-2013, 07:18 AM)'Mr-Voltage' نوشته:
دروود بر شما و خوش امدگویی به جهت پیوستن به اکادمیا کافه
در واقع در رشته مهندسی صنایع در مقاطع بالاتر شما هم می توانید برای گرایشهای مهندسی و هم مدیریتی اقدام کنید اما اینکه کدام اوضاعش بهتره نمیشه دقیق حدس زد. اما در کل شانس پیدا کردن گرایشهای مدیریتی بدلیل متعدد بودنش بیشتره. هم در اروپا و هم در امریکا و کانادا. اما من به شخصه علاقه به مدیریت ندارم به این دلیل که دید مدیریتی نیاز به تجربه زیاد می خواهد ضمن اینکه رقابت بالایی با متقاضیان همون رشته وجود داره و باید برای ازمونهای GMAT هم اگر قصد دارید در دانشگاههای خوب تحصیل کنید داره. اما عرض کردم این مورد سلیقه ای است و نمیشه گفت کدوم رشته بیشتر نزدیکه یا کدوم دوره تره. من خودم علاقه هام بر اساس دروس گذرونده شده به مهندسی نزدیکتره.

خیلی منمنون از جوابتون  با این حساب اگه دروس به مدیریت نزدیک باشه دانشگاه باید تو زمینه ی business قوی باشه و اگه دروس به مهندسی نزدیک باشه دانشگاه باید تو زمینه ی مهندسی قوی تر باشه؟(چون معمولا تو رتبه بندیا براساس مهندسی و business و   science و... رتبه بندی میکنن به خاطر اون میپرسم )
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-09-2013, 11:10 AM
(22-09-2013, 01:02 AM)'moh72' نوشته:
خیلی منمنون از جوابتون  با این حساب اگه دروس به مدیریت نزدیک باشه دانشگاه باید تو زمینه ی business قوی باشه و اگه دروس به مهندسی نزدیک باشه دانشگاه باید تو زمینه ی مهندسی قوی تر باشه؟(چون معمولا تو رتبه بندیا براساس مهندسی و business و   science و... رتبه بندی میکنن به خاطر اون میپرسم )

بله دقیقاً همینطوره. ضمناً شما با دیدن بخش علاقمندی استادها و نام ژورنالی که کار کردن دستت میاد که اون دپارتمان بیشتر روی چه حیطه ای فعالیت میکنه.
ازاد اندیش باشی
نقل قول  

آفلاین Taba22
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

22-09-2013, 05:52 PM
(17-09-2013, 10:11 AM)Mr-Voltage نوشته:
شما به این لیست بالا دانشگاههای Manchester, Warswaick, Portmoth, Bradford رو هم اضافه کن. من خودم در انگلیس بیشتر در حیطه مدیریت مهندسی، منیوفکچر (تولید) ، لجستیک مدرن و مدیریت زنجیره تامین دیدم کار می کنند. البته OR هم با ترکیب در دپارتمان ریاضی و صنایع ارئه میشه. من نمیدونم کدوم شهر برات بهتره چیزی که هست اینه اینها فاصله کمی دارن و مهم نباید باشه. 
ازاد اندیش باشی

ممنون از پاسختون
من برام مهمه كه بعد ارشد،براي دكترا بتونم تو دانشگاه خوبي پذيرش بگيرم ،مثلا فيلدي مثل مديريت مهندسي براي دكترا شانس زيادي نداره ، ازطرفي رشته هايي كه بيشتر بيزينس و گرايشهاش مربوطه، علاوه بر آيلتس ركوييرمنت هاي ديگه اي طلب ميكنند.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-09-2013, 06:00 PM
(22-09-2013, 05:52 PM)'Taba22' نوشته: ممنون از پاسختون
من برام مهمه كه بعد ارشد،براي دكترا بتونم تو دانشگاه خوبي پذيرش بگيرم ،مثلا فيلدي مثل مديريت مهندسي براي دكترا شانس زيادي نداره ، ازطرفي رشته هايي كه بيشتر بيزينس و گرايشهاش مربوطه، علاوه بر آيلتس ركوييرمنت هاي ديگه اي طلب ميكنند.

بله قطعاً همینطوره. درخواست برای حداقل مدارک لازمه به نظرم در بخش مدیریت بیشتره پس نیازه در حین انتخاب گرایش دقت لازم داشته باشی.
نقل قول  

آفلاین hamidi1001
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-12-2013, 01:13 AM
سلام
می خواستم بدونم برای مهندسی صنایع می تونم پذیرش بگیرم مبتنی بر این که مدیریت صنعتی خوندم و چند تا مقاله ISIدارم؟
نقل قول  

آفلاین bluestrilitzia
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-03-2015, 03:02 PM
با سلام
میشه لطفا رنک بین 50 تا 150 دانشگاه های امریکا برای رشته مهندسی صنایع رو بزارین؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »