عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه نرم‌افزارها راهنمای نرم‌افزارهای تخصصی v
1 2 بعدی »
راهنما و آموزش نرم افزار Eviews

صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 48 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
راهنما و آموزش نرم افزار Eviews
غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
16-07-2015, 12:45 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-08-2015, 11:25 PM توسط eliroz.)
(15-07-2015, 07:41 PM)sasan.z2007 نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید
من 360 تا داده دارم که مربوط به سه روز از 5 سال مربوط به 24 شرکت میباشد
میخواستم آزمون Var رو روشون اجرا کنم اما همش پیغام زیر رو میده میخواستم ببینم ایراد کارم چیه؟
insufficient number of observation to estimate 47 coefficient per equation in var
در صورت نیاز من داده هام رو واستون ارسال کنم
با تشکر

سلام دوست عزیز

شما ورودی رو برای داده ها چی انتخاب کردید؟
باید undated رو انتخاب میکردید. این کار رو انجام دادید؟
نمیدونم چطور داده های تون وارد کردید، اما این خطا به معنای ناکافی بودن مشاهدات هست و در روش var ، همه متغیرهای میتونن درون زا باشن این یعنی تعداد ضرایب بیشتر میشه و طبق مدل مورد بررسی، شما 47 تا ضریب دارید.
نقل قول  

آفلاین roya2
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-07-2015, 02:49 PM
سلام

میشه نحوه تجزیه و تحلیل نتایج آزمون هم انباشتگی رو کامل توضیح بدین اون قسمت که مربوط به نرمالیزه کردن بردارهای هم انباشتگیه؟اگه بیشتر از یه بردار هم انباشته داشته باشیم معنیش چیه و چیکار باید کنیم؟اگه علامت بعضی از ضرایب با مبانی نظری سازگار نباشه باید چیکار کنیم؟هرکاری میکنم، متغیرارو کم و زیاد میکنم ب هیچ صراطی مستقیم نیس!!من حدود 9 تا متغیر مستقل دارم این مشکلی ایجاد نمیکنه؟(منظورم اینه که زیاد نیس؟).ممنون میشم جواب بدین
نقل قول  

آفلاین reza3551
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-07-2015, 10:31 AM
سلام من برای ازمون ایستایی مدلم شامل چند متغیر هست سه تا ارز متغیر هام با یکبار تفاضل گیری مانا میشوند و لی دو متغیر نمیشن باید چیکار کنم؟
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-07-2015, 06:11 PM
(28-07-2015, 10:31 AM)reza3551 نوشته: سلام من برای ازمون ایستایی مدلم شامل چند متغیر هست سه تا ارز متغیر هام با یکبار تفاضل گیری مانا میشوند و لی دو متغیر نمیشن باید چیکار کنم؟

سلام،
شما باید رشد ارز را به عنوان متغیر در تنظر بگیرید ، به این صورت که :
اول لگاریتم بگیرید و بعد دیفرانسیل ( تغییرات )
متغیر رشد اگر پایا بود که هیچ اما اگر پایا نبود معمولا با یکبار تغییرات (diff ) گرفتن پایا میشه ، در غیر اینصورت یکبار دیگر هم تفاضل بگیرید .

موفق باشید
نقل قول  

آفلاین reza3551
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-07-2015, 09:44 AM
سلام ببخشید چند تا سوال داشتم اول اینکه برا تخمین مدل var حداقل چندتا داده کفایت میکنه؟
من ازمون ایستایی رو انجام دادم و داده هام با یکبار تفاضل گیری پایا شدن حلا باید چیکار کنم چطوری تفاضل بگیرم؟
با تفاضل گیری بعضی از دادها جلوشون NA نوشته میشه یا بعضی ها هم صفر میشن ؟
در تخمین مدل var  همش eror میده به خاطر چی هست ؟
نقل قول  

آفلاین رضاسین
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-08-2015, 03:11 AM
سلام
من یه سری داده پنل دادم که برای هر مقطع سالهای زیادی خالی میمونه و دو گروه کشور دارم برای انجام ازمون تفاوت میانگین در ایویوز چکاری باید انجام بدم؟خواهش میکنم سریع جواب بدین خیلی فووووووورررررریه
ممنون
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

02-08-2015, 08:45 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-08-2015, 08:48 AM توسط mona.)
(29-07-2015, 09:44 AM)reza3551 نوشته: سلام ببخشید چند تا سوال داشتم اول اینکه برا تخمین مدل var حداقل چندتا داده کفایت میکنه؟
من ازمون ایستایی رو انجام دادم و داده هام با یکبار تفاضل گیری پایا شدن حلا باید چیکار کنم چطوری تفاضل بگیرم؟
با تفاضل گیری بعضی از دادها جلوشون NA نوشته میشه یا بعضی ها هم صفر میشن ؟
در تخمین مدل var  همش eror میده به خاطر چی هست ؟

سلام،
۱. اگر پایا شدن دیگه نیازی به تفاضل گیری نیست !
۲. نرم افزارتون مشکل دارد... دقت کنید ، معمولا اگر نرم افزار به درستی باز شده باشد ، معمولا باید بتوان در آن در داده ها دست برد و آنها را ادیت کرد، همیشه اول این را چک کنید. . اینقدر نرم افزار را باز کنید و ببندید تا برنامه درست اجرا شود.... چون قفل نرم افزار را در ایران ميشکنند، گاهی این مشکلات اتفاق می افتد.

موفق باشيد
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

02-08-2015, 09:10 AM (آخرین تغییر در ارسال: 02-08-2015, 09:15 AM توسط mona.)
(02-08-2015, 03:11 AM)رضاسین نوشته: سلام
من یه سری داده پنل دادم که برای هر مقطع سالهای زیادی خالی میمونه و دو گروه کشور دارم برای انجام ازمون تفاوت میانگین در ایویوز چکاری باید انجام بدم؟خواهش میکنم سریع جواب بدین خیلی فووووووورررررریه
ممنون

سلام،
اساسا وجود missing value در داده ها ، باعث ایجاد تورش در نتایج نهایی میشه، شما اگر تعداد خيلي زیادی missing value دارید، لازم است که آنها را کنترل نمایید ، که برای این کار شیوه های مختلفی وجود دارد که متناسب با نوع و ماهیت متغیر، و کاری که انجام میدهید و یا دقت نتیجه ای که میخواهید بگیرید باید از آن روش ها استفاده نمایید. با توجه به موضوعی که شما بیان کردین، این امر لازم است در یک بخش از پژوهشتان مورد بررسی قرار گیرد.... به طور کلی میتوانید یا مینیمم مقدار یا مقدار میانگین را برای این داده ها قرار دهید ، یا داده قبلی را متعاقبا تکرار نمایید یا داده بعدی را تکرار نمایید یا با استفاده از تئوری ها و دانش تان در مورد سالهایی که داده ندارند، یک داده قرار دهید یا با استفاده از یک میانگین متحرک ( میانگین دارای ضريب رشد ) آن گپ را پر کنید یا هزارو یک روش دیگر....
اما با توجه به زیاد بودن missing value در داده های شما و با توجه به ماهیت داده ها لازم است برای پر کردن آنها یک روش را انتخاب کنید . علاوه بر این اگر تعداد missing value ها از 1/5 یا 1/6داده ها بیشتر باشد، بهتر است داده دیگری یا مقطع زمانی ديگري را انتخاب نمایید چون نتایج تورش بسيار زیادی خواهند داشت ( حتی با پر کردن missing value ها ) ، ابتدا این مشکل را حل نمایید و سپس آزمون تفاوت میانگین را انجام دهید.

موفق باشيد
نقل قول  

آفلاین reza3551
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-08-2015, 11:23 AM
سلام از دوستان هرکی مدل var  فول هست راهنمایی کنین منو لطفا من مانایی داده هام رو را با لگاریتم گرفتن مانا کردم حال برای تعین وقفه بهینه باید از کدام اماره استفاده کنم اماره شوارتز وقفه صفر رو به عنوان وقفه بهینه انتخاب میکنه این درسته از نظر تئوریکی؟و به طور کلی برای تخمین مدل var بگین من چه مراحلی رو باید انجام بدم ممنون میشم زودتر جواب بدین ؟ و اگر بعضی دادها منفی باشد و زمان لگاریتم گرفتن ارور بده و من داغدهام رو مثبت کنم ایا مشکلی ایجاد میکنه؟
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-08-2015, 11:23 PM
(02-08-2015, 11:23 AM)reza3551 نوشته: سلام از دوستان هرکی مدل var  فول هست راهنمایی کنین منو لطفا من مانایی داده هام رو را با لگاریتم گرفتن مانا کردم حال برای تعین وقفه بهینه باید از کدام اماره استفاده کنم اماره شوارتز وقفه صفر رو به عنوان وقفه بهینه انتخاب میکنه این درسته از نظر تئوریکی؟و به طور کلی برای تخمین مدل var بگین من چه مراحلی رو باید انجام بدم ممنون میشم زودتر جواب بدین ؟ و اگر بعضی دادها منفی باشد و زمان لگاریتم گرفتن ارور بده و من داغدهام رو مثبت کنم ایا مشکلی ایجاد میکنه؟

سلام دوست عزیز

شما باید مدل var  رو تخمین بزنین. در پنجره برآورد از منو view، گزینه lag structure ، و در نهایت گزینه lag length criteria انتخاب کنید تا وقفه بهینه مشخص شده و دوباره مدل رو با اون وقفه بهینه تخمین بزنید. 

بعد از تخمین دوباره، شما میتونید آزمون واکنش ضربه ای و ترکیب واریانس رو انجام بدید. 

شما با مثبت کردن داده های منفی، دارید داده ها رو دست کاری میکنید و این یعنی نتایج کار شما قابل اعتماد نیست. میتونید اگه داده های سالانه استفاده میکنید و تعداد مشاهدات تون کمه ، بیاید از داده های فصلی استفاده کنید تا تعداد مشاهده ات را بالا برده و missing data  کمتری داشته باشید تا اینکه داده ها رو دستکاری کنید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 48 بعدی »