20-02-2018, 07:43 PM
قدم چهل و چهارم: چطور زبان فنلاندی یاد بگیرم:
- یادگرفتن فنلاندی مثل همر زبون دیگهای سخته، شاید از خیلی زبونهای دیگه هم سخت تر باشه چون کلمات مشترک با زبونهای دیگه خیلی کمه توش. من نمیدونم چطوری میتونید فنلاندی یاد بگیرید ولی یه سری توصیه برادرانه دارم براتون
- وقت بدید به خودتون. زبان آموزی یه پروژه مادام العمره. این که میخوام تا شیش ماه دیگه مثل بلبل حرف بزنم رو بذارید کنار و کم کم برید جلو.
- زودتر شروع کنید. این که بذار چند وقت بگذره بعد شروع میکنم، یا کار پیدا کنم بعد شروع میکنم، یا هر وقت خواستم پاسپورت بگیرم شروع میکنم، معمولا کارو سختتر میکنه. نم نم یاد بگیرید ولی زود زود شروع کنید به یادگیری. حتی قبل از این که بیاید فنلاند.
- اهمیت یاد گرفتن فنلاندی رو بدونید. بدون یاد گرفتن فنلاندی ممکنه راحت تر دچار تنهایی و عدم سازگاری با محیط بشید. درسته که در فنلاند اغلب مردم انگلیسی بلدند و کار کسی معمولا لنگ نمیمونه، ولی باید توجه داشته باشید که به هر حال همه اتفاقات فرهنگی، هنری، قانونی و غیره به زبان فنلاندیه و اگر فنلاندی یاد نگیرید ممکنه بعد از چند سال احساس کنید اصلا به این کشور و جامعه تعلق ندارید.
- زبان سویدی نمیتونه جایگزین فنلاندی بشه. برای این که توی فنلاند زندگی کنید باید فنلاندی یاد بگیرید، نه سویدی. اون زبون رو فقط پنج درصد مردم فنلاند بلدند و عملا نقش مهمی در زندگیتون نخواهد گذاشت. ضمن این که زبان سویدی اونقدرها هم که فکر میکنن از فنلاندی آسونتر نیست. شاید روی کاغذ آسونتر باشه ولی تلفظش آدمو میکشه.
- کتاب و مواد آموزشی مناسب پیدا کنید. مثلا این سایت (لینک سایت) تعداد زیادی کتاب آموزش فنلاندی رو بررسی کرده. قبل از این که شروع کنید به یادگیری از یک کتاب، سری به اون سایت بزنید و ببینی کدوم کتاب براتون بهتره.
- اخبار فنلاندی به زبان ساده خیلی خوبه. تلویزیون ملی فنلاند هر روز اخبار فنلاند رو به زبان ساده پخش میکنه. این خبرها معمولا خیلی کوتاه و خوندن و شنیدن خبرها شاید روی هم یک ربع هم طول نکشه. این خیلی خوبه، هم از اوضاع مملکت فنلاند با خبر میشید، هم فنلاندی یاد میگیرید. ممکنه در اوایل راه فقط عکسهای خبر رو بفهمید، ولی مهم نیست کم کم کلمات رو یاد میگیرید. لینک اخبار ساده فنلاندی
- از همه روشها استفاده کنید. به نظرم به جای این که گیر بدید به یه روش، و خودتون رو روش نابود کنید، برای یادگیری زبان فنلاندی یا هر زبان دیگهای بهتره از روشهای مختلف به طور موازی استفاده کنید. کتاب بخونید، فیلم ببینی، کلاس برید، معلم خصوصی بگیرید، اخبار بخونید، اپ آموزش فنلاندی روی گوشیتون نصب کنید، اینطوری دیرتر خسته میشید.
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]