عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا راهنمای دانشگاه‌های آمریکا راهنمای انتخاب دانشگاه

صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
راهنمای انتخاب دانشگاه
آفلاین ma.bahoosh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Question  19-01-2013, 10:57 AM
سلام دوستان عزیز:
نمیدونم سوالم رو باید همینجا بپرسم یا نه.
میخواستم بدونم که برای انتخاب دانشگاه چطور از بین مثلاً 300،400 تا یکی رو انتخاب کنیم؟ حالا فرضاً تا رنک 150 رو میخوایم انتخاب کنیم بازم خیلی سخته.
یعنی باید سایتهای همه رو چک کنیم ببینیم گرایش مارو دارن یا نه؟ اینجوری که خیلی زمانبره.
ممنون میشم که راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
19-01-2013, 12:37 PM
راه حل خیلی ساده‌ای نداره و در نهایت باید سایت دانشگاه‌ها رو چک کنید، اما لزومی نداره که برای انتخاب مثلا ۱۰ تا دانشگاه تک تک ۱۵۰ تا دانشگاه رو چک کنید. خیلی از دوستان بر اساس شهر و ایالت‌هایی که مد نظرشون هست، تعدادی از دانشگاه‌ها رو حذف می‌کنند. بعضی بر اساس ددلاین یا مینیمم‌های مورد نیاز برای پذیرش تعدادی از دانشگاه‌ها رو کنار می‌گذارند. گاهی بر اساس شنیده‌ها از دوستان و کسانی که قبلا از دانشگاه‌هایی پذیرش گرفته‌اند می‌شه دانشگاه‌ها رو انتخاب کرد.

قسمت دانشگاه‌ها در دیتابیس به شما این امکان رو می‌ده که دانشگاه‌ها رو بر اساس شهر و ایالت و کشور جستجو کنید. همچنین قسمت ملزومات پذیرش در دیتابیس به شما این امکان رو می‌ده که دانشگاه‌ها رو بر اساس کشور و غیره جستجو کنید و بر اساس ددلاین و مینیمم‌های پذیرش مرتب‌سازی کنید. البته قسمت تعداد رکوردهای قسمت ملزومات پذیرش زیاد نیست و به کمک همگی برای تکمیل اطلاعات نیاز داره، اما این قسمت‌ها به هر حال می‌تونند تا حدی به شما کمک کنند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ma.bahoosh
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
Photo  22-01-2013, 02:04 PM
آیا کسی اطلاع داره چه دانشگاههایی در آمریکا در زمینه ی امنیت شبکه و امنیت اطلاعات کار میکنن؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

23-01-2013, 10:25 AM
امنیت شبکه و امنیت اطلاعات زمینه‌های تحقیقاتی خیلی خاصی نیستند که تعداد محدودی از دانشگاه‌های امریکا روشون کار کنند و به احتمال زیاد هر دانشگاهی که دانشکده کامپیوتر داشته باشه، استاد یا استادهایی هم داره که در زمینه امنیت کار کنند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین simin69
**
نقل قول

14-07-2013, 09:34 PM
سلام
من لیسانس بیهوشی دارم و در ایران در این رشته امکان ادامه تحصیل وجود ندارد از طرف دیگه در خارج از کشور هم این رشته به صورت مستقل وجود ندارد.می خواستم بدونم آیا در خارج از کشور گرایش هست که من بتونم واسه ادامه تحصیل اقدام کنم؟
همیشه آخر همه چیز خوب می شود اگر خوب نشد بدان آخر آن نرسیده است.(چارلی چاپلین)
نقل قول  

آفلاین hehadidi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-07-2013, 08:01 PM
سلام توی کدوم دانشگاه آمریکا رشته دکترای طراحی لباس وجود داره؟
لطفا راهنمایی کنین
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Photo  15-07-2013, 10:21 PM
(15-07-2013, 08:01 PM)'hehadidi' نوشته: سلام توی کدوم دانشگاه آمریکا رشته دکترای طراحی لباس وجود داره؟
لطفا راهنمایی کنین

سلام به شما
والا من چند وقت پیشم دیده بودم پست شما رو ولی ظاهرا جوابی نگرفتین.واقعیت اینه که کسی از مدیران اینجا این رشته ها رو نخونده و از کاربران هم من ندیدم تا حالا.شما خودتون باید خط شکن بشین و دانشگاه های کشور مقصدتون رو بگردین و اطلاعاتتون رو اینجا هم بذارید تا بعدا به درد بقیه هم بخوره. زاستش کلا درسته که اونها دنبال استعدادهای درخشانن حالا چه نابغه و چه نخبه، ولی معمولا بچه های مهندسی و علوم پایه رو جذب می کنن و بقیه به ندرت و با سختی پیش میاد. پس شما دست رو دست نذارید و شروع کنید.
موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
15-07-2013, 10:48 PM
(15-07-2013, 08:01 PM)'hehadidi' نوشته: سلام توی کدوم دانشگاه آمریکا رشته دکترای طراحی لباس وجود داره؟
لطفا راهنمایی کنین

درود
اگه درست حدس زده باشم معادل انگلیسی رشته شما Apparel design میشه
متاسفانه اطلاعات زیادی در مورد این رشته در فروم موجود نیست، ولی برای شروع فکر میکنم سه دانشگاه Kansas State, Iowa State, Oregon State رشته مورد نظر شما رو در مقطع PhD ارائه میکنند

You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین mehdi.en
**
نقل قول

27-06-2014, 09:50 PM
سلام میشه لیستی از دانشگاه های آمریکا که فقط معدل 2 سال آخر براشون مهمه بدین؟
نقل قول  

آفلاین پوپک
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-12-2014, 04:47 PM
سلام
میشه دانشگاههای امریکا که در رشته بیولوژِی دریا (بیوتکنولوژی دریا) در مقطع دکتری پذیرش دارند را معرفی کنید؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 10-05-2025، 05:55 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی