عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Resume & CV سوالات متداول در بخش References رزومه

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات متداول در بخش References رزومه
آفلاین sanazz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-09-2014, 10:16 PM
سلام دوستان
من استاد پروژه کارشناسیم مدرک فوق لیسانس داره اما عضو هیئت علمی به نظرتون گرفت ریکام از استادی که مدرک فوق لیسانس داره بد نیست؟ سمت این جور استادارو چی باید نوشت توCV?
نقل قول  

آفلاین mahya.honey
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-12-2014, 12:54 AM
(17-09-2014, 10:16 PM)'sanazz' نوشته: سلام دوستان
من استاد پروژه کارشناسیم مدرک فوق لیسانس داره اما عضو هیئت علمی به نظرتون گرفت ریکام از استادی که مدرک فوق لیسانس داره بد نیست؟ سمت این جور استادارو چی باید نوشت توCV?

به نظرم از Faculty Member Instructor می تونید استفاده کنید
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-12-2014, 01:22 AM
(17-09-2014, 10:16 PM)'sanazz' نوشته: سلام دوستان

گرفتن توصیه‌نامه از استادی که دکترا نداره لزوما بد نیست. اگر دسترسی به استادهایی دارید که دکترا دارند، طبیعتا بهتره چون اون‌ها سمت‌های رسمی‌تری در هیات علمی دانشگا‌ه‌ها دارند. مدرسین در اغلب دانشگاه‌های دنیا عضو هیات علمی نیستند و در ایران هم سعی بر این بوده که تا حد امکان افرادی که فوق لیسانس دارند عضو هیات علمی نشن. به همین خاطر یک مقدار نوشتن «مدرس عضو هیات علمی» ممکنه از نظر دانشگاه‌های خارجی غیرمعمول باشه. به هر حال، اگر تصمیم‌تون بر این شد که از ایشون توصیه‌نامه بگیرید، همون Faculty Member Instructor که مهیای گرامی اشاره کردند فکر می‌کنم درست باشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین nox
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-02-2015, 07:24 PM
سلام
دوستان من به خاطر تجربه کاریم از مسئول فنی و در واقع رئیس شرکتم بعنوان یکی از توصیه کننده ها استفاده می کنم.
ایشون در حال حاضر آمریکا هستن و مدارک مربوط به رشته من ( خارج از  دانشگاه ) رو گرفتن.. این مدارک مربوط به شبکه و سیسکو هست که از نظر خود آمریکای ها و تو رشته کامپیوتر خیلی ارزش داره.. ایشون الان تو شرکت خبلی خوبی تو آمریکا کار میکنن.  مسلما چون یکی از  توصیه کننده ها هستن..  از ایشون تو رزومه و ریفرنس هم باید نام ببرم...اما اینکه در حقیقت استاد نبودن و مدرک دانشگاهیشون لیسانسه.. مشکلی نیست ؟

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2