عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
« قبلی 1 2 3
آمار پذیرش دانشگاه ها در مقطع تحصیلات تکمیلی

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آمار پذیرش دانشگاه ها در مقطع تحصیلات تکمیلی
آفلاین elec59
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-11-2014, 07:10 PM
یه سوال داشتم فروم مناسبی براش پیدا نکردم که مطرح کنم. می خواستم بدونم کجا میتونم یه لیست از acceptance rate دانشگاه ها برای رشته های مهندسی برای graduate پیدا کنم اینکه تاکید میکنم واسه graduate به خاطر اینه که اسم دانشگاه رو که گوگل می کنی سمت راست صفحه acceptance rate دانشگاه رو میاره ولی اون برای undergrad هاست.

سپــــــــاس فراوان

نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
15-12-2014, 08:02 PM
(20-11-2014, 07:10 PM)'elec59' نوشته: یه سوال داشتم فروم مناسبی براش پیدا نکردم که مطرح کنم. می خواستم بدونم کجا میتونم یه لیست از acceptance rate دانشگاه ها برای رشته های مهندسی برای graduate پیدا کنم اینکه تاکید میکنم واسه graduate به خاطر اینه که اسم دانشگاه رو که گوگل می کنی سمت راست صفحه acceptance rate دانشگاه رو میاره ولی اون برای undergrad هاست.
سپــــــــاس فراوان

روش های مختلفی هست که می توانید این اطلاعات بدست آورید. usnews ranking یک امار کلی در این زمینه ارائه می کند. بعضی از دانشگاه ها در صفحه FAQ خود امار اپلای کنندگان را ارائه می کنند. بعضی دانشگاه ها امار پذیرش خود را بصورت مرتب مثل این مورد، در سایت خود قرار می دهند. 

نقل قول  

آفلاین elec59
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-12-2014, 08:59 PM
(15-12-2014, 08:02 PM)'فرید' نوشته:
روش های مختلفی هست که می توانید این اطلاعات بدست آورید. usnews ranking یک امار کلی در این زمینه ارائه می کند. بعضی از دانشگاه ها در صفحه FAQ خود امار اپلای کنندگان را ارائه می کنند. بعضی دانشگاه ها امار پذیرش خود را بصورت مرتب مثل این مورد، در سایت خود قرار می دهند. 

ممنون بابت جواب ولی خودمم پیدا کردم یه کتابی هست که usnews درباره ی رتبه بندی دانشگاه ها هر ساله چاپ می کنه اون تو به طور نسبتا  کامل درباره اکثر school های یه دانشگاه توضیح داده
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-12-2014, 09:10 PM
(20-11-2014, 07:10 PM)'elec59' نوشته: یه سوال داشتم فروم مناسبی براش پیدا نکردم که مطرح کنم. می خواستم بدونم کجا میتونم یه لیست از acceptance rate دانشگاه ها برای رشته های مهندسی برای graduate پیدا کنم اینکه تاکید میکنم واسه graduate به خاطر اینه که اسم دانشگاه رو که گوگل می کنی سمت راست صفحه acceptance rate دانشگاه رو میاره ولی اون برای undergrad هاست.
سپــــــــاس فراوان

این سایت هم میتونه یه دید تقریبی بهتون بده، از موتور جستجوش استفاده کنید و اگر روی مواردی که براتون میاره کلیک کنید اطلاعات بیشتری رو داره...از جمله نرخ پذیرش، زمینه های تحقیق، اپلیکیشن فی،...البته بعضی از دانشگاهها هم اطلاعاتش کامل کامل نیست.
من چند مورد دانشگاه رو  چک کردم، زمینه های تحقیقاتی و موارد دیگش که درست بود.
نقل قول  

آفلاین elec59
**
نقل قول

امتیاز این پست: 7
15-12-2014, 10:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-12-2014, 10:27 PM توسط elec59.)
(15-12-2014, 09:10 PM)'ftn' نوشته:
این سایت هم میتونه یه دید تقریبی بهتون بده، از موتور جستجوش استفاده کنید و اگر روی مواردی که براتون میاره کلیک کنید اطلاعات بیشتری رو داره...از جمله نرخ پذیرش، زمینه های تحقیق، اپلیکیشن فی،...البته بعضی از دانشگاهها هم اطلاعاتش کامل کامل نیست.
من چند مورد دانشگاه رو  چک کردم، زمینه های تحقیقاتی و موارد دیگش که درست بود.

سلام خیلی ممنون بابت راهنماییتون سایت خیلی جالبیه اطلاعات خیلی خوبی در مورد دانشگاه ها داره فیلترهای خوبی هم گذاشته واسه انتخاب .منتها من بازم چک کردم بعضی از acceptance rate ها رو نداره و بعضی هارو هم دقیق نگفته البته در مقایسه با usnews من اون فایل pdf کتاب usnews اینجا آپ میکنم شاید بدرد بقیه هم خورد منتها برا ساله قبله اگه کسی این کتابو واسه امسالش گیر آورد بزاره بقیه هم استفاده کنن

فایل‌های پیوست
.pdf   USNews_World_Report__Best_Graduate_Schools_2014_Guidebook.pdf (اندازه 22.59 MB / تعداد دانلود: 11,985)
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 10
24-01-2015, 01:46 PM
امار پذیرش برای تحصیلات تکمیلی دانشگاه UCLA به تفکیک رشته در اینجا می توانید مشاهده نمایید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر