عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز سایر مدارک دروس پیش نیاز

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دروس پیش نیاز
آفلاین Mehrana
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-04-2011, 04:45 PM
من برای یک رشتهpost master میخواهم apply کنم .اما تقریبا همه دانشگاههای امریکا و کانادا از متقاضیان تحصیل میخواهند که در صورتی که بیش از 5 سال از گذراندن یکسری از واحد ها (مثل امار حیاتی - روش تحقیق_ فیزیکال exam)گذشته باشه باید دوباره این واحدهارو بصورت پیش نیاز بگذرانیم. جالب اینه که بعد از کلی دوندگی و صحبت با مسولین دانشگاهها وحتی وزارتخانه متوجه شدم دانشجوی فارغ التحصیل در ایران به هیج وجه حتی با پرداخت هزینه نمیتواند دوباره بنا به نیاز واحد هایی را بگذراند و نمره و تاییدیه از دانشگاه بگیره(در صورتی که این مسله ظاهرا در دانشگاههای خارج کاملا طبیعی است).
اگر کسی تجربه مشابه یا راه حلی داره لطفا راهنمایی کند.
تشکر.
نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-04-2011, 12:59 AM
(16-04-2011, 04:45 PM)Mehrana نوشته: من برای یک رشتهpost master میخواهم apply کنم .اما تقریبا همه دانشگاههای امریکا و کانادا از متقاضیان تحصیل میخواهند که در صورتی که بیش از 5 سال از گذراندن یکسری از واحد ها (مثل امار حیاتی - روش تحقیق_ فیزیکال exam)گذشته باشه باید دوباره این واحدهارو بصورت پیش نیاز بگذرانیم. جالب اینه که بعد از کلی دوندگی و صحبت با مسولین دانشگاهها وحتی وزارتخانه متوجه شدم دانشجوی فارغ التحصیل در ایران به هیج وجه حتی با پرداخت هزینه نمیتواند دوباره بنا به نیاز واحد هایی را بگذراند و نمره و تاییدیه از دانشگاه بگیره(در صورتی که این مسله ظاهرا در دانشگاههای خارج کاملا طبیعی است).
اگر کسی تجربه مشابه یا راه حلی داره لطفا راهنمایی کند.
تشکر.
سلام دوست عزیز
شما دنبال چه راه حلی می گردی؟ می خوای هرطور شده این واحد ها رو به عنوان پیشنیاز دوباره پاس نکنی؟ فکر نمی کنم راهی جز انتخاب مجدد و گذروندن این درسها در دانشگاه مقصد داشته باشی. اگه 5 سال از فارغ التحصیلی شما گذشته باشه ممکنه بعضی مطالب رو فراموش کرده باشی. ضمنا از 5 سال قبل تا به حال حتما کتابهای جدیدی با مطالب تازه در این زمینه ها نوشته شده که حتی اگه به صورت پیشنیاز مورد تاکید قرار نگیرن لازم هست که شما از دانش روز این زمینه ها با خبر باشین.

نقل قول  

آفلاین Mehrana
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-04-2011, 04:21 PM
با تشکر;

من اصلا مشکلی با گذراندن مجدد دروس پیش نیازندارم.حتی این مشکل رو با یکی از دانشگاها(UCLA ) البته برای کسب اطلاعات مطرح کردم. انها هم در پاسخ گفتند هیچ مشکلی نیست میتوانید ترم تابستانه بگیرید وقبل از شروع کلاسهای اصلی دروس پیش نیاز رو بگذرانید. مشکل اینه که گذراندن این واحدها در امریکا بصورت ترم تابستونه کلی خرج بر میداره.تازه اینطور که فهمیدم برای گذراندن دروس پیش نیاز سفارت ویزای دانشجویی نمیده! Angry

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر