عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی صنایع درخواست همکار برای نوشتن مقاله

صفحه‌ها (3): 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
درخواست همکار برای نوشتن مقاله
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-08-2011, 01:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-08-2011, 01:43 PM توسط Babak.)

چنانچه به دنبال همکار برای نوشتن مقاله می‌گردید، می‌توانید با درخواست خود را با پاسخ به این موضوع مطرح کنید. لطفا سعی کنید تا حد امکان رشته و موضوع مورد علاقه خود را شرح دهید تا سایر کاربران بتوانند سریع‌تر در مورد همکاری با شما تصمیم بگیرند.

جهت حفظ حریم شخصی خود، مشخصات شخصی از قبیل شماره تلفن و آدرس ایمیل خود را در فضای عمومی فروم ننویسید و برای این منظور از پیام خصوصی استفاده کنید.

لازم است مجددا تاکید شود که درخواست کمک مالی برای ثبت مقالات اکیدا ممنوع است.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین امیر مهدی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-05-2013, 10:42 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-05-2013, 10:49 AM توسط امیر مهدی.)
بنده مایل به همکاری در نوشتن مقاله و یا انجام پروژه و یا تحقیق و پژوهش هستم.مدرک تحصیلی:فوق لیسانس صنایع - مدیریت سیستم و بهره وری.
زمینه همکاری:کیفیت و بهره وری، روش های فرا ابتکاری (مثلا الگوریتم های تابو سرچ، ژنتیک، کلونی زنبور عسل)، داده کاوی و کشف دانش
نقل قول  

آفلاین aadmiral123
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-05-2013, 02:10 PM
سلام امیر مهدی جان
آیا ایده ای هم برای مقاله نویسی داری یا اینکه فقط مایل به همکاری هستی؟
نقل قول  

آفلاین امیر مهدی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-06-2013, 01:47 PM
نقل قول:سلام ، خسته نباشید و ممنون از  توجه شما، یکی دو مورد ایده هست ولی من دوست دارم ایده های تخصصی تری در زمینه مهندسی صنایع باشه.

نقل قول  

آفلاین mehran1414
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-07-2013, 05:26 PM
سلام.مهران هستم.علاقه مند به تحقیق و پژوهش در زمینه های تحقیق درعملیات ومدیریت وکنترل پروژه هستم
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

30-07-2013, 05:31 PM
(30-07-2013, 05:26 PM)'mehran1414' نوشته: سلام.مهران هستم.علاقه مند به تحقیق و پژوهش در زمینه های تحقیق درعملیات ومدیریت وکنترل پروژه هستم

سلام.لطفا یکم دقیق تر شرایطتتون رو بگید.اینکه چه رشته ای تحصیل کردید و چه مقطعی هستید و.....
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

30-07-2013, 07:44 PM
(30-07-2013, 05:31 PM)'mahnaz103' نوشته:
سلام.لطفا یکم دقیق تر شرایطتتون رو بگید.اینکه چه رشته ای تحصیل کردید و چه مقطعی هستید و.....

خانم مهندس، دوستمون براساس فیلدی که علاقمند هستند در زمینه مهندسی صنایع کار میکنه. هر چند من خودم با داداشم که حمل و نقل خونده روی بخش لجستیک و کنترل پروژه اشتراک داریم
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
نقل قول

30-07-2013, 10:05 PM
(30-07-2013, 07:44 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
خانم مهندس، دوستمون براساس فیلدی که علاقمند هستند در زمینه مهندسی صنایع کار میکنه. هر چند من خودم با داداشم که حمل و نقل خونده روی بخش لجستیک و کنترل پروژه اشتراک داریم

جناب مهندس اولش حواسم نبود که تایپیک مربوط به صنایع هست Big Grin  با تایپیک دیگه ای اشتباه گرفتم ! اما خب خوبه که بشه بین صنایع و حمل ونقل اشتراک پیدا کرد Smile هرچند خیلی از تحصیل کرده های صنایع رو دیدم که دکتری حمل ونقل خوندن Smile
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

30-07-2013, 10:16 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-07-2013, 10:16 PM توسط Shihan.)
(30-07-2013, 10:05 PM)'mahnaz103' نوشته:
 جناب مهندس اولش حواسم نبود که تایپیک مربوط به صنایع هست Big Grin  با تایپیک دیگه ای اشتباه گرفتم ! اما خب خوبه که بشه بین صنایع و حمل ونقل اشتراک پیدا کرد Smile هرچند خیلی از تحصیل کرده های صنایع رو دیدم که دکتری حمل ونقل خوندن Smile

خواهش میکنم. من خودم تا اونجا که دارم رو موضوعات لجستیکی در سیستمهای مدرن تولید، سيستم هاي هوشمند حمل و نقل مدرن، مدلسازی حمل و نقل هوشمند و مدیریت و ریسک حمل و نقل، و طرح ریزی سیستمهای لجستیک و غیره.......... 
به نظرم خیلی هم نزدیکه و شما حتماً در این زمینه اگر کار کرده باشید می توانید به تبادل اطلاعات بپردازید

" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
نقل قول

30-07-2013, 10:23 PM
(30-07-2013, 10:16 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
خواهش میکنم. من خودم تا اونجا که دارم رو موضوعات لجستیکی در سیستمهای مدرن تولید، سيستم هاي هوشمند حمل و نقل مدرن، مدلسازی حمل و نقل هوشمند و مدیریت و ریسک حمل و نقل، و طرح ریزی سیستمهای لجستیک و غیره.......... 
به نظرم خیلی هم نزدیکه و شما حتماً در این زمینه اگر کار کرده باشید می توانید به تبادل اطلاعات بپردازید

اتفاقا شنیدم  جدیدا مدلسازی لجستیک خیلییییییی مبحث مهمی برای طرح مقاله هستش.من اطلاعات پایه ش رو دارم اما کار خاصی تاحالا انجام ندادم.خوشحال میشم تو این زمینه با کسی همکاری داشته باشم .هر رشته ای که باشه Big Grin  (چه حمل ونقل چه صنایع چه برق(ولتاژBig Grin))
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): 1 2 3 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 09-05-2025، 04:01 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی