عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
درخواست ایجاد بخش جدید

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
درخواست ایجاد بخش جدید
غایب sepinaz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-02-2015, 11:34 AM
(14-02-2015, 10:34 PM)'stifler' نوشته: سلام دوستان.
لطفا" یه تاپیک در مورد رشته ی "علوم مهندسی" ایجاد کنید. 
دانشگاه تهران و گیلان در مقطع لیسانس این رشته رو دارن . دانشگاه صنعتی تالین هم دیدم که به انگیسی این رشته رو برای بچلر و رایگان  داره.

رشته ی engineering science که از رشته های مطرح هست در خارج از کشور
من که چند تا از دانشگاه های کانادا رو سرچ میکردم اکثرا این رشته رو داشتند
اگر جمعی از دوستانی که رشته شون مهندسی عمران - نقشه برداری (ژئوماتیک) هست جمع بشند و این رشته رو ایجاد کنند خیلی خوب میشه
اگر نه که ما ایشالله بعد اپلای این رشته رو برای آیندگان ایجاد می کنیم[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

آفلاین abbasss
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-02-2015, 11:57 PM
سلام
میتونیم در مورد موضوعاتی که مربوط به انجمن نیست تاپیک ایجاد کنیم و بحث کنیم؟
مثلا دوست دارم نظر اساتید رو در مورد " روش های تند خوانی و تقویت حافظه" و ... بحث کنم
ممنون
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 9
20-02-2015, 12:16 AM
(19-02-2015, 11:57 PM)'abbasss' نوشته: سلام
میتونیم در مورد موضوعاتی که مربوط به انجمن نیست تاپیک ایجاد کنیم و بحث کنیم؟
مثلا دوست دارم نظر اساتید رو در مورد " روش های تند خوانی و تقویت حافظه" و ... بحث کنم
ممنون

بله دوست من، مادامی که "تمام موضوعات این انجمن مربوط به تحصیل، کار، سفر یا زندگی در خارج از کشور یا به طور مستقیم مرتبط با تحقیقات باشند." این امکان وجود داره و ما هم از مطرح شدن مباحث جدید مرتبط همواره استقبال میکنیم Smile
در مورد روش های تند خوانی، این تاپیک رو ملاحظه کنید و اگر در مورد روش های مطالعه سوالی/مطلبی دارید میتونید در این تاپیک مطرح کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین emperor23
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-03-2015, 01:36 PM
سلام دوستان
یک پیشنهاد برای مدیران سایت دارم از دوستان اگه کسی میتونه بهشون انتقال بده:
به نظرم یک بخش جدید باید در سایت قرار بگیره به عنوان نتایج پذیرش مقالات و افرادی که مقالاتشون چاپ میشه اولا رشته هاشون مشخص بشه بعد اطلاعاتی مثل مدت زمان داوری مقاله و تعداد داورها و ... که در مقالات چاپ شده قبلی یا سایت یسیاری از جورنالها نیست در این سایت قرار بگیره و به این ترتیب یک بانک اطلاعاتی قوی تشکیل بشه. به عنوان مثال من چندتا جورنال را جهت ارسال مقالم انتخاب کردم اما اولویت من زمان چاپ مقاله هست اما تو مقالات یا سایت جورنال میانگین مدت زمان انتظار برای داوری مقالات و چاپ را ندارم و هیچ رفرنسی در این رابطه ندارم . اگه یک قسمتی شبه قسمت نتایج پذیرش برای مقالات به وجود بیاد خیلی خوب میشه. 
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
18-03-2015, 01:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-03-2015, 01:57 PM توسط blur.)
(18-03-2015, 01:36 PM)'emperor23' نوشته: سلام دوستان
یک پیشنهاد برای مدیران سایت دارم از دوستان اگه کسی میتونه بهشون انتقال بده:
به نظرم یک بخش جدید باید در سایت قرار بگیره به عنوان نتایج پذیرش مقالات و افرادی که مقالاتشون چاپ میشه اولا رشته هاشون مشخص بشه بعد اطلاعاتی مثل مدت زمان داوری مقاله و تعداد داورها و ... که در مقالات چاپ شده قبلی یا سایت یسیاری از جورنالها نیست در این سایت قرار بگیره و به این ترتیب یک بانک اطلاعاتی قوی تشکیل بشه. به عنوان مثال من چندتا جورنال را جهت ارسال مقالم انتخاب کردم اما اولویت من زمان چاپ مقاله هست اما تو مقالات یا سایت جورنال میانگین مدت زمان انتظار برای داوری مقالات و چاپ را ندارم و هیچ رفرنسی در این رابطه ندارم . اگه یک قسمتی شبه قسمت نتایج پذیرش برای مقالات به وجود بیاد خیلی خوب میشه. 

سلام دوست عزیز و ضمن تشکر از پیشنهادتون، شما می تونید درخواست ایجاد بخش جدید رو تو این تاپیک مطرح کنید. نکته دوم هم اینه که معمولا زیر عنوان مقالات، در صفحه اول مقاله تاریخ سابمیت و اکسپت مقالات نوشته میشه که محاسبه فاصله انتظار برای اکسپت رو براتون مقدور میکنه (گاها تاریخ ریوایز مقاله رو هم میزنه) و میتونه براتون مفید باشه. موفق باشید
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Maral
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
08-04-2015, 06:38 AM
سلام به همه اعضای قدیمی و جدیدسایت
من بعد چندین سال دوباره به اینجا سر زدم و خوشحالم که همه چیز خوب و خوشه و شرمنده از بابت این غیبت چند ساله.

سوالی که داشتم در مورد بخش مربوط به فرصتهای تحصیلی در دانشگاههای خارجی بود. بچه های خارج شانس دیدن چنین فرصتهایی را بیشتر از دوستان داخل ایران دارند و فکر می کنم خیلی خوب باشه که بشه این فرصتها را در سایت قرار داد و به بچه ها شانس بیشتری برای اپلای داد تا به جای مسیرهای پرپیچ و خمی که معمولا هم به جایی نمی رسه راه سرراست تری را بروند.
من به خاطر رشته خودم به بخش مربوط به علوم زمین سر زدم و متاسفانه موضوعی که به معرفی فرصتهای تحصیل در این رشته در خارج می شد بسته شده. می خواستم ببینم دلیل خاصی داره این امر؟ بهتر نیست در هر تاپیک درسی یا در تاپیک کشورها یک چنین بخشی باشه و دوستان بتوانند آگهی های پذیرش دانشجو را در آن منتشر کنند؟
منویس،
منویس
با راشهای جوان
این نیز بگذرد...
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 8
08-04-2015, 10:35 AM
سلام مارال جان، خيلي خوشحالم دوباره اينجا مي بينمتون
اگر درست متوجه شده باشم بخش "موقعيت هاي خالي در دانشگاه هاي خارج از كشور" مورد نظرتون هست. اين بخش از بين نرفته، جا به جا شده و اينجا قرار داده شده.
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2