عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر مهندسی و علوم کامپیوتر دانشگاه هاي معتبر فعال در زمينه امنيت و شبكه

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دانشگاه هاي معتبر فعال در زمينه امنيت و شبكه
آفلاین itrsss
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-02-2016, 10:58 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-02-2016, 10:39 PM توسط MaMi.)
با سلام

نام دانشگاه هاي معتبر  كامپيوتر كه در آمريكا و كانادا و ... كه در زمينه شبكه و امنيت فعاليت دارند رو مي خواستم .

ممنون
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

17-02-2016, 11:03 AM
(17-02-2016, 10:58 AM)itrsss نوشته: با سلام

نام دانشگاه هاي معتبر  كامپيوتر كه در آمريكا و كانادا و ... كه در زمينه شبكه و امنيت فعاليت دارند رو مي خواستم .

ممنون

سلام

سوالتون خیلی کلی هست...
اگر به webpage گروه های communication،telecommunication, CS، IT و موارد مشابه دانشگاه ها مراجعه کنید، "خیلی راحت" اساتیدی که در این زمینه ها فعالند به چشمتون خواهند اومد...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین itrsss
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-02-2016, 12:38 PM
(17-02-2016, 11:03 AM)Matinking نوشته: سلام

سوالتون خیلی کلی هست...
اگر به webpage گروه های communication،telecommunication, CS، IT و موارد مشابه دانشگاه ها مراجعه کنید، "خیلی راحت" اساتیدی که در این زمینه ها فعالند به چشمتون خواهند اومد...

براتون آرزوی موفقیت دارم

ممنون از پاسختون. ولي من دانشگاه هاي معتبري به جز چند تا دانشگاه مثل MIT , stanford  كه تو زمينه آي تي هستن نميشناسم واسه همين سوالمو مطرح كردم .
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-02-2016, 06:44 PM
(17-02-2016, 12:38 PM)itrsss نوشته: ممنون از پاسختون. ولي من دانشگاه هاي معتبري به جز چند تا دانشگاه مثل MIT , stanford  كه تو زمينه آي تي هستن نميشناسم واسه همين سوالمو مطرح كردم .

سلام مجدد

عرض کردم که باید "جست و جو" بفرمایید...

مثلا من فقط با یک search ساده، اینجا برتامه cyber security دانشگاه Boston رو پیدا کردم...

یا لیست دانشگاه های معتبری که network رو جزو برنامه program های اصلیشون دارند اینجا وجود داره...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-02-2016, 10:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-02-2016, 10:44 PM توسط MaMi. دلیل ویرایش: اطلاعات تکمیلی )
نکته ای رو که باید در مورد "Cyber Security" در نظر بگیرید، این هستش که معمولا دوستان برای جلوگیری از مشکلات احتمالی در فرآیند ویزا، سراغش نمیرن، چون یکی از منابع تامین فاند دانشگاه ها در این زمینه معمولا DARPA هستش، حتی بعد از فارغ التحصیلی هم خیلی از دانشجویان international تا قبل از اخذ گرین کارت، سعی میکنند سمتش نرن (مخصوصا اگر ایرانی باشند!) - جدا از اینکه معمولا یکی از شرایط این job position ها permanent resident یا شهروند امریکا بودن هستش.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین itrsss
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-02-2016, 11:57 AM
(17-02-2016, 10:39 PM)MaMi نوشته:
نکته ای رو که باید در مورد "Cyber Security" در نظر بگیرید، این هستش که معمولا دوستان برای جلوگیری از مشکلات احتمالی در فرآیند ویزا، سراغش نمیرن، چون یکی از منابع تامین فاند دانشگاه ها در این زمینه معمولا DARPA هستش، حتی بعد از فارغ التحصیلی هم خیلی از دانشجویان international تا قبل از اخذ گرین کارت، سعی میکنند سمتش نرن (مخصوصا اگر ایرانی باشند!) - جدا از اینکه معمولا یکی از شرایط این job position ها permanent resident یا شهروند امریکا بودن هستش.

سلام دوست عزيز
من منظورتون رو خوب متوجه نشدم. يعني اگه بخواهيم در زمينه network security  كار كنيم در دريافت  فاند و ويزا به مشكل مي خوريم ؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 6
18-02-2016, 12:04 PM
(18-02-2016, 11:57 AM)itrsss نوشته: سلام دوست عزيز
من منظورتون رو خوب متوجه نشدم. يعني اگه بخواهيم در زمينه network security  كار كنيم در دريافت  فاند و ويزا به مشكل مي خوريم ؟

ممنون

سلام

منظورشون در دریافت پذیرش و fund نیست... بلکه منظور بیشتر clearance هست...

خیلی از پروژه های در حیطه شبکه و امنیت بنا به نیازهای DARPA تعریف شده ان... حتی اگر پذیرش هم بگیرید، به دلیل سطح access بالای این پروژه های به اطلاعات فنی طبقه بندی شده، احتمال ویزا گزفتن در اونها بالا ارزیابی نمیشه...
به علاوه دانشگاه ها و اساتیدی که در این دست field ها فعالیت می کنند، گاها ممکن هست چندان رغبتی به کار با دانشجویان international نشون ندن.. چرا که می دونند اساسا citizen student ها نهایتا برای زمینه های حساس qualified و authorized خواهند شد...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 09-05-2025، 11:03 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی