عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور
 
for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا

صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26
 
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
*****
نقل قول
 
ارسال‌ها: 1,843
امتیاز: 3,648
امتیاز این پست: 1
#251
25-10-2018, 06:30 PM
(25-10-2018, 03:28 PM)امید جعفری نوشته: سلام . عذر میخوام اخیر یک ایمیل از یک شرکت انتقال خطوط نفتی از کشور امریکا برای بنده اومده .و از من خواسته ک واسشون رزومه بفرستم . این در حالیکه من برای اون شرکت تابحال هیچ درخواستی نفرستادم و جز این سایت عضو هیچ سایت دیگه ای نیستم . با شرکت مکاتبه کردم و حتی جواب ایمیل من رو هم میدن ‌‌. سوالی که برام پیش اومده اینه که بر چ اساس این ایمیل برای من اومده . ایا از این سایت یا شرکت در لاتاری میتونن به ادرس ایمیل ها دسترسی پیدا کنن.

سلام 
دوست عزیز کلاهبرداری اینترنتی خیلی زیاد هست پیشنهاد می کنم اعتماد نکنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول
 
ارسال‌ها: 6,212
امتیاز: 11,876
امتیاز این پست: 1
#252
27-10-2018, 07:49 AM
(25-10-2018, 03:28 PM)امید جعفری نوشته: سلام . عذر میخوام اخیر یک ایمیل از یک شرکت انتقال خطوط نفتی از کشور امریکا برای بنده اومده .و از من خواسته ک واسشون رزومه بفرستم . این در حالیکه من برای اون شرکت تابحال هیچ درخواستی نفرستادم و جز این سایت عضو هیچ سایت دیگه ای نیستم . با شرکت مکاتبه کردم و حتی جواب ایمیل من رو هم میدن ‌‌. سوالی که برام پیش اومده اینه که بر چ اساس این ایمیل برای من اومده . ایا از این سایت یا شرکت در لاتاری میتونن به ادرس ایمیل ها دسترسی پیدا کنن.

اگر در وبسایت linkedIn پروفایل دارید، ممکنه از اون طریق شما رو پیدا کرده باشند. ضمن این که همون‌طور که دوستان دیگه اشاره کردند احتمال هم داره که احیانا کلاهبرداری باشه، هر چند که کسی با ارسال رزومه معمولا نمی‌تونه کلاهبرداری خاصی بکنه. برای احتیاط اطلاعاتی مثل شماره تلفن یا آدرس رو در رزومه‌تون نگذارید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mehdi.en
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول
 
ارسال‌ها: 23
امتیاز: 4
امتیاز این پست: 0
#253
14-11-2018, 05:40 PM
سلام آقا بابک عزیز
شما در پست قبلی خودتون در صفحه قبل درباره بازار کار عمران در آمریکا گفتین من فکر میکنم که حضرتعالی فقط عمران رو خلاصه کردین به گرایش سازه و زلزله که یه علم تقریبا تموم شده و به قدمت بشر هست و دیگه جای کاری نداره به اون صورت اما الان گرایش هایی که تو عمران بعضا اپلای ها و فاند های خیلی زیادی بهش تعلق گرفته همین حمل و نقل و یا راه و ترابری که اگر در زمینه pavement management یا pavement design کار کنین که یه فاند های سر سام آوری میبینین یا مثلا محیط زیست که تو ایران هر کس میخواد بره میره محیط زیست میخونه و یا جدیدا هم منابع آب بهش اضافه شده. به هر حال هرکس کار بلد باشه و نرم افزار های رشته خودش رو مسلط‌ باشه و بتونه کد بنویسه اون آدم محاله براش‌ کاری نباشه در ضمن آمریکا بزرگترین سیستم حمل و نقلی جهان رو داره بیشتر از ۵۰ برابر ایران و بیشترین اپلای گرایش حمل و نقل رو هم کشور امریکا داره ارایه میده.
باز هم تاکیید میکنم گرایش سازه و زلزله یک گرایش قدیمی هست و خیلی از مشکلاتش حل شده و حرفتون درباره این گرایش درسته اما با این ۳ گرایشی که گفتم مخالف هستم چون به طور کل از بحث عمران که عرفا به ساختمان سازی و پل سازی و سد سازی معروف هست بیرون میاد
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26
 


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بهترین روش سرمایه گذاری در امریکا lavender 7 9,642 19-10-2015, 06:57 AM
آخرین ارسال: Babak

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

  • AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 15-06-2025، 08:00 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی