عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش کارت اعتباری و امور ارزی خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی

صفحه‌ها (38): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 38 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی
آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-05-2013, 02:43 AM
(24-05-2013, 12:03 PM)'Star7' نوشته: من درخواست رو پر کردم. باید وایستم خودشون خبر بدن؟ پیگیری لازم نیست دوستان؟
در ضمن لازمه مدرک لیسانسم آزاد شده باشه؟
تشکر مبسوطSmile

نیازی به پیگیری نیست و اگه پرونده داشته باشید بهتون تعلق میگیره...   والا یکم برای من عجیبه که لیسانستون آزاد نشده و الان دانشجوی در حال تحصیل خارج از ایران هستید اما فک نمیکنم مشکلی پیش بیاد...   این یه نهاد جداست توی وزارت علوم که خیلی کاری به این چیزا نداره...
ایشالا که بدن...    Smile

×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

یه اتفاق جالب هفته ی پیش برای من افتاد...  نامه ی بانک من به تاریخ 27 اردیبهشت صادر شده و توش از عید تا خرداد رو در نظر گرفتن!!  یعنی برای یک ترم دارن ارز میدن (و نه تابستون) ولی 3000 تا!!!
اصن یه وضعی..
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین Star7
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-05-2013, 01:14 AM
(26-05-2013, 02:43 AM)'spt' نوشته:
نیازی به پیگیری نیست و اگه پرونده داشته باشید بهتون تعلق میگیره...   والا یکم برای من عجیبه که لیسانستون آزاد نشده و الان دانشجوی در حال تحصیل خارج از ایران هستید اما فک نمیکنم مشکلی پیش بیاد...   این یه نهاد جداست توی وزارت علوم که خیلی کاری به این چیزا نداره...
ایشالا که بدن...    Smile
×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××
یه اتفاق جالب هفته ی پیش برای من افتاد...  نامه ی بانک من به تاریخ 27 اردیبهشت صادر شده و توش از عید تا خرداد رو در نظر گرفتن!!  یعنی برای یک ترم دارن ارز میدن (و نه تابستون) ولی 3000 تا!!!
اصن یه وضعی..

سلام، من پیش از ترم اول هستم، دانشگاه مقصد هم فقط مدرک فوقم رو خواسته قبل ثبت نام و نمی خوام لیسانس رو آزاد کنم.
نقل قول  

آفلاین Ashkanmath
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

01-08-2013, 04:06 PM
سلام

کسی که از یه دانشگاه تو آمریکا  فول فاند پذیرش گرفته باشه میتونه به  همون مقداری که بقیه اغلب ارز میگیرن بگیره؟

از بین دوستان کسی همچین تجربه ای داشته؟

نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-08-2013, 06:29 PM
(01-08-2013, 04:06 PM)'Ashkanmath' نوشته: سلام
کسی که از یه دانشگاه تو آمریکا  فول فاند پذیرش گرفته باشه میتونه به  همون مقداری که بقیه اغلب ارز میگیرن بگیره؟

سلام
بله می تونید مبلغ 6هزار دلار ( که به عنوان هزینه زندگی بهتون پرداخت می شه ) رو دریافت کنید.
منتهی الان به علت تغییر دولت، تمام این مبلغ رو نمی دن، بخشیش رو الان بهتون می دن و مابقیش رو چند ماه بعد با فرستادن نامه اشتغال به تحصیل به خانوادتون می دن. 
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-08-2013, 12:18 AM
(01-08-2013, 04:06 PM)'Ashkanmath' نوشته: سلام

میتونید 6000 دلار در ترم یا به عبارتی 12000 دلار در سال دریافت کنید.
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

02-08-2013, 11:04 PM
(01-08-2013, 06:29 PM)'Nasim67' نوشته:
سلام
بله می تونید مبلغ 6هزار دلار ( که به عنوان هزینه زندگی بهتون پرداخت می شه ) رو دریافت کنید.
منتهی الان به علت تغییر دولت، تمام این مبلغ رو نمی دن، بخشیش رو الان بهتون می دن و مابقیش رو چند ماه بعد با فرستادن نامه اشتغال به تحصیل به خانوادتون می دن. 

اگر قبل رفتن نتونیم این بخش اول رو بگیریم برای گرفتنش بعدا مشکلی پیش نمیاد؟
سایت خرابه و من وقتی ندارم دیگه.وقتم 11مرداد بود
 برای هر ترم باید تا یه زمان خاص اقدام کرد؟
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-08-2013, 02:17 AM
(02-08-2013, 11:04 PM)'maryam4312' نوشته:

تجربه خودم رو میگم. من سال قبل ، تمامی مدارک رو در سایت اپلود کردم و کارشناس مربوط تایید هم کرد اما پیش از رفتن به بانک همه چی بهم خورد ارز بالا رفت و بانک مرکزی با حجم بالای متقاضیان روبرو شد و ارز بی نهایت محدود و کم شد جوری که بانکها گفتند عرض نداریم. من مجبور شدم برم و بیخیال شم اما بعدش با درخواست گواهی اشتغال به تحصیل و با تایید سفارت در کشور مربوطه مجدداً مدرکش رو اپلود کردم و  ارز قبلی رو که رو هوا بود رو گرفتم. مشکلی در کل ایجاد  نمیشه
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-08-2013, 04:25 AM
(02-08-2013, 11:04 PM)'maryam4312' نوشته:

مشکلی نباید ایجاد بشه اصولا....فقط قبل رفتن یادتون باشه به یه نفر وکالت بدین که بتونه براتون بگیره. 
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

10-09-2013, 04:23 PM
دوستان ببخشین بلاخره ارز دانشجویی جاش مونده دیگه درسته؟
چون من مدتها قبل پیگیر بودم و الان تو جریان نیستم.
اولا واسه کسایی که از ترم بهار شروع میکنن هم میتونن ارز دانشجویی بگیرن دیگه درسته؟
بعدش مقداری که مثلا روی i-20 نوشته اگه بدون فاند باشه و یا با فاند باشه چه مقدار رو حداکثر میدن؟ و همون سایت نشا بود دیگه یا فرق کرده؟
و در نهایت قبل رفتن فقط ویزا + نامه پذیرش یا همون i-20 کفایت میکنه از نظر مدارک؟
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-09-2013, 07:26 PM
(10-09-2013, 04:23 PM)'Charming' نوشته: دوستان ببخشین بلاخره ارز دانشجویی جاش مونده دیگه درسته؟
چون من مدتها قبل پیگیر بودم و الان تو جریان نیستم.
اولا واسه کسایی که از ترم بهار شروع میکنن هم میتونن ارز دانشجویی بگیرن دیگه درسته؟
بعدش مقداری که مثلا روی i-20 نوشته اگه بدون فاند باشه و یا با فاند باشه چه مقدار رو حداکثر میدن؟ و همون سایت نشا بود دیگه یا فرق کرده؟
و در نهایت قبل رفتن فقط ویزا + نامه پذیرش یا همون i-20 کفایت میکنه از نظر مدارک؟
با احترام

بله ارز دانشجویی خوشبختانه فعلا برقرار هست.
تا جایی که من اطلاع دارم، از نظر وزارت علوم، هر سال تحصیلی به دو بخش تقسیم میشه و شما با ارائه گواهی اشتغال به تحصیل در هر ترم و ثبت درخواست در سایت نشاء و آپلود کردن مدارک لازم، میتونید ارز دانشجویی دریافت کنید.
شما اگر فاند داشته باشید تنها هزینه زندگی (که 1000 دلار به ازای هر ماه و جمعا 6000 دلار در هر ترم/بخش است) رو میتونید دریافت کنید ولی اگر فاند نداشته باشید، با ارائه برگه/رسید پرداخت شهریه، میتونید، به ازای شهریه هم، ارز دانشجویی دریافت کنید (مبلغش رو اطلاعی ندارم).
تا قبل از خروج از کشور، با استفاده از ویزا و اصل I-20 میتونید، هزینه زندگی دو ماه اول رو دریافت کنید (البته این مورد، تقریبا به نظر کارشناسی وابسته است که در وزارت علوم، پرونده شما رو بررسی میکنه! چون دوستانی با شرایط مشابه با برخوردهای متفاوت در زمینه مواجه شدند).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (38): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 38 بعدی »