عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور خروج از کشور بعد از پایان خدمت تا قبل از آمدن کارت پایان خدمت

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
خروج از کشور بعد از پایان خدمت تا قبل از آمدن کارت پایان خدمت
مهمان
Unregistered
نقل قول

12-08-2019, 09:22 PM
سلام من ۲۰سالمه ، ۲سال پیش قبل از سربازی پاسپورت گرفتم خواستم بدون با این پاسپورت و بدون ویزا و کارت پایان خدمت میتونم به ترکیه بروم ؟
ممنون از شما
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

05-09-2019, 12:57 PM
سلام .من پاسپورت داشتم بعد رفتم سربازی ،الان کارت پایان خدمت رو هم گرفتم ،برای خروج از ایران باید دوباره جایی این اطلاعات ثبت شود و یا همرا داشتن کارت به هنگام خروج کافیست؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

28-09-2019, 01:27 PM
سلام من 98/6/27 ترخیص شدم الانم برای اربعیین میخوام برم کربلا نظام وظیفه هم رفتم میگه باید اطلاعاتت وارد سیستم بشه ولی هنوز وارد نشده پادگانی هم که خدمت میکردم رفتم اما اونجا هم میگه باید صبر کنی .ضامن هم دیگه قانونش گفت برداشته شده وهیچ کاری نمیشه کرد
نقل قول  

مملی
Unregistered
نقل قول

05-10-2019, 10:32 PM
(17-03-2018, 01:28 PM) نوشته: با سلام
من سرباز  نیروی زمینی  ارتش بودم . و۱۳۹۶/۰۶/۲۹خدمتم تموم شده وکارتم هنوز که هنوزه نیومده منم میخواستم برای مسافرت عید با خانواده خارج از کشور بریم .ولی نظام وظیفه برگ رهایی  رو قبول نمیکنه میگه که باید اطلاعاتت ثبت بشه .هنوزم برای من ثبت نشده دیگه بخدا نمیدونم باید چکار کنم انقدر رفتم پادگان هی بمن میگن برات میفرستیم ولی هیچ خبری نیست .توروخدا پیگیر این کارت برای سربازا باشید.
سلام داداش . دقیقا مثل من پدرم در اومد . از شهریور 97 تا مهر 98 هنوز کارت نگرفتم. به دروغ میگن باید پول پس بدی تا کارتت بیاد . بقول خودشون تسویه حقوقی . اون کارم کردم هنوز نیومد . حالا برو ببین شاید برای تو هم همین مشکل باشه . یعنی تف به ارتش بخاطر این مشکلاتش
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

01-01-2020, 05:18 PM
سلام وقتتون بخیر اقا واسه من برگه موقت پایان خدمت دادن من رفتم پلیس+۱۰گفتم پلسپورت میخوام گفتن بااین برگه موقت پایلن خدمت نمیشه الان من باید چیکار کنم پاسپورت بگیرم راه حلش چیه؟
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-01-2020, 03:33 PM
(01-01-2020, 05:18 PM) نوشته: سلام وقتتون بخیر اقا واسه من برگه موقت پایان خدمت دادن من رفتم پلیس+۱۰گفتم پلسپورت میخوام گفتن بااین برگه موقت پایلن خدمت نمیشه الان من باید چیکار کنم پاسپورت بگیرم راه حلش چیه؟
وثیقه
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

15-05-2020, 01:34 PM
سلام من سرباز پلیس دیپلماتیک هستم ایا بعد خدمت ممنوع الخروج هستم ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3