عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General ثبت نام GRE General

صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 44 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ثبت نام GRE General
آفلاین Paradise4
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-09-2012, 06:48 PM
ببخشید من می خواستم بپرسم اگر امتحان GRE ور در بهمن بدم و قبلش در ماه january برای دانشگاهی apply کنم، آیا دانشگاه قبول میکنه که منتظر نمره من بشه یا پروسه application از نظر اونها کامل نخواهد بود ؟! اگر دیرتر از deadline از طرف خود مرکز ETS به دستشون برسه، قبول دارند ؟؟؟
ممنون از راهنماییتون.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-09-2012, 07:48 PM
(17-09-2012, 06:48 PM)Paradise4 نوشته:
ببخشید من می خواستم بپرسم اگر امتحان GRE ور در بهمن بدم و قبلش در ماه january برای دانشگاهی apply کنم، آیا دانشگاه قبول میکنه که منتظر نمره من بشه یا پروسه application از نظر اونها کامل نخواهد بود ؟! اگر دیرتر از deadline از طرف خود مرکز ETS به دستشون برسه، قبول دارند ؟؟؟
ممنون از راهنماییتون.
دوست من، سوال شما رو فقط و فقط Graduate Department دانشگاه مربوطه میتونه جوابگو باشه! ولی معمولا دانشگاه ها پس از بررسی حداقل های مورد نیاز شما برای Apply، به بررسی جزء به جزء اونها میپردازند، یعنی اگر شما موردی رو نداشته باشید، کلا پرونده شما کنار گذاشته خواهد شد. البته یکی از دوستان من تجربه بر خلاف این هم داشت (یکجورایی Conditional قبول کرده اند پرونده اش بررسی بشه تا نمره GRE به دست دانشگاه برسه، البته فکر میکنم جزء موارد نادر است)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-09-2012, 10:23 PM
(17-09-2012, 06:48 PM)Paradise4 نوشته: ببخشید من می خواستم بپرسم اگر امتحان GRE ور در بهمن بدم و قبلش در ماه january برای دانشگاهی apply کنم، آیا دانشگاه قبول میکنه که منتظر نمره من بشه یا پروسه application از نظر اونها کامل نخواهد بود ؟! اگر دیرتر از deadline از طرف خود مرکز ETS به دستشون برسه، قبول دارند ؟؟؟
ممنون از راهنماییتون.
بستگی به دانشگاه و حتی کشورش داره. مثلاً کانادایی ها نسبت به آمریکایی ها کمتر راه میان سر این مسائل. به هر حال در آمریکا هم بعضی دانشگاه ها راه میان، بعضی اصلاً راه نمیان. پس باید از خود دانشگاه بپرسید. اما در حد چند روز یا یکی دو هفته فکر می کنم معولاً راه بیان... ولی مشکل اینجاست که ددلاین دانشگاه اگر ژانویه باشه، نمره شما تو مارس آماده می شه و عملاً فاصله خیلی زیادی میفته بین ددلاین و رسیدن نمره شما به دانشگاه، و در نتیجه برای دانشگاهی با این ددلاین، عملاً شانس تون رو از دست می دید. من برای کسی که امسال اپلای می کنه، آزمون بهمن رو اصلاً توصیه نمی کنم، چون برای اکثر دانشگاه ها دیر می شه.

نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

18-09-2012, 12:53 AM
(17-09-2012, 06:48 PM)Paradise4 نوشته: ببخشید من می خواستم بپرسم اگر امتحان GRE ور در بهمن بدم و قبلش در ماه january برای دانشگاهی apply کنم، آیا دانشگاه قبول میکنه که منتظر نمره من بشه یا پروسه application از نظر اونها کامل نخواهد بود ؟! اگر دیرتر از deadline از طرف خود مرکز ETS به دستشون برسه، قبول دارند ؟؟؟
ممنون از راهنماییتون.

یه پیشنهاد واسه شما دارم
شما بهمن رو بی خیال شوید چون خیلی دیره
اگه امکانش رو دارید ژانویه در خارج مثلا، دبی، و.. امتحان کامپیوتری بدهید. نتایج کامپیوتری هم زودتر از کاغذی اماده میشه
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-09-2012, 07:28 AM
ممنون از راهنماییتون.
اگر شما استاد داشته باشید شاید مشکلی نداشته باشه ولی در کل شانس پذیرش خیلی کم میشه و نزدیک 90% دانشگاها ددلاینشون رد شده. در کل میشه ولی این امتحان برا کسانی بیشتر توصیه میشه که سال بعدش میخان اپلای کنن. البته یکی از دوستای من بهمن امتحان داد و همون سال پذیرش گرفت.
نقل قول  

آفلاین marjan_negar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-09-2012, 03:41 PM
سلام

من در رابطه با register کردن برای امتحان GRE سوال داشتم. موقع ایجاد account آدرس و می پرسه. من تو ایران زندگی می کنم ولی می خوام تو دبی امتحان بدم. آدرس کجا رو باید بنویسم و اینکه می خوام امتحان TOEFL هم بدم احتمال زیاد تو ایران. این مشکلی ایجاد نمی کنه؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

21-09-2012, 04:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-09-2012, 04:19 PM توسط MaMi.)
(21-09-2012, 03:41 PM)marjan_negar نوشته: سلام
من در رابطه با register کردن برای امتحان GRE سوال داشتم. موقع ایجاد account آدرس و می پرسه. من تو ایران زندگی می کنم ولی می خوام تو دبی امتحان بدم. آدرس کجا رو باید بنویسم و اینکه می خوام امتحان TOEFL هم بدم احتمال زیاد تو ایران. این مشکلی ایجاد نمی کنه؟
سلام. از آخر جواب سوالتون رو بدم؛ ثبت نام شما در آزمون TOEFL کاملا جدا از GRE است، یعنی اصلا مهم نیست که هر کدوم رو کجا امتحان خواهید داد، حتی همون طور که میدونید، برای هر کدوم از این آزمون ها، شما یک پروفایل جداگانه در سایت ETS باید ایجاد کنید.
در مورد آدرس که ذکر کردید (آدرس ایران، امتحان در امارات)، خاطرم است که یکی از دوستان در همین فروم، با این مشکل مواجه شد، یعنی آدرس ایران را وارد کرد، بعد در زمان پرداخت هزینه آزمون با کارت اعتباری، با پیغام خطا مواجه شد...به نظر من اگر در امارت آشنایی دارید، آدرس ایشون رو به عنوان آدرس پروفایل وارد کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Paradise4
نقل قول

23-09-2012, 10:59 AM
در پر کردن فرم ثبت نام این رو نوشته، به نظرتون تیک بزنم یا نه ؟
آيا شما تمايل داريد که اطلاعات سابقه، اطلاعات تماس و محدوده نمرات شما به بانک اطلاعاتي خدمات جستجو(زير نظر موسسه ETS) اضافه شود بطوريکه موسسات و سازمان ها براي موارد استخدام، کمک هزينه هاي مالي، پذيرش و .... بتوانند اطلاعات شما را ملاحظه کنند؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-09-2012, 12:16 PM
(23-09-2012, 10:59 AM)Paradise4 نوشته:
در پر کردن فرم ثبت نام این رو نوشته، به نظرتون تیک بزنم یا نه؟
آيا شما تمايل داريد که اطلاعات سابقه، اطلاعات تماس و محدوده نمرات شما به بانک اطلاعاتي خدمات جستجو(زير نظر موسسه ETS) اضافه شود بطوريکه موسسات و سازمان ها براي موارد استخدام، کمک هزينه هاي مالي، پذيرش و .... بتوانند اطلاعات شما را ملاحظه کنند؟
دوست من، این مورد یک مورد کاملا اختیاری است و مثل Newsletter هایی است که بعضی مواقع سایت ها به شما پیشنهاد میدهند که Subscribe کنید. یکجورایی هم برای بررسی کارآیی و کارآمدی آزمون توسط ETS هم استفاده میشه. من خودم به شخصه این تیک رو زدم، ضرر نداره که، نهایتا روزی یک ایمیل از این شرکت ها به دست شما میرسه که شاید در مجموع 5 دقیقه هم وقتتون رو برای خوندنش نگیره. ضمن اینکه هر زمان که خواستید این ایمیل ها رو دریافت نکنید میتونید unsubscribe کنید (دقیقا کاری که من بعد از آزمون TOEFL ام انجام دادم) Smile
نقل قول  

آفلاین Paradise4
نقل قول

25-09-2012, 07:58 PM
ببخشید یک سوال داشتم که شاید مسخره به نظر برسه. من برای ثبت نام عکسی که لود کردم 350 در 470 پیکسل هست ولی در سایت گفته 200 در 250 باشه. به نظرتون یک پروفایل دیگه درست کنم و یا اینکه پول رو پرداخت کنم و اشکالی نداره ؟! چون هنوز پول رو پرداخت نکردم، میترسم گیر بدند. ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 44 بعدی »