عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور تمدید گذرنامه در خارج از کشور

صفحه‌ها (5): 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تمدید گذرنامه در خارج از کشور
آفلاین PAR!SA
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-02-2012, 01:54 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-09-2012, 02:42 PM توسط MaMi.)
سلام دوستان عزیز
من پاسپورتم نُه ماه اعتبار داره، و چون تو همین فاصله هم میخوام برای اقامتم اقدام کنم، میخواستم پاسپورت جدید بگیرم
زنگ زدم سفارت ایران، کنسولگر میگه اگه زیر شش ماه باشه ، میتونی اقدام کنی ولی الان نه
البته این کنسولگر ، تازه اومدند و من نمیدونم واقعا چنین قانونی هست که فقط کمتر از شش ماه تمدید میشه یا اینکه ....؟

نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-02-2012, 05:58 PM
(01-02-2012, 01:54 PM)PAR!SA نوشته: سلام دوستان عزیز
من پاسپورتم نُه ماه اعتبار داره، و چون تو همین فاصله هم میخوام برای اقامتم اقدام کنم، میخواستم پاسپورت جدید بگیرم
زنگ زدم سفارت ایران، کنسولگر میگه اگه زیر شش ماه باشه ، میتونی اقدام کنی ولی الان نه
البته این کنسولگر ، تازه اومدند و من نمیدونم واقعا چنین قانونی هست که فقط کمتر از شش ماه تمدید میشه یا اینکه ....؟
من همچین موردی رو نمیدونستم ولی الان در وبسایت کنسولگری کشوری رو که هستم نگاه کردم، نوشته شده باید زیر 6 ماه باشه.
شماره 7 را بخوانید:
http://www.iranembassy.org.au/farsi_IR/c...faq.aspx#2

پ/ن: یه کاری میکنن آدم گذرنامشو از عمد گم و گور کنه! Big Grin

.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

02-02-2012, 12:57 AM
(01-02-2012, 01:54 PM)PAR!SA نوشته: سلام دوستان عزیز
من هم شرایطی مثل شما داشتم و در امریکا گذرنامه خودم رو وقتی حدودا ۹ ماه از اعتبارش باقی مونده بود تمدید کردم و مشکلی نبود، ولی فکر می‌کنم بعضی از کنسول‌گری‌ها در این مورد بیشتر سختگیری می‌کنند. من قبل از تمدید زنگ زدم و پرسیدم و اون‌ها گفتند که مشکلی نیست و می‌تونی این کار رو بکنی.

«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین monir1343
**
نقل قول

23-04-2012, 03:46 PM
من پاسپورتم اعتبارش تا امروز بود سوالم در انگلیس زندگی میکنم سفارت لندن بسته و تو ایرلند اقدام کردم مشکلم اینه تمدید باید بکنم یا تجدید گذرنامه و در ایران سه ماه پیش که رفتم برایه شناسنامه جدید گفتن فقط الان شناسنامه هایی که مشکل دارن جدید میدیم و تو رسانه ها اعلام میکنیم و حالا اگر تجدید کنم گذنامه ام رو نوشته شناسنامه جدید میخوان البته من همین شناسنامه ام رو سال 71 گرفتم اگر لطف کنید کمکم کنید ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

23-04-2012, 10:12 PM
(23-04-2012, 03:46 PM)monir1343 نوشته: من پاسپورتم اعتبارش تا امروز بود سوالم در انگلیس زندگی میکنم سفارت لندن بسته و تو ایرلند اقدام کردم مشکلم اینه تمدید باید بکنم یا تجدید گذرنامه و در ایران سه ماه پیش که رفتم برایه شناسنامه جدید گفتن فقط الان شناسنامه هایی که مشکل دارن جدید میدیم و تو رسانه ها اعلام میکنیم و حالا اگر تجدید کنم گذنامه ام رو نوشته شناسنامه جدید میخوان البته من همین شناسنامه ام رو سال 71 گرفتم اگر لطف کنید کمکم کنید ممنون میشم
هموطن گرامی، شما باید تمدید کنید گذرنامه خودتون رو. شناسنامه های جدید صادره، دقیقا از لحاظ شکل ظاهری مانند گذرنامه هستند و مشخصات فرد به صورت تایپی ذکر شده در آنها (بر خلاف شناسنامه های قدیم که دست خط فرد بود).
به سوال دوم شما هم در این پست جواب داده شد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین PAR!SA
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-04-2012, 11:46 PM
(23-04-2012, 03:46 PM)monir1343 نوشته: من پاسپورتم اعتبارش تا امروز بود سوالم در انگلیس زندگی میکنم سفارت لندن بسته و تو ایرلند اقدام کردم مشکلم اینه تمدید باید بکنم یا تجدید گذرنامه و در ایران سه ماه پیش که رفتم برایه شناسنامه جدید گفتن فقط الان شناسنامه هایی که مشکل دارن جدید میدیم و تو رسانه ها اعلام میکنیم و حالا اگر تجدید کنم گذنامه ام رو نوشته شناسنامه جدید میخوان البته من همین شناسنامه ام رو سال 71 گرفتم اگر لطف کنید کمکم کنید ممنون میشم

من تقریبا سه هفته پیش پاسپورتم رو عوض کردم
شما باید تمدید بکنید
برای من هزینه اش شد 88 یورو
شما میتونید یه مبلغ اضافه تر پرداخت بکنید و محل اقامتتون رو تو پاسپورت عوض کنید
اگه دانشجو هم باشید، میتونید به صورت رایگان پاسپورت دانشجویی بگیرید که من اصلا توصیه نمیکنم
نقل قول  

آفلاین monir1343
**
نقل قول

02-05-2012, 08:10 PM
من تمام فرمهای تجدید گذرنامه ام رو انجام دادم مشکل من هزینه پست و با چه پستی باید برایه سفارت ایران در دوبلین بفرستم هیچ جا پیدا نکردم متاسفانه الان سه روزه 3 تا 5 به شماره تلفنی که دادن تماس گرفتم اصلا جواب نمیدن
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

02-05-2012, 08:49 PM
(02-05-2012, 08:10 PM)monir1343 نوشته: ...مشکل من هزینه پست و با چه پستی باید برایه سفارت ایران در دوبلین بفرستم...
هموطن عزیز، فکر نمیکنم که نوع شرکت پست تاثیری در روند تمدید گذرنامه شما داشته باشه...یعنی منطقا اینجوری نباید باشه.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین monir1343
**
نقل قول

02-05-2012, 09:48 PM
چون من تمام مدارک رو باید اصلش رو بفرستم ریسک هست که با هر پستی بفرستی هزینه اش هم ننوشته بابت کارهایی که میخوان برام انجام بدهند ایکاش سفارت تو لندن رو نمی بستن اینم مصیبتی شده برایه همه ایرانی هایی که تو انگلیس هستن
نقل قول  

آفلاین anabita
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-09-2012, 02:11 AM
با سلام من در هند هستم و با 15 میلیون وثیقه از کشور خارج شدم و اعتبار گذر نامه ام یک سال مونده...من سربازی نرفتم
آیا تمدید میکنند؟ یا باید به ایران بیام؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): 1 2 3 4 5 بعدی »