عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
تماس حضوری با استادها

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تماس حضوری با استادها
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-03-2016, 02:00 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-03-2016, 02:00 AM توسط Torkan.)
(11-03-2016, 01:44 AM)roshanak25 نوشته: ممنونم ترکان جان. خوشحالم که باز تو رو اینجا میبینم Smile
در مورد خودم چه چیزهایی داشته باشم همراهم؟ مثلا خلاصه مقالات یا پایان نامه میتونه مفید باشه؟ اصلا وقت میذارن یعنی من برم باهاشون صحبت کنم؟

ما هم همچنین همشهری

بله هر چی که میتونه در مورد کارهاتون بشه داشته باشین فقط اگر بتونید بهشون ایمیل بزنید قبلش و بگید که خوشحال میشم زمانتون رو کمی بگیرم بهتره. بله وقت میذارن دیگه این بستگی به خودتون و نحوه مخ زدنتون داره!
ما که نتونستیم، شما پیش قدم باشیدSmile

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین rojano
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-07-2016, 03:34 AM
(27-08-2015, 01:17 AM)nasim1234 نوشته: مبارک باشه! Smile
اول اعلام آمادگی کنید. برید سر کلاسا بشینید. اصلا درس بردارید! نمره خوب بگیرید بعد وارد یک آز بشید بعد از یک ماه موضوع پذیرش رو پیش بکشید. البته احتمالا خود استاد زودتر بپرسه که هدفت اپلای هم هست که اونوقت میگید بله هست! همه اینها حدود یه ترم طول میکشه پس به اپلای امسال بعیده برسید Smile
رشته من ادبیات انگلیسیه.چجوری میشه وقتی دانشجو نیستم درس بردارم یا سر کلاسشون بشینم؟ تک درس یعنی؟ کی باید اقدام کنم واسه این قضیه؟ با کی مکاتبه کنم؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

16-07-2016, 03:11 PM
(16-07-2016, 03:34 AM)rojano نوشته: رشته من ادبیات انگلیسیه.چجوری میشه وقتی دانشجو نیستم درس بردارم یا سر کلاسشون بشینم؟ تک درس یعنی؟ کی باید اقدام کنم واسه این قضیه؟ با کی مکاتبه کنم؟

سلام

با تایید استاد، audited سر کلاس حضور پیدا کنید... این کار در کنار حضور فعال در کلاس در ذهن استاد نقش می بنده و می تونه اثر موثری در ارتباطات آتی شما باهاش ایفا کنه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین لاله11
**
نقل قول

06-10-2017, 07:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-10-2017, 07:16 PM توسط لاله11.)
تاثیر تماس حضوری با استادا چقدر هست ؟

ملاقاتیکه که شما وقت کافی داری برای صحبت باهاشون میخوام ببینم چیا بگم در اون جلسه یا فایده خاصی نداره و ایمیل زدن کافیه ؟

سوال حاشیه ای:
برای visiting student اگر استاد خیلی از شما راضی باشه و بهشون بگین که من میخوام به جای یکسال مثلا دوسال بمونم به من کمک هزینه بده قبول می کنن مثلا 500 -600 تاماهی یا نمیدن ؟ 

سپاس

@automotive
@Torkan
@szeinalilathori
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-10-2017, 09:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-10-2017, 10:26 PM توسط Torkan.)
(06-10-2017, 07:14 PM)لاله11 نوشته: تاثیر تماس حضوری با استادا چقدر هست ؟

ملاقاتیکه که شما وقت کافی داری برای صحبت باهاشون میخوام ببینم چیا بگم در اون جلسه یا فایده خاصی نداره و ایمیل زدن کافیه ؟

سوال حاشیه ای:
برای visiting student اگر استاد خیلی از شما راضی باشه و بهشون بگین که من میخوام به جای یکسال مثلا دوسال بمونم به من کمک هزینه بده قبول می کنن مثلا 500 -600 تاماهی یا نمیدن ؟ 

سپاس

@automotive
@Torkan
@szeinalilathori

قطعا اگر شرایط دیدار جور بود تاثیر داده. بچه ها بیشتر برای ترکیه این کار رو میکنن.
هیچی خب با اعتماد به نفس در مورد کارهایی که میخواهید انجام بدید صحبت میکنید اصطلاح خودمون مخ زدن
اطلاعی ندارم همه چی به قرار داد کاری بستگی داره ولی میتونه نگه داره به خصوص اگر استاد تازه کاری بودچون نیاز داره
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین pegyyy
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-10-2017, 09:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-10-2017, 09:16 PM توسط pegyyy.)
(06-10-2017, 07:14 PM)لاله11 نوشته: تاثیر تماس حضوری با استادا چقدر هست ؟

سوال حاشیه ای:

سپاس

@automotive
@Torkan
@szeinalilathori
به نظر من مسلما دیدار با اساتید تاثیر گذار هست ولی اساتید به خصوص اساتید حرفه ای مبنای انتخاب دانشجو رو رزومه شخص قرار میدن. ولی در شرایط یکسان دو نفر که رزومه مشابهی دارند ممکن اونی که استاد تجربه برخورد باهاش رو داشته تو ذهنش پر رنگ تر به نظر بیاد.
در ارتباط با visiting student, اگه شما دانشجو دکتری هستید معمولا از طرف دانشگاه محل تحصیل محدودیت زمانی دارید و نمیشه مدت زمان رو دو سال تمدید کرد. کمک هزینه دادن هم کاملا بستگی به شرایط استاد داره، اگه استاد بودجه داشته باشه و از دانشجو راضی باشه حمایت مالی میکنه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3