عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA
آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-09-2012, 12:37 AM
(19-09-2012, 11:55 PM)mhz_ir نوشته: دوستان به نظرتون چه ساعتی به استاد ایمیل زده بشه بهتره؟ما که هرچی ایمیل میزنیم جواب نمیدن!!!
میگن 8 صبح به وقت اونا بهتره ولی بازم فرقی نکرد.کسی پیشنهادی داره؟

تجربه ای که من داشتم، ساعت ایمیل زدن خیلی مهم نبوده.
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

20-09-2012, 12:52 AM
محسن جان از این بابت مهمه که استاد ممکنه آنلاین باشه اون ساعات و قطعا احتمال دیدن ایمیل(که خیلی موثره در اینکه استاد جواب بده) به مراتب افزایش پیدا می کنه.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-09-2012, 11:08 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-09-2012, 11:10 AM توسط maryam4312.)
درود
توی متن ایمیل قسمت معرفی خودمون و تجربیات، چه چیزایی گفته بشه که مختصرمفید باشه؟ بجز رشته و دانشگاه و معدل (مثلا کارایی که کردیم یا بیشتر علاقه مندیمون)
و وقتی میخوایم از علاقمون به زمینه کاری استاد بگیم همینکه به یه موضوع اشاره گذرا کنیم کافیه؟فقط اینکه به کار شما در زمینه ی "..." علاقه مندم
سپاس
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
01-10-2012, 02:23 AM
(30-09-2012, 11:08 AM)maryam4312 نوشته: درود
توی متن ایمیل قسمت معرفی خودمون و تجربیات، چه چیزایی گفته بشه که مختصرمفید باشه؟ بجز رشته و دانشگاه و معدل (مثلا کارایی که کردیم یا بیشتر علاقه مندیمون)
و وقتی میخوایم از علاقمون به زمینه کاری استاد بگیم همینکه به یه موضوع اشاره گذرا کنیم کافیه؟فقط اینکه به کار شما در زمینه ی "..." علاقه مندم
سپاس
میتونی بگی من در فلان زمینه کار کردم و پایان نامه م ( یا هر تحقیق دیگه) در فلان مورد بوده و خیلی علاقه مندم در زمینه ی .... کار کنم . به نظرم در مورد تحقیقات استاده اگه خلاصه ولی یکم جزیی تر اشاره کنی، مثلا به یه قسمت خاصی از تحقیقاتش اشاره کنی بهتره چون نشون میده که ایمیل شما تمپلت نیست و واقعا در مورد تحقیقات استاده اطلاعات دارید . حتی میتونید به مقالاتش ارجاع بدید . ولی خلاصه باشه. بعد هم میتونی تیتروار research experience هات و یا تکنیک هایی که بلدی رو اشاره کنی.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

15-10-2012, 02:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-10-2012, 03:38 PM توسط MaMi.)
با تشکر مجدد از اساتیدی که جواب دادند!
با توجه به اینکه حدود 10 روز از تاریخ ایمیل هایی که به اساتید زدم (و جوابی دریافت نکردم، یعنی جواب ایمیل رو هم ندادند) میگذرد، به نظرتون ایرادی نخواهد داشت که به دیگر اساتید دپارتمان های مربوطه (که زمینه کاری مشترک داریم) ایمیل بزنم؟
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

15-10-2012, 03:18 PM
(15-10-2012, 02:31 PM)MaMi نوشته:
با تشکر مجدد از اساتیدی که جواب دادند!
با توجه به اینکه حدود 10 روز از تاریخ ایمیل هایی که به اساتید زدم (و جوابی دریافت نکردم، یعنی جواب ایمیل رو هم ندادند) میگذرد، به نظرتون ایرادی نخواهد داشت که به دیگر استاتید دپارتمان های مربوطه (که زمینه کاری مشترک داریم) ایمیل بزنم؟

بنظره من نه محمد جان اشکالی نداره من خودم که همزمان به 2-3 نفر ایمیل میزنم!
بعد از یک هفت تا ده روزجواب ندادند نفرات بعدی
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین khorshid20
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

21-10-2012, 04:07 AM
من شنیدم اینکه در چه روزی از هفته برای استادها ایمیل بزنیم فرق می کنه.واقعا اینطوره؟مثلا دوشنبه که اول هفته شونه خوبه یا بد؟ساعتش چی؟چند باشه بهتره؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
21-10-2012, 07:14 AM
اگر چه برای جواب دادن استادها نمی‌شه فرمول خاصی تعریف کرد و هر استادی عملکرد خاص خودش رو داره، ولی بعضی از موارد می‌تونه شانس گرفتن جواب رو بیشتر کنه. شاید روز هفته هم تا حدی همین‌طور باشه. به نظر من اول هفته خیلی خوب نیست، چون خیلی از افراد ایمیل‌های کاریشون رو آخر هفته‌ها چک نمی‌کنند و اول هفته تعداد زیادی ایمیل دارند که باید رسیدگی کنند و ایمیل‌های دانشجویان رو ممکنه جواب ندند. به همین خاطر شاید روزهای سه شنبه تا جمعه شانس بهتری برای جواب گرفتن داشته باشید. باز هم البته تاکید می‌کنم که نمی‌شه روی این موارد خیلی حساب کرد. اونچه که قطعا شانس جواب گرفتن رو زیاد می‌کنه بیشتر کردن تعداد استادهایی هست که باهاشون مکاتبه می‌کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

20-11-2012, 01:49 AM
سلام دوستان، من با دو استاد تماس داشتم تو دوتا دانشگاه مختلف ولی با رزومه های هم راستا، که هردوتای این اساتید بهم جواب دادن در روزهای گذشته. البته یکیش گفت فاند ندارم و اینا...ولی قضیه اینه که من امروز به یه موضوعی برخوردم. متوجه شدم که این دوتا استاد باهم مقاله دادن و همکاری دارن و رفیقن و...این مشکلی پیش نمیاره من با هردوشون مکاتبه دارم؟ یا ممکنه مشکل ساز شه؟
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

20-11-2012, 02:00 AM
اولن اینکه زیاد بعید نیست که یک دانشجو به استادای دیگه همزمان ایمیل بزنن! پس مطمین باشین ناراحت نمیشن
ثانیا ، استادا معمولا اینقدر مقاله دارن و تو هر کدومشون با دو سه تا دیگه همکارن. دلیل نیست که همه با هم رفیق باشند که
ثالثا این جور موارد جز محدوده خصوصی اساتید حساب میشه و مطمین باشید نمیان با هم راحع به این موارد صحبت کنن
موفق باشین
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 39 بعدی »