عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA
آفلاین Paradise4
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-07-2012, 08:34 AM
در ایمیلی که برای استاد می فرستم، اشکالی نداره بنویسم منو به عنوان RA قبول می کنه و همزمان این نکته رو هم بگم که اگر این نمیشه حداقل supervisor من در master باشه ؟! یعنی اگر این نشد، حداقل اون یکی رو از دست ندم ! آخه تعداد استادا اونقدر نیست، میترسم اگر بگم RA می خواد یا نه، در صورتیکه جا نداشته باشه، فکر کنه من صرفا روی این مسئله تاکید دارم و بگه نه دیگه جا ندارم و شانس پذیرش رو از دست بدم !!! لطفا کمکم کنید. ممنون
نقل قول  

آفلاین Paradise4
نقل قول

19-07-2012, 02:23 PM
یک سوال دیگه هم داشتم و اینکه من سال پیش همین موقع تقریبا برای یک استاد ایمیل زدم و گفت که فعلا برای دانشجوی جدید جا نداره، حالا که می خوام دوباره به استاد ها نامه بنویسم، آیا به همون استاد بگم که پارسال اینطوری به من گفته و یا اصلا نگم !؟؟
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-07-2012, 05:26 PM
خیلی سوال سختی پرسیدید!!
والا به نظر من که بهش بگید RA میخاید دیگه نیازی به صحبت در مورد استاد راهنما بودن نیست چون اون این رو هم شامل میشه... در این مورد به نظر من اول بگید که آر ای میخاید و اگه گفت نداره پروژه ای بگید که میخاید پروژه ی خودتون رو باهاش حتما بردارید...
والا در این مورد به نظرم یکم کار شما خاص هست!! شما پروپوزال نوشتید؟ اگه آره که باید امیدوار باشید که به یکی از پروژه های در حال انجام استادتون بخوره که بهتون آر ای بده.... اگه نه که باید امیدوار باشید کلا پروژه ای داشته باشه که بخاد کلش رو یا قسمتیش رو به شما بده... یه راه حل دیگه ای که برای من حداقل جواب داد اینه که برید و توی یک ترم یا دو ترم اول خودتون رو با پروژه های کلاسی و نمره های عالی و جدی بودن نشون بدید و بعدش با گیر زیاد ازش به زور یه آر ای بگیرید!! این راهی بود که من رفتم و تنها مسترِ گروهمون شدم در سه سال اخیر که آی ای گرفت!!

در مورد سوال دوم ممکنه استاده فک کنه که خیلی شما خوب نبودین که پارسال هیچ جایی نرفتین و دوباره دارین تلاش میکنین.. و در عین حال ممکنه فک کنه که خیلی به اینترست اون علاقه دارید که میخاید دوباره با اون کار کنین... این بستگی داره به خودتون که چطوری این مسئله رو ارائه بدین اما به نظر من اگه خوب ارائه بدین این قضیه رو بهتره گفته بشه.... اما بازم میگم ریسکیه به نظر من و تصمیم گیرنده خودتون هستید....
در کل به نظر من بهترین راه برای زدن مخ یه استاد تمرکز و کار روی موضوعات تحقیقاتی مورد علاقش هست.... حتما مقاله های چند سال اخیرش رو بخونید و اگه پروژه ای در حال انجام داره پیدا کنید و مطالعه کنید..

گود لاک Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

20-07-2012, 07:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-07-2012, 07:19 PM توسط amirhossein.gh.)
(19-07-2012, 02:23 PM)Paradise4 نوشته: یک سوال دیگه هم داشتم و اینکه من سال پیش همین موقع تقریبا برای یک استاد ایمیل زدم و گفت که فعلا برای دانشجوی جدید جا نداره، حالا که می خوام دوباره به استاد ها نامه بنویسم، آیا به همون استاد بگم که پارسال اینطوری به من گفته و یا اصلا نگم !؟؟
من که میگم بگو!!!
به نظر من (شادیم نظرم غلط باشه) بهتر جواب میدن ، حداقل میفهمن که شما یک ساله پیگیر داستان هستی

کلا من به استادی که قبلا جوابمو داده میگم و اگه هم به استاد تازه میل بزنم و در دفعه اول جوابمو نده در دفعه دوم اون FwdConfusedfdsfvb خود میل رو میذارم بمونه که یه جوری بهش فشار بیاد جواب بده Smile
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Paradise4
نقل قول

20-07-2012, 08:34 PM
من تا به حال به سه تا استاد ایمیل زدم و CV خودم رو فرستادم و همشون گفتن که دانشجو نمی گیرن ! در department ای که من می خوام شاید 7 تا 8 تا استاد هست، دانشگاه هم گفته حتما باید قبل از apply استاد داشته باشید یعنی اگر هیچ کدوم دانشجو نگیرین که دیگه نمیشه apply کرد !!! چکار کنم ؟! Sad
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
20-07-2012, 08:41 PM
(20-07-2012, 08:34 PM)Paradise4 نوشته: من تا به حال به سه تا استاد ایمیل زدم و CV خودم رو فرستادم و همشون گفتن که دانشجو نمی گیرن ! در department ای که من می خوام شاید 7 تا 8 تا استاد هست، دانشگاه هم گفته حتما باید قبل از apply استاد داشته باشید یعنی اگر هیچ کدوم دانشجو نگیرین که دیگه نمیشه apply کرد !!! چکار کنم ؟! Sad
والا سه تا ایمیل که ینی هیچی ! من شاید نزدیک هزار تا یا بیشتر به نزدیک 500 استاد در سراسر دنیا میل زدم و آخر هم نتونستم فاند بگیرم !
حالا این دانشگاه نشد ، یکی دیگه ! چیزی که زیاده دانشگاه در سراسر دنیاست ! اگه الان بخاین ناامید بشین مطمین باشین در این مسیر شکست میخورین
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Paradise4
نقل قول

25-07-2012, 07:40 PM
یک سوال داشتم، آیا بنظرتون اشکالی نداره که CV و personal statement ای که باید برای استاد بفرستم رو به صورت فایل PDF، باشند؟ ممنون
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-07-2012, 09:50 PM
(25-07-2012, 07:40 PM)Paradise4 نوشته: یک سوال داشتم، آیا بنظرتون اشکالی نداره که CV و personal statement ای که باید برای استاد بفرستم رو به صورت فایل PDF، باشند؟ ممنون
نه مشکلی نداره؛اتفاقا معمولا دوستان بصورت pdf میفرستند
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Paradise4
نقل قول

29-07-2012, 12:33 PM
(09-04-2011, 04:17 PM)AVA نوشته: سلام دوستان

در مورد پروسه تماس با اساتید و رعایت نکات مهم در این زمینه مطالب مفیدی در اینجا و اینجا نوشته شده که توصیه می کنم حتما مطالعه کنید.

موفق باشید

البته بنظرم تمام این شرایط همیشه صدق نمیکنه !!!! این درحال ایده آل هست. مثلا من در تماسی که با استاد در دانشگاه توضیح داده، باید CV و personal statement رو هم بفرستم ! در حالیکه در این لینک ها گفته در بار اول هیچ فایلی نفرستین ! یعنی یکبار ایمیل بزنم، بعد اگر جواب داد و پسندید، فایل ها رو بفرستم ؟؟؟ ریسک نپذیرفتن بیشتر نمیشه ؟!
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-07-2012, 10:41 PM
نظر شما درسته و قانون مطلقی در زمینه نحوه مکاتبه با استادها وجود نداره، اما همون طور که در اولین پست این تاپیک هم نوشتم، به نظر من بهتره از ابتدا رزومه رو برای استادها بفرستید. ارسال SoP اما معمولا لزومی نداره، مگه این که خود استاد بخواد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 39 بعدی »