عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
تعطیلی آکادمیاکافه

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 2.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تعطیلی آکادمیاکافه
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 12
Bug  01-04-2015, 07:53 PM
همون طور که می‌دونید آکادمیاکافه حدود چهار سال پیش به صورت یک وب‌سایت غیرانتفاعی شروع به کار کرد و برنامه‌اش از ابتدا این بوده که بدون تبلیغات و بدون منفعت مالی به کارش ادامه بده. در واقع نه تنها منفعت مالی‌ای نداشته، بلکه هزینه‌های نگهداری سایت رو هم جمع محدودی از مدیران سایت پرداخت کرده‌اند. بعد از گذشت چهار سال، به نظر می‌رسه که این روش قابل ادامه دادن نیست و فرهنگ این موضوع برای ما جا افتاده نیست. انتظار ما این بود که کاربران خودشون بیان و به سایت کمک مالی کنند که این اتفاق نیافتاد.
مساله دیگه اینه که نگهداری چنین سایتی کار پیچیده‌ایه و وقت زیادی نیاز داره. به خاطر مشغله‌های کاری و خانوادگی‌ای من و اومدن یک فرزند در زندگی ما، متاسفانه من فرصت کافی برای نگهداری این سایت رو ندارم و هیچ کس دیگه‌ای هم نیست که بتونه از عهده این مسؤولیت بربیاد.
به این دلایل تصمیم گرفته‌ایم که سایت رو ظرف دو هفته آینده تعطیل کنیم.
من همین جا مایلم که از تمام کاربران فعال و مدیرانی که در این مدت زحمت بسیار زیادی کشیده‌اند تا اطلاعات زیادی رو وارد سایت کنند و سایت رو نگه دارند تشکر می‌کنم و مایلم ازشون خواهش کنم که در این دو هفته باقی مونده هم مثل گذشته با تلاش زیاد به کارشون ادامه بدند تا نام خوب آکادمیاکافه برای همیشه باقی بمونه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 26
02-04-2015, 03:46 AM
این پست قبلی شوخی اول آوریل یا همون دروغ سیزده خودمون بود. با توجه به حرف‌های غیرمنطقی‌ای که در این پست بود، مثل این که ما انتظار داشتیم کاربران خودشون بیان و به ما کمک مالی کنند، یا این که من تنها کسی هستم که می‌تونم وب‌سایت رو نگهداری کنم، حدس من این بود که دوستان متوجه شوخی بودن این پست خواهند شد. برخی از دوستان متوجه شدند و برخی هم انتظار دیدن چنین پستی رو نداشتند و ناراحت شدند و پیام‌هایی در مورد راه‌هایی که می‌شه سایت رو حفظ کرد برای من فرستادند.

اگر باعث ناراحتی کسی شدم، معذرت خواهی می‌کنم و از پیام‌های دلگرم کننده‌ای که فرستادید سپاسگزارم.

آکادمیاکافه در حال حاضر مشکل مالی نداره و اومدن فرزند هم موضوعی جدیدی نیست. خوشبختانه من هنوز فرصت این رو دارم که سایت رو نگهداری کنم و در آینده هم چنانچه نیاز باشه، دوستان دیگه‌ای هستند که بتونند به من در این کار کمک کنند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین king
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 6
02-04-2015, 12:08 PM
 خیلی خوشحال شدم بهترین دروغ سیزده من بود اصن حال کردم که دروغ بوده 
یه سری سایتهای مهاجرتی هستند که ممکنه شلوغ تر از اینجاو تبلیغات هم داشته باشند اما من مقایسه میکنم واقعا اینجا بچه ها زودتر به پاسخ هاشون میرسند
حالا اگر این انجمن هم بتونه دوتا تبلیغ بگیره خوبه حداقل هزینه ی هاست بر دوش یکنفر نباشه
ما هم ده ها انجمن عضو بودیم و مدیر اگر کاری از دست ما برمیاد خوشحال میشوم
چه اینجا چه اونجا [img]images/smilies/cool.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 12
02-04-2015, 01:18 PM
سپاس از شما.
در مورد تامین هزینه‌ها هنوز مشکل خاصی وجود نداره. هزینه‌های مالی نگهداری سایت اون قدرها بالا نیست و در زمینه نیروی انسانی هم که مدیران و کاربران فعال به صورت داوطلبانه زحمت می‌کشند. در نتیجه فعلا نیازی به تبلیغات نیست و در آینده اگر نیاز به تامین هزینه‌ها از روش‌های دیگه باشه، تبلیغات محدود یا ترجیحا کمک مالی اعضا رو مدنظر قرار خواهیم داد.

نقل قول  

آفلاین emperor23
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
02-04-2015, 09:03 PM
بابا این چه حرکتی بود من داشتم کلی صفحه از این سایت ذخیره میکردم گفتم ممکنه دیگه در دسترسم نباشن!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 11
03-04-2015, 02:26 PM
فکر کنید من بعد ماه ها اومدم آکادمیا و  داشتم از مطالب مفید دوستان استفاده میکردم که یهو این تاپیک رو دیدم !! Big GrinBig GrinBig Grin

اول کلی بدوبیراه به خودم گفتم که چرا تو این چندماه وقت نزاشتم که بیام اینجا و استفاده کنم از راهنمایی های همیشه مفید دوستان بعدشم به خودم گفتم واقعا چقد ما کابرا بی انصافیم که نمیایم کمک کنیم و سایت رو حفظ کنیم Big GrinBig GrinBig Grin

خلاصه  قیافه ی من با خوندن پست اول آقا بابک دیدنی بود Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین penguinsjr
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-04-2015, 03:15 PM
اگه می تونستم حتما این دروغ سیزده یا اول آوریل رو کنسلش می کردم Smile)
نقل قول  

آفلاین marava
**
نقل قول

امتیاز این پست: 7
07-04-2015, 03:30 PM
خیلی ناراحت شده بودم آقا نکنید با ما این کارو قلبمون ضعیفه 
ایشالله همیشه سالم و سربلند باشید من کلی از سایتتون استفاده کردم و همیشه براتون آرزوی سعادت و سلامتی کرده و میکنم. 

نقل قول  

آفلاین fatima204
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

08-04-2015, 07:57 PM
من نزدیک بود سکته کنم.....
ولی خیلی هیجان داد ......
مرسی
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

09-04-2015, 04:09 AM
والا بنظر من شوخی خیلی غیر منتظره ای بود اصلا قابل تصور نبود
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »