عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی فرانسه تحصیل در فرانسه تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی
آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-11-2013, 02:16 AM
(10-11-2013, 07:50 PM)'_mana' نوشته: سلام دوست عزیز ...همونطور که  قبلا گفته بودم من ترم اخر مهندسی منابع طبیعی گرایش محیط زیست هستم..با توجه به توضیحات شما رشته طراحی فضای سبز که قصد دارم واسه فوق انتخاب کنم تو سایتی که واسه دانشگاه های رایگان وانگلیسی زبان گذاشته بودید روپیدا کردم ولی جزو معماری architectureگذاشته بودن !!! با این اوضاع ایا من هم باید مدرک زبان فرانسه بگیرم یا همون toefl کافیه ؟وایا باید ازطریق سفارت اقدام کنم ؟ممنونم....

بله، دانشجویان معماری در هر سطحی که اقدام میکنند باید امتحان فرانسه TCF_ DAP  رو شرکت کنن و مدرکشو داشته باشن. 
جزوه راهنمای پذیرش از دانشگاه‌های خارج از کشور
نقل قول  

آفلاین Elias.Saber
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-12-2013, 01:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-12-2013, 01:28 PM توسط Elias.Saber.)
من که هرچی سرچ میکنم دانشگاهی پیدا نمیکنم رشته من برای مستر رایگان ارایه کنه و یا شاید هم من نمی دونم دقیقا چطور باید سرچ بزنم [img]images/smilies/undecided.gif[/img]

دوستان اگه می تونین راهنمایی کنید لطفا.دنبال رشته های computer science,network y information technology می گردم
 در ضمن چرا خیلی از سایت هاشون انگلیسی نداره؟؟؟!!
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
19-12-2013, 02:07 PM
شما از سايت campusfrance.org  استفاده كن .البته رشته هاي انگليسي زبان كمي هستند كه رايگان و يا شهريه پايين هستند .رشته هاي فرانسوي زبان اكثرا رايگان هستند
نقل قول  

آفلاین فرشته پزشکی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-01-2014, 04:39 PM
سلام من در یکی از دانشگاههای دولتی در مقطع  کارشناسی ارشد ورشته پژوهش هنر درس میخونم.فرانسم خوب نیست ودرحال تکمیل زبان انگلیسیم هستم.برای گرفتن پذیرش وبورسیه تحصیلی از یکی از دانشگاهای فرانسه دررشته تاریخ هنر وبه زبان انگلیسی چه کار باید انجام بدم؟
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-01-2014, 10:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-01-2014, 10:06 PM توسط spt.)
(29-01-2014, 04:39 PM)'فرشته پزشکی' نوشته: سلام من در یکی از دانشگاههای دولتی در مقطع  کارشناسی ارشد ورشته پژوهش هنر درس میخونم.فرانسم خوب نیست ودرحال تکمیل زبان انگلیسیم هستم.برای گرفتن پذیرش وبورسیه تحصیلی از یکی از دانشگاهای فرانسه دررشته تاریخ هنر وبه زبان انگلیسی چه کار باید انجام بدم؟

سلام
ابتدا شما باید با اصولِ کلیِ گرفتنِ پذیرش آشنا بشید و بعدش بیشتر میشه به جزئیات پرداخت...
لطفا جزوه رو اول بخونید (کامل و با دقت) و بعدش فرومِ کشورِ فرانسه و حتی بقیه تاپیک های انجمن های دیگه و کشور های دیگه رو بخونید...   اکثرِ سوال هاتون جواب داده خواهد شد و یه دید کلی پیدا میکنید...
به طورِ کلی اگه بخام جواب بدم باید دانشگاهی پیدا کنید که همچین رشته ای رو ارائه بده و بعدش براش ثبت نام کنید به صورتِ اینترنتی و مدارک مورد نیازشون رو براشون پست کنید..
موفق باشید  Smile

راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین mina_jff
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-06-2014, 01:58 AM
سلام
برای تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی احتیاج به مدرک ایلتس هست یا نه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-06-2014, 10:29 AM
(24-06-2014, 01:58 AM)'mina_jff' نوشته: سلام
برای تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی احتیاج به مدرک ایلتس هست یا نه؟

برای رشته و دانشگاههایی که میخوای انگلیسی تحصیل کنی اره نیاز داری. اما در سایر موارد نیاز نیست. همون مدرک زبان فرانسه کفایت میکنه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

23-06-2015, 11:37 AM
سلام دوستان
اگر کسی به دنبال تحصیل با فاند در مقطع دکترا یا تحصیل رایگان در مقطع ارشد در رشته های مالی و اقتصادی باشه البته به زبان انگلیسی این شانس بیشتر براش در آلمان فراهمه یا فرانسه؟ باید روی کدوم سرمایه گذاری کرد؟ ممنونم
نقل قول  

آفلاین Reza.S-R
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

26-07-2015, 10:34 AM
سلام

ببخشید من هرچی خودم میگردم نمیدونم چرا درست متوجه نمیشم کدوم دانشگان های فرانسه به زبان انگلیسی (حقوق) در مقطع PhD ارائه میکننن!!
یا اینکه اگه هم دانشگاهی رو پیدا میکنم، اسمش جزو لیست دانشگاههای (ممتاز) در سایت وزارت علوم نیست!!

1) میشه خواهشا چند دانشگاه معتبر برای تحصیل در مقطع دکترای حقوق معرفی کنید؟ ممنون میشم.
2) برای رشته حقوق به زبان انگلیسی، باتوجه به تعصب فرانسویها به زبان فرانسه در رشته حقوق، باتوجه به رزومه و معدل خوبی که دارم شانسه فاند کامل هست؟؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-07-2015, 01:52 PM
(26-07-2015, 10:34 AM)Reza.S-R نوشته: سلام

ببخشید من هرچی خودم میگردم نمیدونم چرا درست متوجه نمیشم کدوم دانشگان های فرانسه به زبان انگلیسی (حقوق) در مقطع PhD ارائه میکننن!!
یا اینکه اگه هم دانشگاهی رو پیدا میکنم، اسمش جزو لیست دانشگاههای (ممتاز) در سایت وزارت علوم نیست!!

1) میشه خواهشا چند دانشگاه معتبر برای تحصیل در مقطع دکترای حقوق معرفی کنید؟ ممنون میشم.
2) برای رشته حقوق به زبان انگلیسی، باتوجه به تعصب فرانسویها به زبان فرانسه در رشته حقوق، باتوجه به رزومه و معدل خوبی که دارم شانسه فاند کامل هست؟؟

من تا اونجایی که جستجو کردم دوره حقوق به تنهایی به انگلیسی در دوره دکتری به انگلیسی در دانشگاههای فرانسه ارائه نمیشه!!!
اینجا برخی رشته های حقوق و ترکیب با مدیریت در دوره ارشد فرانسه به انگلیسی وجود داره، به نظرم میتونی با استاداش در خصوص اخذ دانشجو برای دوره دکتری مکاتبه کنی شاید یکی از راههای پیدا کردن دوره باشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »