عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
« قبلی 1 2
برنده شدگان لاتاری 2016 و سوال‌های مربوطه

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
برنده شدگان لاتاری 2016 و سوال‌های مربوطه
آفلاین Hosein_hhs
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-05-2015, 01:28 PM
كنار confirmation number نوشتهforgot number اون تو كه برين اسم و فاميل و تاريخ تولد و ايميل رو وارد كنين عدد صحيح رو براتون مياره تو صفحه اصلي و جايي براتون ميل نميكنه اگر جواب نميده قطعا يكي از ورودياتون رو اشتباه وارد ميكنيد
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-05-2015, 10:32 PM
(10-05-2015, 09:45 AM)'Hosein_hhs' نوشته: باسلام
در فرمmedical and health سوال پرسيده do you have documentation to establish that you have received vaccination according with u.s low
بايد بله جواب داد يا خير با توجه به اينكه دوباره معاينات انجام ميديم!؟

حدس من اینه که اگر الان مدارک واکسیناسیون رو ندارید جواب منفی بدید و بعد بهتون اجازه می‌ده که توضیحات بیشتری در این مورد بنویسید. می‌تونید در توضیحات بنویسید که:
While I have received the vaccinations, I do not currently have all the records, but I will renew my vaccinations and provide the records as required by law.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

11-05-2015, 12:38 AM
سلام 
ضمن عرض تشکر از مدیر و ناظران محترم سایت
شکر خدا من توی لاتاری 2016 قبول شدم . می خواستم ببینم باید چیکار کنم؟
1. آیا نیاز هست که ریز نمرات دانشگاهی رو هم ترجمه کنم؟
2. هزینه های مربوط به طی کردن این پروسه به صورت حدودی چقدره؟
3. آیا حتما باید توان مالی مناسبی برای پذیرفته شدن در مصاحبه داشت؟ (و یا داشتن اسپانسر در امریکا)
از دوستان متخصص در این زمینه که اطلاعات دقیق دارن خواهش میکنم پاسخ سوال هام رو بدهند و از استــــــــرس من بکاهنــــــد.
ممنون
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

11-05-2015, 09:27 AM
سلام،منم اسمم در لاتاری 2016 دراومده ولی متاسفانه همسرم  باید تا شهریور برن سربازی(آخرین فرصتشون هستش)تا حای هم خوندن و دیگه نمیتونن ادامه تحصیل بدن تا از سربازی معافیت تحصیلی بگیرن.خیلی ناراحتم،من و همسرم فرصت امسال رو از دست می دیم؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-05-2015, 09:38 AM
در همون صفحه ای که قبولی رو اعلام کرده دقیق بخونید یک سری فرم هایی رو اشاره کرده که باید پر کنید و به آدرسی که گفته بفرستید. بعد از یک مدت براتون محل و زمان مصاحبه که معمولا سفارت آنکاراست اعلام میشه. بهتره همزمان با پیگیری این کارها کارت واکسیناسیون رو از پاستور بگیرید.

1- این موارد رو در ایمیل سفارت به طور مشخص میشه و نیازی نیست از الان نگران اینها باشید.
2- به طور مستقیم شاید حدود 3000 دلار هزینه کنید (حدود 1000 دلار هزینه های ویزا و مدیکال و حدود 2000 تا هم هزینه های رفت و آمد. البته شاید با صرفه جویی بشه این بخش رو کمتر هم کرد).
3- باید یک حداقل پولی رو نشون بدین که در حساب تون دارین. داشتن اسپانسر خوبه ولی اجباری نیست و خیلی ها با نامه تمکن مالی شخصی مشکل رو حل می کنند. حدود 30-20 هزار دلار یا معادل ریالی اون در حساب تون باشه به نظرم کفایت می کنه (اعداد دقیق که الزامی اند کمتر از اینهاست ولی به صورت عرفی بهتره بیشتر بگذارید).

در حال حاضر فرم ها رو پر کنید و بفرستید تا زمان و مکان مصاحبه مشخص بشه و بعد حدود 3-2 هفته مونده به زمان مصاحبه، مدارک رو برای سفارت بفرستید.

(11-05-2015, 12:38 AM)'مهمان' نوشته: سلام 
ضمن عرض تشکر از مدیر و ناظران محترم سایت
شکر خدا من توی لاتاری 2016 قبول شدم . می خواستم ببینم باید چیکار کنم؟
1. آیا نیاز هست که ریز نمرات دانشگاهی رو هم ترجمه کنم؟
2. هزینه های مربوط به طی کردن این پروسه به صورت حدودی چقدره؟
3. آیا حتما باید توان مالی مناسبی برای پذیرفته شدن در مصاحبه داشت؟ (و یا داشتن اسپانسر در امریکا)
از دوستان متخصص در این زمینه که اطلاعات دقیق دارن خواهش میکنم پاسخ سوال هام رو بدهند و از استــــــــرس من بکاهنــــــد.
ممنون

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
11-05-2015, 09:44 AM
شاید روش هایی باشه که ایشون هم مشکل سربازی رو حل کنند ولی روی کاغذ اگر اسم شما در اومده می تونید به تنهایی اقدام کنید و ایشون قاعدتا به این واسطه که همسر شما هستند می تونند همیشه از طریق شما درخواست گرین کارت بدن و شاید یک سال بیشتر زمان نبره. (اگر بتونند با مجوز خروج موقت با شما تا مصاحبه بیان و ویزا بگیرن ولی فعلا با این استدلال که کارهای ناتمام داشتن وارد آمریکا نشن و بعدا از طریق شما اقدام کنند فکر می کنم از یک جهاتی بهتر باشه تا اینکه از ابتدا شما به تنهایی اقدام کنید).
(11-05-2015, 09:27 AM)'مهمان' نوشته: سلام،منم اسمم در لاتاری 2016 دراومده ولی متاسفانه همسرم  باید تا شهریور برن سربازی(آخرین فرصتشون هستش)تا حای هم خوندن و دیگه نمیتونن ادامه تحصیل بدن تا از سربازی معافیت تحصیلی بگیرن.خیلی ناراحتم،من و همسرم فرصت امسال رو از دست می دیم؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین farzad74
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-05-2015, 06:07 PM
این پیام میده دقیقا چی میگه؟؟؟

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
13-05-2015, 06:26 PM
این پیغام یعنی اینکه متاسفانه انتخاب نشدین.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mahsa29
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-05-2015, 11:29 AM
سلام دوستان اگه کسی در مورد موضوع من میدونه جواب بده لطفا چون خیلی نگرانم،نامزدم موقع ثبت نام لاتاری متاهل زد و منو به عنوان همسر معرفی کرد اسمش تو لاتاری درومد امسال بعدش شنیدیم که نباید اینکارو میکردیم درحالیکه ما صیغه هستیم و واقعا نامزد کردیم و خانواده ها در جریانند جفتمون خیلی ناراحتیم که ریجکت بشیم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-05-2015, 07:20 AM
(14-05-2015, 11:29 AM)'mahsa29' نوشته: سلام دوستان اگه کسی در مورد موضوع من میدونه جواب بده لطفا چون خیلی نگرانم،نامزدم موقع ثبت نام لاتاری متاهل زد و منو به عنوان همسر معرفی کرد اسمش تو لاتاری درومد امسال بعدش شنیدیم که نباید اینکارو میکردیم درحالیکه ما صیغه هستیم و واقعا نامزد کردیم و خانواده ها در جریانند جفتمون خیلی ناراحتیم که ریجکت بشیم

متاسفانه تا اونجا که من اطلاع دارم قوانین در این زمینه یک مقدار سخت‌گیرانه است و اگر این موضوع رو سفارت به عنوان دادن اطلاعات غلط قلمداد کنه، کیس شما رو رد خواهند کرد. نمی‌دونم راه حل این موضوع چی می‌تونه باشه، اما توصیه می‌کنم که حداقل برای این که تا حدی مشکل رو کمتر کنید، اگر هر مدرکی دارید که نشون بده موقعی که ایشون فرم رو پر کرده شما نامزد بودید رو با خودتون همراه ببرید و اگر ممکنه قبل از مصاحبه عقد کنید که مدرک رسمی ازدواج داشته باشید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »