(27-11-2018, 01:08 AM)automotive نوشته: سلام
من فارغ التحصیل رشته ی مهندسی تکنولوژی مکانیک خودرو از دانشگاه آزاد مشهد هستم، هنرستانی هستم و تا الآن 6 سال هستش که در این رشته تحصیل کردم.
قصد من برای ارشد فول فاند هستش و میخواستم مشورت کنم که با توجه به محدودیت های این رشته (هم از نظر بازار کار و هم از نظر فاند)، آیا بهتر هستش که برای رشته ی عمومی تری مثل مکانیک جامدات/تبدیل انرژی اقدام کنم یا به سمت مهندسی پزشکی تغییر مسیر بدم چون مربوط به سلامتی هستش و احتمالا بازار کار بهتری داره؟
علاقه خودم طراحی خودرو هستش اما به هر حال چنین رشته ای وجود ندارد و بحث طراحی تخصصی و علم من عمومی است.
ممنون میشم راهنمایی کنید، نه صرفا برای خودرو بلکه با توجه به آینده، سایر رشته ها رو هم مطرح کنید.
@Torkan عزیز ممنون میشم از کوله بار تجربه خودتون در این رشته برای ما بازگو کنید.
همچنین سایر دوستان اگر تجربه دارند ممنون میشم راهنمایی کنید.
مهندسی پزشکی بتونید خوبه ولی انرژی هم بد نیست
ارشد فول فاند دانشگاههای خصوصی ترکیه و ایتالیا اونم بورس استانی که ریسکی هست.صادقانه
بگم بقیه کشورها فول فاند بعیده تقریبا.دقت کنید منظور بنده از همان اول هست. وگرنه نمونه بارزش خود من با پارشال فاند (ویو شهریه بعلاوه 25 درصد حقوق رفتم که خب برام کافی بود) ترم بعدش فول فاند بودم چون واقعا کار کردم در ترم اول
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.