عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز ترجمه مدارک بررسي مدارك و هزينه‌ها

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بررسي مدارك و هزينه‌ها
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-08-2016, 11:53 PM
(15-08-2016, 11:24 PM)szeinalilathori نوشته: @Milados
@Matinking

دوستان عزیز سلام

من برای تایید مدارکم میخوام حضوری به وزارتخونه مراجعه کنم. غیر از اصل مدارک ثبت شده و مدارک شناسایی مورد دیگه ای لازمه که حتما با خودم موقع مراجعه داشته باشم؟ نمیخوام باز بهانه یا مشکل جدیدی پیدا بشه که بخاطرش کارم عقب بیفته. ممنونم.

ارادتمند
الهام

سلام

خیر... مدرک دیگه ای لازم نیست...
فقط دقت کنید که باید به ساختمان واقع در خیابان موسوی (درست به موازات خیابان ایرانشهر) مراجعه کنید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
18-08-2016, 10:44 AM
(15-08-2016, 10:37 AM)szeinalilathori نوشته: دوستان عزیز سلام

یه توصیه به تمام عزیزانی که مدارکشون رو از طریق عدم کاریابی آزاد میکنند. لطفا دقت کنید که حتما به همراه اصل دانشنامه و ریز نمرات مهر شده حتما نامه مربوط به عدم تعهد خدمت رو دانشگاه به شما تحویل بده، من مدارکم رو چند سال پیش آزاد کردم و چون تا الان متوجه نشده بودم که این فرم هم لازمه اصلا پیگیرش نشدم. امروز با دانشگاه تماس گرفتم اولش گفتن که بله اصل مدرک عدم تعهد خدمت شما تو پرونده تون تو دانشگاه مونده و تحویل نشده، بابت هزینه پستی اقدام کنین تا براتون ارسال بشه. هزینه رو واریز کردم و آدرس برای ارسال اعلام کردم الان میگن نه قبلا به شما تحویل داده شده و میتونیم کپی بهتون بدیم. موندم اگه تحویل شده پس چرا اولش گفتن که اصلش اینجاست. به هرحال امیدوارم کار من با همین کپی راه بیفته و مشکلی پیش نیاد. 

ارادتمند
الهام
دوستان عزیز سلام

یه نکته دیگه رو هم اضافه کنم... صدور مجدد اون نامه عدم تعهد خدمت در صورت گم شدن یا موردی شبیه مورد من امکان پذیره اگرچه یکم وقت گیره. با یکم دوندگی و صحبت کردن حضوری نتیجه این شد که یه نامه دیگه بهم دادن و خب مشکل خاصی هم پیش نیومد.

ارادتمند
الهام
نقل قول  

آفلاین Milados
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
21-08-2016, 01:06 AM
(14-08-2016, 03:57 PM)Milados نوشته: سلام خدمت شما الهام خانم،

1. وقتی آپلود می کنید در سایت نشا، دانشگاه شما باید اون رو تایید کند. پس اگه شماره تحصیلات تکمیلی دانشگاهتون رو دارید تماس بگیرید و بگید که مدارکم در سایت وزارت علوم آپلود شده. بعد از اینکه تایید شد، شما همینجوری پاشید برید وزارت علوم. یه تاریخ حضور به شما می ده که چرت و پرتِ. هر موقع برید مهر رو می زنند.

2. مدارک باید بره وزارت علوم که مهر برجسته و امضا بشه. کلا 5 دقیقه ام طول نمی کشه از بدو ورودتون به وزارت علوم. برای پست هم ریسک گم شدنش هست ولی اگه برید اونجا می بیینید که کلی مدرک ارسال شده. به نظرم خودتون حضوری برید بهتر باشه. روزهاشم فک می کنم شنبه تا 5 شنبه تا ساعت 2 باشند.

موفق باشید Smile

سلام دوباره

دوستانی که این پست من رو خوندن. بنده یه اطلاعات غلط دادم در این پست. در بخش دوم گفتم که روزهای کاری فکر کنم از شنبه تا 5شنبه تا 2 باشه که غلطِ...

روزهای کاری وزارت علوم اینجوری هست:

نقل قول:روزهای مراجعه شنبه تا چهارشنبه ساعت 8-12
(پنج شنبه ها کلا مراکز دولتی عزیز تعطیلن [عکس: smile.gif] )

ممنون از الهام خانم (szeinalilathori) و اینکه با راهنمایی غلط ما به ما فحش خیلی بدی ندادن Big Grin Wink
خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،               
          روزی کن  "شریعتی"
نقل قول  

آفلاین نسترن دهقان
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-08-2016, 03:02 PM
با سلام
میخواستم بدونم اگه بخوام اقدام کنم برای کارای بورس شدن حالا به ترتیب برای امریکا,کانادا,اروپا,انگلستان استرالیا و غیره هزینه ها چقد میشه واسم یه حدودی میتونید بگید یا ممکن نیست؟
نقل قول  

آفلاین sharif
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

22-10-2016, 02:48 PM
سلام من امروز ریزنمره و دانش نامه ام رو بردم ترجمه دانشجو تو انقلاب از من 290 تومن برای یه سری ترجمه گرفت بعد گفت سری دوم 25 درصد ترجمه + پول مهرهارو هم میگیرم که در میاد حدود 450!!! به نظرتون خیلی گرون نیست؟؟؟ من اگر مهر رو نخام میشه ؟ اصلا مهر الزامیه ؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

23-10-2016, 09:49 PM
(22-10-2016, 02:48 PM)sharif نوشته: سلام من امروز ریزنمره و دانش نامه ام رو بردم ترجمه دانشجو تو انقلاب از من 290 تومن برای یه سری ترجمه گرفت بعد گفت سری دوم 25 درصد ترجمه + پول مهرهارو هم میگیرم که در میاد حدود 450!!! به نظرتون خیلی گرون نیست؟؟؟ من اگر مهر رو نخام میشه ؟ اصلا مهر الزامیه ؟

اگر مقصد ریزنمرات دانشگاه های امریکای شمالی هست به هیچ مهری جز مهر مترجم رسمی نیازی ندارید...
نقل قول  

آفلاین sb_urmia
**
نقل قول

23-10-2016, 10:33 PM
(23-10-2016, 09:49 PM)Matinking نوشته: اگر مقصد ریزنمرات دانشگاه های امریکای شمالی هست به هیچ مهری جز مهر مترجم رسمی نیازی ندارید...

سلام. آیا اگه به غیر از ثبت آنلاین مدارک نیاز به ارسال فیزیکی هم باشه میشه کپی مدارک رو فرستاد؟ یا مثلا کپی رنگی؟ (صرفا جهت کاهش هزینه ها) از مخارج که دیگه اطلاع دارید. مخصوصا با این قیمت دلار ...
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-10-2016, 10:42 PM
(23-10-2016, 10:33 PM)sb_urmia نوشته: سلام. آیا اگه به غیر از ثبت آنلاین مدارک نیاز به ارسال فیزیکی هم باشه میشه کپی مدارک رو فرستاد؟ یا مثلا کپی رنگی؟ (صرفا جهت کاهش هزینه ها) از مخارج که دیگه اطلاع دارید. مخصوصا با این قیمت دلار ...

خیر...
اگر hard copy درخواست کنند منظورشون یک نسخه تمام و کمال از ترجمه هست...
کپی کمکی نمی کنه...

راه صرفه جویی این هست که به تعداد یکی دو تا ترجمه تهیه کنید و برای هر چند تا دانشگاهی که اپلای می کنید scan رو ارسال کنید...
نهایتا اگر از همه اون n تا دانشگاه همه هم پذیرش بگیرید، یکی رو بیشتر نمی تونید accept کنید... و همون یکی دو تا ترجمه که گرفته بودید رو براشون ارسال می کنید...
نقل قول  

آفلاین sb_urmia
**
نقل قول

23-10-2016, 10:45 PM
(23-10-2016, 10:42 PM)Matinking نوشته: خیر...
اگر hard copy درخواست کنند منظورشون یک نسخه تمام و کمال از ترجمه هست...
کپی کمکی نمی کنه...

راه صرفه جویی این هست که به تعداد یکی دو تا ترجمه تهیه کنید و برای هر چند تا دانشگاهی که اپلای می کنید scan رو ارسال کنید...
نهایتا اگر از همه اون n تا دانشگاه همه هم پذیرش بگیرید، یکی رو بیشتر نمی تونید accept کنید... و همون یکی دو تا ترجمه که گرفته بودید رو براشون ارسال می کنید...

آهان پس مدارک فیزیکی رو بعد از پذیرش میخوان نه زمان ثبت نام. درسته؟ خیلی ممنون از راهنمایی‌تون
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-10-2016, 11:01 PM
(23-10-2016, 10:45 PM)sb_urmia نوشته: آهان پس مدارک فیزیکی رو بعد از پذیرش میخوان نه زمان ثبت نام. درسته؟ خیلی ممنون از راهنمایی‌تون

"معمولا" دانشگاه ها مدارک hard copy بعد از پذیرش می خوان...
هرچند داریم دانشگاه هایی که این مدارک رو از همون اول درخواست می کنند...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »