عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
بذيرش در رشته ي مهندسي عمران در مقطع ارشد در امريكا

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بذيرش در رشته ي مهندسي عمران در مقطع ارشد در امريكا
آفلاین flowerson
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-10-2015, 07:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-10-2015, 07:26 PM توسط flowerson.)
سلام .من در مقطع ليسانس فيزيك دانشگاه ازاد تهران با معدل ١٣.٥ خوندم و براي فوق تغيير رشته دادم و دارم عمران راه و ترابري علوم تحقيقات مي خونم ميخوام براي ارشد عمران امريكا اقدام كنم، ٢ماه ديگه امتحان تافل و GREميدم و ٣مقاله ISI هم فرستادم ، توصيه نامه هم دارم ميخواستم ببينم شانسي دارم و اينكه با اين شرايط احتمال گرفتن كمك هزينه هست؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
30-10-2015, 08:41 AM
(25-10-2015, 07:23 PM)flowerson نوشته: سلام .من در مقطع ليسانس فيزيك دانشگاه ازاد تهران با معدل ١٣.٥  خوندم و براي فوق تغيير رشته دادم و دارم عمران راه و ترابري علوم تحقيقات مي خونم ميخوام براي ارشد عمران امريكا اقدام كنم، ٢ماه ديگه امتحان تافل و GREميدم  و ٣مقاله ISI هم فرستادم ، توصيه نامه هم دارم ميخواستم ببينم شانسي دارم و اينكه با اين شرايط احتمال گرفتن كمك هزينه هست؟

دانشگاه‌های امریکا روی معدل و نمره GRE تاکید زیادی دارند. معدل لیسانس شما متاسفانه خیلی خوب نیست. معدل فوق شما چطوره؟ قصد دارید تمومش کنید و بعد برای پذیرش اقدام کنید؟ در این صورت بهتره که تا حد ممکن معدل‌تون رو بالا نگه دارید. همچنین سعی کنید که تا حد ممکن نمره GRE تون بالا باشه تا شانس پذیرش‌تون رو بالا ببرید. در مورد کمک هزینه، به خصوص اگر بخواهید برای فوق اقدام کنید، به نظرم شانس چندانی نخواهید داشت.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین flowerson
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-10-2015, 12:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-10-2015, 12:08 PM توسط flowerson.)
من ترم ٢ ارشدم گرايش راه و ترابري معدلم ١٦.٥ . ميخوام ادامه ي ارشد و اونجا بخونم.زبانم خوبه. اصلا با اين شرايط كه رشته ي ليسانسم با فوق يكي نيست شانسي دارم؟. اين ٣ تا مقاله ISI هيج تا ثيري نداره براي پذيرش؟ نمي دونمًچي كار كنم ميشه راهنماييم. كنين؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر