عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
اهمیت سابقه کاری و TA بودن و سایر تخصص ها در ایران در گرفتن فاند

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اهمیت سابقه کاری و TA بودن و سایر تخصص ها در ایران در گرفتن فاند
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-07-2014, 10:45 PM
(24-07-2014, 09:51 PM)'mgorji' نوشته:
دوست گرامی ممنون از راهنمایی شما مسلما تجربه شما برای اظهار نظر در این زمینه کافی هست. ممکنه دوستان دیگه ای هم که تجربه اپلای دارند اظهار نظر کنند که سابقه کاری مرتبط و پژوهشی چه قدر در افزایش شانس پذیرش با بورس تاثیر داره آیا تاثیر اون به اندازه مقاله هست؟
من مجدد پاسخ می دهم چون رشته من و شما یکسان هست
ببنید رشته هایی مثل شیمی و فیزیک آزمایشگاه دارند و حتی رشته های فنی هم بحث مهارت اموزی و یادگیری تکنیکها مطرح است سوابق اینچنینی تاثیر بسزایی در بورس شدن دارد ولی در رشته های ما پژوهش معنایی در این سطح ندارد و دانشگاه های دنیا هم اساسا می دانند وضعیت رشته های علوم انسانی در ایران به چه نحو است. دقیقا من هم به همین فکر می کردم و بیش از 5  سال در دانشگاه تدریس و چندین مقاله علمی پژوهشی و ... کار کردم که متاسفانه اینها هیچکدام ان اثری که باید را نداشت
اگه رشته ای مثل شیمی بودم با یک صدم این رزومه بهترین دانشگاه ها بورس شده بودم.
امیدوارم به حرف دوستان رشته های فنی گوش ندهید چون رشته ما 100% با ان رشته ها تفاوت اساسی دارد راهنمایی همان دوستان باعث شد من چند سال به تدریس و پژوهش پرداختم در حالیکه باید سالها پیش از ایران برای مستر خارج می شدم و یا جی ار ای می خواندم
امیدوارم موفق باشی و اشتباه من را تکرار نکنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-07-2014, 12:07 PM
دوست گرامی سم من متوجه صحبت های شما هستم اما دو نکته رو خواستم اضافه کنم اول اینکه رشته من مهندسی مالی هست و همونطور که شما هم به خوبی مطلع هستید اصلا جز گروه انسانی نیست و کاملا محاسباتی است و سر و کارش با برنامه نویسی هست بنابراین فکر می کنم که امکان پذیرش در این رشته از طریق انجام پروژه تحقیقاتی یا کاربردی برای اساتید فراهم باشه. مطلب دوم که دغدغه ذهنی من هست اینه که گرفتن پذیرش با فاند همانطور که خودتون بهتر مطلع هستید کار زمان بر و کاملا رقابتی هست و تا حدی هم ریسکی بنابراین آیا به نظر شما یا سایر دوستان این درست هست که تمام وقت و انرژی خودمون رو روی شرکت در امتحان زبان یا GRE بذاریم و به اصطلاح همه تخم مرغ ها رو در یک سبد بچینیم. اگر به هر دلیلی فرآیند اپلای موفق نبود آیا نداشتن کار و از دست رفتن فرصت ها به همراه افزایش سن به ضرر ما تموم نمی شه؟
مقصود من رد نظرات شما نیست فقط خواستم شرایط و افکارم رو واضح تر بیان کنم که راهنمایی های بهتری از شما و سایر دوستان گرامی دریافت کنم. باتشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2