عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش تاثیر پذیرش و مهاجرت بر زندگی(سایر موارد) v
« قبلی 1 2
انصراف از هیئت علمی برای ادامه تحصیل در خارج از کشور

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انصراف از هیئت علمی برای ادامه تحصیل در خارج از کشور
آفلاین yasmary14
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-01-2013, 10:53 AM
دوستان به من یه پیشنهاد هیئت علمی از موسسه غیرانتفاعی شهرستانی کوچک(نزدیک محل سکونتم) شده. متاسفانه رشته خودم(پلیمر) با رشته ای که این موسسه نیاز به هیئت علمی داره(شیمی کاربردی) شباهت زیادی هم نداره.
کسی از شما دوستان اطلاع داره که اگه من عضو هیئت علمی این موسسه بشم و بعد مدت کوتاهی بخوام انصراف بدم، چه مشکلاتی ممکنه برام پیش بیاد؟
بعد از گرفتن پذیرشم، میتونم برای انصراف اقدام کنم و آیا برای این انصراف هزینه و ضرر زیادی رو باید متحمل بشم؟
با توجه به اینکه مدتیه بیکارم و از طرفی رزومه قوی ای هم برای اپلای ندارم، نظر خانوادم اینه که این فرصت شغلی رو از دست ندم ولی خودم علاقه زیادی به این کار ندارم بخصوص اگه بعدا به سدی برای روند اپلایم تبدیل بشه!
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

23-01-2013, 12:34 AM
درود

با توجه به اینکه میگید رزومه ی قوی ای ندارید این فرصت حداقل می تونه تا حدودی رزومه ی شما رو بهبود ببخشه پس اشتباهه که فکر کنید سدی برای روند اپلایتون باشه....
(22-01-2013, 10:53 AM)yasmary14 نوشته: دوستان به من یه پیشنهاد هیئت علمی از موسسه غیرانتفاعی شهرستانی کوچک(نزدیک محل سکونتم) شده. متاسفانه رشته خودم(پلیمر) با رشته ای که این موسسه نیاز به هیئت علمی داره(شیمی کاربردی) شباهت زیادی هم نداره.
کسی از شما دوستان اطلاع داره که اگه من عضو هیئت علمی این موسسه بشم و بعد مدت کوتاهی بخوام انصراف بدم، چه مشکلاتی ممکنه برام پیش بیاد؟
بعد از گرفتن پذیرشم، میتونم برای انصراف اقدام کنم و آیا برای این انصراف هزینه و ضرر زیادی رو باید متحمل بشم؟
با توجه به اینکه مدتیه بیکارم و از طرفی رزومه قوی ای هم برای اپلای ندارم، نظر خانوادم اینه که این فرصت شغلی رو از دست ندم ولی خودم علاقه زیادی به این کار ندارم بخصوص اگه بعدا به سدی برای روند اپلایم تبدیل بشه!
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

23-01-2013, 12:44 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-01-2013, 12:47 AM توسط Shahrouz.)
درود

به نظر من اگر از شما تعهد خاصی نمی گیرند اقدام کنید برای این شغل. چون هم رشته هستیم من می دونم که حضور در این دانشگاه به رزومه شما کمک خاصی نخواهد کرد ولی می تونه برای کسب منابع مالی مناسب باشه. شما چرا رو جی ار ای وقت نمی ذارید؟
بازم می گم تنها در صورتی اقدام کنید که از شما تعهد خاصی نگیرند . متاسفانه زمینه کاریمون اصلا شبیه همدیگه نیست وگرنه در بحث همکاری علمی جهت تقویت رزومه در خدمتتون بودم.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر